Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8831929 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8831929

Odpowiedzi 37317

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
No to wtedy wisi zadanie ,,ludzie do obozu" i mamy deficyt żywności, no naprawde :lol2:

@Jao wyżej no właśnie, wszyscy ludzie których mam to 52 jednostki żywności. Tyle dokładnie dostarczają mi Niclas, Talbin i Farim, więc bez Talbina miałbym problem.

Bez kitu, tyle zajebistych rzeczy jest w Returningu a takie głupoty jak właśnie brak alternatyw do zadań też są :F

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
"Ludzie do obozu" wiszą do początku 7 rozdziału, nieważne jak bardzo się nie postarasz.
Gdybyś sprowadził tylko tylu ludzi, ilu naprawdę potrzebujesz (i.e. żadnych ochroniarzy poza Gayvernem), nie miałbyś deficytu żywności. :P
BTW W Goetji ma już nie być możliwości wysłania Talbina do myśliwych, a zadanie skończy się po sprowadzeniu tamtej dwójki. Głupi pomysł moim zdaniem, bo tutaj mamy jakąś alternatywę - albo więcej żarcia w obozie (więc możemy sobie pozwolić na sprowadzenie większej załogi), albo więcej expa i dodatkowy eliksir.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Ale naprawdę potrzebuje wszystkich biorąc pod uwagę to, że orkowie są coraz bliżej. Nie mówiąc o tym, że Gayvern jest chyba najsłabszym ze wszystkich ochroniarzy więc jest raczej najmniej przydatny :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
E tam, biadolenie. Ja wziąłem tylko Gayverna i jakoś orkowie mi nie rozwalili obozu :F
Że już nie wspomnę, że mamy dwóch strażników miejskich i fort paladynów zaraz obok xD

You didn't grow.
You didn't improve.

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A powie mi ktoś jak szybko kopać rudę ?? Być może to pytanie już tu padało ale nie chce mi się wszystkich stron przeszukiwać

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@osiaka112
Wyłącz animowane okna dialogowe w opcjach.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Żeby ogarnąć mutageny, muszę się wyuczyć wszystkich recept alchemicznych? Czy o co chodzi z tymi mutagenami..

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W ktorym rozdziale angar dolacza do bractwa?
Czy mozna sie czegos nauczyc od niego?
Pamietam ze w r1 zrypalem i stal wszystkie rozdzialy na farmie bengara oprocz r7 chyba jak wrocil do bractwa po bitwie

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@dawidos Potrzebujesz dość punktów w alchemii; zdobywasz je robiąc mikstury.
@dede Co niby zrypałeś w R1? Od Angara niczego się nie możesz nauczyć i to, gdzie on stoi, nie ma znaczenia. Tym niemniej niezależnie od tego, co zrobisz, powinien być w Bractwie po powrocie z GD.

You didn't grow.
You didn't improve.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao pojscie do gd przed jarkendarem, to byl poczatek 2 rozdzialu albo od razu 1, albo przez gory albo zwojami przemiany (nie pamietam dokladnie juz teraz) dostalem sie do GD i cisnalem po Angara. Lubilem te postac z gothica chcialem zobaczyc jak to bedzie wygladac. To zrypalem. A saveow nie mialem zeby sie cofnac a noe chcialo mi sie od nowa grac. Ciekawosc mnie zjadla ;]

Znajde gdzies jakis helm wymagajacy zrecznosci? Poki co mialem jakis zwiazany z mana z budowli budowniczych i z starej wiezy xardasa

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jest hełm Er'Hazira na pustyni. Innych sobie na razie nie przypominam.
pojscie do gd przed jarkendarem, to byl poczatek 2 rozdzialu albo od razu 1
i nie zbugowała ci się gra? Że ja już nie mówię o tym, że powinno automatycznie wywalać z chwilą wejścia do GD wcześniej, niż każe fabuła.

You didn't grow.
You didn't improve.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zbugowala? Znaczy sie zawsze gra mi sie bugowala w i przed teleportem do jarkendaru(czeste zapisy przed kazdym teleportem) do GD nigdy. Gre ukonczylem normalnie. Wtedy slaby pc mialem to lagi bylt na farmie onara w bitwiie z orkami. A co ruskie cos zmienili? Nie rozumiem chodzi ci o komunikaty w desen jak w returnie1 dalo sie bodajze wskoczyc za pomoca akrobatyki do swiatyni sniacego Bez robienia zadan u orkow(nie pamietam imion), bo wchodzac w te plomienie to ginales od plomieni, bo w returnie 2 wskakiwalem juz tam(wiadomo przed zadaniami od orkow) to wyskoczyl easter egg, jakis smieszkowy tekst ze jestes fajtlapa blabka

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem, że zły temat, ale da się jakoś przypisać klawisz blokady celu w walce? Bo jak walczę z demonem na bagnie to Focus mi się bez przerwy zmienia na jakiegoś orka i ginę.

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Takie pytanko jaki mag jest najfajniejszy na poziomie legendarnym? A jeśli żadnym się nie da bez katowania się to może postać pod zręczność? :D

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja też mam w obozie tylko Gayvrena. Nie wiem kto jeszcze może być ochroniarzem, podobno Wilk ale nie mogę go zwerbować. A mam w obozie wszystkich możliwych czyt. Edda, Wąż, Grimes, Harad, Snipes, Gayvren, Carl, Farim, Niclas, Sagitta.

Ale coś mało mam statystyk. Wygląda to tak:
dochody obozu-0  (dziwne)
wydatki na utrzymanie-380
wydobycie rudy-296
wydobycie żelaza-220
dostawa prowiantu-37
koszt żywności-37

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
i jest git jedyne kogo ci brakuje jeszcze to  alrik  a dochody to wydaj polecenie  produkcji stalowych prętów u  erola i będą sami na siebie zarabiać

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Alrika nie mogę zwerbować. Nie mam z nim takiej linii dialogowej jak stoi za magazynem.
A jak zaczynam produkcję stalowych prętów to nie produkują żelaza ani rudy.... Czy to normalne?

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U ruskich jak czytalem wymogiem bylo zrobienie zadania na jego miecz i odbycie z nim walki cos takiego

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No to miecz oddałem i walkę wygrałem. Pewnie chodzi o to że nie zrobiłem tego w odpowiednim czasie jak Erol kazał werbować strażników. W tym czasie zwerbowałem tylko Gyarvena, także Alrik przepadł.

Udało mi się w końcu odpalić marvina. Ale niestety nic mi po tym. Jak poczekam kilka minut i bezi usiądzie robi się "paused" wtedy wpisuję marvin i zaskakuję. Mogę użyć konsoli. Ale niestety nie mogę już wstać.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@tomasz13 Nawet nie powinieneś werbować Alrika, bo wtedy zwiększy się zapotrzebowanie na żarcie i musiałbyś jeszcze sprowadzić Talbina, a tak możesz go wysłać do myśliwych. Masz już wszystkich. Co do marvina: normalnie Bezimienny siada i nie możesz go ruszyć, jest to zabezpieczenie przed nadużywaniem konsoli. Wpisujesz co trzeba i wyłączasz konsolę, wtedy nasz PC wstaje. Nie wiem, co ty masz za dziwną klawiaturę, ale w takim razie może wystarczy znowu poczekać trochę nic nie robiąc.

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry