Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8935897 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8935897

Odpowiedzi 37317

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Jak zdobyć tego questa? Mam rozdzial 2

Robiąc questy, chyba o świątyni śniącego.

ThePeresto

ThePeresto

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Właśnie jestem w 3 rozdziale, wróciłem z GD i co dalej powinienem zrobić? Nie mam pojęcia jak dostać się do Lasu Assasynów, słyszałem o Dolinie Cieni, jakichś klanach orków w GD.. Może ktoś mnie nakierować co powinienem teraz robić?

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
BestForever

Musisz podejść do świątyni sniacego, dostaniesz wpis w dzienniku, potem Xardas - Ur-Shak - Tarrok

AwsomeePL

AwsomeePL

Użytkownicy
posty10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Poomocy, jak otworzyć bramę od górniczej doliny. Po lewej stronie jest tylko kołowrót i nie mogę go użyć!!

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
Właśnie jestem w 3 rozdziale, wróciłem z GD i co dalej powinienem zrobić? Nie mam pojęcia jak dostać się do Lasu Assasynów, słyszałem o Dolinie Cieni, jakichś klanach orków w GD.. Może ktoś mnie nakierować co powinienem teraz robić?

Może miasto orków? Misję z reputacja, potem bagna i demon, kopalnia, SŚ, do lasu assasynow polecam dobra postać bo nie można się cofnąć jak już wejdziesz. Pustynia Adanosa, mnóstwo tego jest

Poomocy, jak otworzyć bramę od górniczej doliny. Po lewej stronie jest tylko kołowrót i nie mogę go użyć!!

2 rozdział i zrobiony wątek Jarkendaru musisz mieć, jak "pokonasz" Kruka 1szy raz, to wtedy dostaniesz klucz od Hagen.

Janisz

Janisz

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Janisz
Jeden ma mag z wiezy na pustyni. Drugi jest w pomieszczeniu, do ktorego dostajemy sie aktywujac tp w wielkiej piramidzie. Robiac watek bardzo trudno go przegapic.
Rzeczywiście, miałem jeden z nich ale problem jest z tym magiem. Nie jest on przypadkiem nieśmiertelny? zawsze jak próbuję go zabić po 5k zbitego hp leczy się i przyzywa deszcz ognia który praktycznie natychmiastowo zabija moją postać. Jest na niego jakiś sposób?

AwsomeePL

AwsomeePL

Użytkownicy
posty10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
Janisz

Bijesz go, jak zaczyna płonąć i coś mamrotac to go nie Bijesz, wali Ci deszcz ognia i na nowo go lejesz, powtórz tak 25x i padnie

Jak jego deszcz ognia Cie zabija, to cóż, musisz wrócić tu kiedy będziesz silniejszy.

Musisz wyczuć dobry moment kiedy przestać go bić, bo jak uderzysz go podczas jak płonie to się leczy

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Janisz
W solucji gdzies jest opisana bardzo ciekawie taktyka na niego. Zawsze mozesz do niego strzelac ze schodow bedac ciutke nizej od niego z wylaczonym auto aimem ;)

@Jao - wszechwiedzacy. Powiesz mi cos o "Cieniach przeszlosci"? :)

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
Cienie przeszłości? Znalazłes zapiski? Jeśli tak powinieneś wiedzieć z dziennika co dalej

Janisz

Janisz

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W sumie wyczaiłem coś takiego. Podbijam do niego, bije do serią z dwóch mieczy to jest ~4k hp i wchodzę na schody. Czekam aż spadnie deszcz ognia i leczę się. Powtarzałem aż nie padł. Dzięki za porady

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@reybeek Tak jak kolega wyżej napisał, po znalezieniu dwóch zapisków w świątyni Śniącego dziennik pokieruje cię dalej. Jeden z zapisków ma chyba któryś z szamanów, drugi jest pod czterema filarami z drugiej pułapki.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao @Adu Nie znalazlem zapiskow. Ja zrobilem swiatynie sniacego zanim dostalem tego questa. Pytanie brzmi czy te zapiski tam byly, czy wlasnie sie zrespily? Bo ja czytam wszystko co znajde, jednak w dzienniku nie mam zadnej nowej wiadomosci poza ta, ktora rozpoczyna questa.

Edit: Dobra, przelecialem przez cala swiatynia, wybilem wszystko co bylo na drodze. Niestety pod 4 filarami(jezeli chodzi o te, po ktorych sie wspinasz/skaczesz) oraz przy zadnym szamanie nie znalazlem nic ;/

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Da się przekuć zbroje z pełzacza? (AB)

darel666

darel666

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się przekuć zbroje z pełzacza? (AB)
Nie.

Gdzie w drugim rozdziale znajdę kieł błotnego weza? Wyrznalem wszystko w jarkendarze i teraz nie mam pewności czy jeszcze zrobię ulu mulu i ruszę wątek z orkami.

Fuggerzon

Fuggerzon

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie mam problem zrobiłem co sie dało praktycznie i mam zamiar isc na pustynie adanosa ale wcieło mi runiczne serce straznika nie ma u zdanego z kupców cała mapa poczyszczona a zaczynac od nowa nie ma sensu ;/ jest opcja jakas przywołac ten przedmiot albo straznika ponownie czy cus :( pls halp

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@darel666 Zostały ci dwa bagna w GD. Na jednym musisz przeżyć trujące opary, drugiego strzegą jaszczuroludzie - jakoś sobie poradzisz.
@Fuggerzon Znajdź jakiś zapis blisko tego momentu (wśród tych na stronie na przykład) i użyj edit focusa, żeby poznać kod. I na przyszłość pilnuj questowych itemów.
@reybeek Na pewno nie przeczytałeś tego wcześniej? Na wszelki wypadek ogarnij już starą wieżę Xardasa, a wcześniej może kufer pod posągiem Śniącego.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Ten kufer prawie na samym koncu? Teraz go otwarlem, wczesniej nie moglem.
W kufrze byly eliksiry sily i zrecznosci oraz zwoj wskrzeszenia umarlych. Nic od "czytania"

Edit: W starej wiezy xardasa nic nie widzialem? Chodzi o ta przy Ur-shaku, nie zatopiona?

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@reybeek Kojarzysz takie 4 zakratowane wejścia zaraz przed mostem do piątego szamana w G1 ? 2 prowadzą dalej a w pozostałych są fanty,u mnie właśnie w pokoju z rzeczami była tam właśnie druga część tych zapisków,więc sprawdź jeszcze tam.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mraug ok sprawdze, a gdzie jest pierwsza? Bo ja nie mam zadnej ;/

0 użytkowników
Do góry