Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8943636 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8943636

Odpowiedzi 37317

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To nie wiem :D po przebaczeniu od nich na pewno się idzie bezpośrednio do Vatrasa i on powinien udzielić przebaczenia, do tych z jarka nie wolno, spróbuj wczytać jeszcze raz

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mam Save już. Mniejsza o to. Jak zabić opiekunów w 7r

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@chaffe45 Chwila. Czy ty robisz klątwę Gomeza w 7 rozdziale? To się nie dziw, że Vatras się zbugował. A pytanie "jak zabić opiekunów w 7r" świadczy o kompletnym lenistwie, bo nawet nie chce ci się sprecyzować, z czym masz problem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@R.Loos Szpon beliara można zdobyć łatwiej? No jak dla mnie ta cała pusytnia adanosa i las assasynów jest znacznie trudniejsze niż dolina cieni i całe miasto orków włącznie ze smokami.
Trudniejsze szczególnie przez wzgląd na straszną mieszaninę fabuły, w tym lesie assasynów to ja po przeczytaniu solucji od razu dostałem czkawki hehe, stwierdziłem, że albo tam wbijam i wybijam wszystko co się da albo to zostawiam na później. Może zrobie ten las teraz w r4 po dolinie cieni. Pewnie wbije tam i wyrżnę tych patałachów w pień. W końcu już mam 67 poziom i przekuty cięzki pancerz łowcy smoków włącznie ze świetnym hełmem smoka. Nie powinno być problemów... no i kusza Drag Nimrod. Robi sieke ze szkieletami.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@tomasz13 Kiedy las asasynów jest najciekawszy i w przeciwieństwie do pustyni DA się go zrobić bez solucji xD

You didn't grow.
You didn't improve.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tyle, że las nie jest potrzebny do zdobycia szponu, lecz pustynia i wątek z wyspą eltu (żeby móc zbierać dusze) a jeśli sądzisz, że Azgalor, Dakat i Izulg są łatwiejsi niż Kruk i Magolemus to chyba nie będę jedyny co się z tobą nie zgadza :)

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Właśnie sądzę, że Kruk powinien być trudniejszy, także moje lepsze przygotowanie na ten obszar poprzez zdobycie itemków i expa dzięki orkom, światyni snącego i dolinie cieni, ułatwi mi przejście tych lokacji.

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chodzi mi o zadanie "dziwne rzeczy" ostatni wpis to trzymać się od orków z daleka. Co dalej

Drugie pytanie :wg rzeczy potrzebnych do zrobienia zbroi pelzaczy dla myśliwych to sztabka rudy 10 plytek i smola. Mam wszystko a mogę zrobić tylko 5 zbroi.wie ktoś o co chodzi?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@chaffe45 W zadaniu "Dziwne rzeczy" musisz zaatakować dowolnego orka w Khorinis oraz podejść do jednego z trzech posągów Opiekunów, potem pogadać z Pyrokarem. Ze zbrojami nie jestem pewien - na pewno wszystko to masz? Może potrzebujesz więcej rozgrzanych prętów albo masz sztabki magicznej rudy, a potrzebujesz żelaza?

You didn't grow.
You didn't improve.

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zaatakowałem orka od razu po wyjściu ze statku. O jakie posągi opiekunów chodzi? Te w ich wymiarze? Tam mnie chcą zabić

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jeden jest na farmie Sekoba, jeden przy kaplicy Isgarotha i jeden w pobliżu latarni Jacka. Więcej eksploracji. :P

You didn't grow.
You didn't improve.

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeden jest na farmie Sekoba, jeden przy kaplicy Isgarotha i jeden w pobliżu latarni Jacka. Więcej eksploracji. :P

To wiem o jakie chodzi po prostu nie wiedziałem że tak sie jr nazywa xd dzięki za pomoc

A coś w kwestii opiekunów? Pyrokar siedzi w bibliotece i nie wiem co dalej

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Rób dalej główne questy.

You didn't grow.
You didn't improve.

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Okej juz wszystko wiem. Tylko czemu pyrokar wrócił na górę i magowie ognia nie ruszyli na farmę... Jest info o znalezieniu bóstwa a lle netbek nie ma dialogu żadnego

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kiedy najlepiej wesc do tego portalu w komnacie kruka co przenosi do dziwnej lokacji?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc tutaj po prostu musisz być wystarczająco silny i czuć się na siłach, mikstury i amunicje oczywiście też w dostatecznych ilościach.
Jedni polecają iść już w R3, na zasadzie, że się mocno pomęczysz ale nagrody jakie dostaniesz pozwolą ci później iść jak burza, a drudzy polecają iść w R5 kiedy się już jest potężny co zapewni bardziej zrównoważony rozwój i bardziej zbalansowaną grę. Wybór należy do ciebie.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a co tam takiego jest cennego?

Post połączony: 2018-09-18, 17:20
jak zbiera sie te dusze dla szponu beliara?

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najlepsza zbroja i broń
A lokację można zrobić już w II rozdziale - dla woja polecam jednak robić w trzecim bo wykuciu sigila (srebrny miecz na Asinoksa - bossa duchów jest za słaby)

Musisz odpalić mora ulartu i już masz umiejętność zbierania dusz z prawie każdego potwora/człowieka.
Do szponu potrzebujesz 400 dusz, a następnie jak zdobędziesz kolejnych 1000 to wymień u Beliara na nagrodę

Post połączony: 2018-09-18, 18:18
Ale szpon nawet z tymi duszami i tak jest słabszy od Ar'Urat z "Zaginionego brata"

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Niech mi ktoś wytłumaczy jak walczyć ze Śniącym... po zbiciu hp do 45k zaczyna się leczyć po 250 wystrzelając przy tym różową aure, nic mu wtedy nie zadaje. Pomyślałem, że może chodzi o te 3 kamienie do przebijania serc śniącego z jedynki, ale one kompletnie nie reagują na interakcje. Śniący tym swoim ślimaczym tępem leczy się do fulla i staje się nieśmiertelny.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Kiedy... chodzi właśnie o te kamienie (konkretnie ten po lewej przy 45k HP, środkowy przy 30k, po prawej przy 15k).

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry