Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8877222 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8877222

Odpowiedzi 37317

Panker

Panker

Użytkownicy
posty166
Propsy68
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nic się nie zbugowało, po prostu noc z Nadją wyklucza możliwość romansu z Loą. Widzę w tym tak samo dużo sensu, co ty, ale tak to już zaprojektowano.

Nie wiesz może czy jest możliwość uruchomienia tego tym GVE? Z Nadją byłem przymuszony pójść (dość dużo tłumaczenia czemu)

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaką książke chce ten szaman (Hosh-Nakkor?) z miasta orków.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Panker MOŻE, ale na pewno tylko PRZED oddaniem Loi ostatniego prezentu. Swoją drogą nie pogardzę wytłumaczeniem, jak Gotuk zdołał cię przymusić do pójścia z Nadją. Chociaż znając tę grę, jest to całkiem możliwe.
@Dudeus Kunszt obronny południowców. Jest w regale w wieży Xardasa w GD.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co daje umiejętność niestrudzony biegacz od Casii za koronę?

Panker

Panker

Użytkownicy
posty166
Propsy68
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao nie wiem, czy da się to tak o wyjaśnić pisząc, w skrócie, nie mogłem wykonać zadania z zielem od Andre, gdyż Bromor nie miał opcji zapłaty za Lucie, ponieważ zostawiłem ją na górze przed dołączeniem do straży i nie dało się wykonać tego zadania, bo potrzebowałem kwestie od Lucii gdy była na górze, a po dołączeniu do straży była tylko na dole i jak mówiłem u Bromora nie dało się wykupić nocki. Bardziej wytłumaczone jest to na zapisanie z live, więc jeśli chcesz, mogę wrzucić linka. Czyli jak już oddałem jej prezenty to kiszka, parufka i zadanie przepadło na zawsze? Bardzo dużo straciłem gdyby tak było?

Lavok

Lavok

Użytkownicy
posty15
Propsy1
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Halo, podpowie ktoś jak uwolnić niewolników z orkowej kopalni? Gdzieś przeczytałem że niby jakiś teleport trzeba uaktywnić w kopalni.. Jak go uaktywnić? Znalazłem jeden piedestał ( teleport też znalazłem - taki jak są np: w Jarkendarze ) ale nic się nie dzieje jak klikam w niego ( w piedestał ).. Jakiś kryształ do aktywacji teleportu mam ( chyba dropnął z demona )... Czy jest tam więcej niż jeden piedestał czy w ogóle nie chodzi o żaden teleport?

Elorap

Elorap

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam,

Mam problem z forma do pierscieni od Matteo.  Najprawdopodobniej podczas przelaczania miedzy oknami (ALT + TAB) wyrzucilem ja z ekwipunku...Jedynym wyjsciem wydaje sie uzycie Marvina i przywloanie itemu kodem. Czy ktos zna moze kod na ta forme do pierscieni? Pondato jakie sa szanse na to ze uzywajac Marvina zbuguje gre i nie bede w stanie jej ukonczyc? Mam okolo 85h grania i nie bardzo chcialbym to zmarnowac.
Z gory dzieki za pomoc.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Chodzi o obrone ziem południowych?

AwsomeePL

AwsomeePL

Użytkownicy
posty10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Witam
Ma ktoś pojęcie gdzie jest 1 Tom i 3 Tom cymelia dla xardasa. Mam 2,4,5 część a tych dwóch potrzebuje nadal i notatki do nich. Proszę o szybką odpowiedź

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@darek0100 Tracisz mniej wytrzymałości podczas biegania. Duh.
@Panker Tracisz 10 PN i 1 punkt retoryki. Sam oceń, czy to dużo.
@Lavok Wykonaj wszystkie zadania w kopalni, dojdziesz do tego.
@Dudeus Tak.
@AwsomeePL Wszystkie są wypisane w solucji.

You didn't grow.
You didn't improve.

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
Jaką nagrodę wybrać najlepiej za zadanie mroczna sieć? Gram najemnik 1h i kuszą, bez tarcz

I czy ten mag z którego leci kamień księżycowy na pustyni Adanosa jest związany z fabuła? bo zabiłem go zanim cokolwiek zacząłem robić na pustyni

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Adu 1. Chyba złoto, bo hełm jest nieszczególny, miecz 2h, a tarcza ci się nie przyda.
2. Z niczym niezwiązany.

You didn't grow.
You didn't improve.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Hełm lub  2h miecz dla expa

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Adu weź tarczę i zacznij grać z tarczami jeśli jesteś 1h bo ona bardzo dużo daje. Z samym 1h będzie ciężko

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jeśli wezmę Nadję na górę w celu informacji, a się z nią nie prześpie, to nie zepsuje questa z Loa?

kielbik22

kielbik22

Użytkownicy
posty15
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak pchnąć dalej zadanie Mroczna sieć z zabójstwem Lotara?

Spoiler
Rozmawiałem z Bennettem i jego pomocnikiem później znalazłem pierścień na miejscu zbrodni i zaniosłem Vatrasowi ten powiedział, że potrzebuje jakiegoś przedmiotu maga i co dalej Hodges ma tylko opcję dialogową Kłamiesz! z której nic nie wynika, i nikt inny nie ma żadnej opcji dialogowej związanej z tą sprawą.

Lavok

Lavok

Użytkownicy
posty15
Propsy1
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
@kielbik22 jeżeli się nie mylę to musisz znaleźć pierścień tego maga, który znajduję się przy bramie miasta ( tej co prowadzi na farme lobarta, chyba ). Pierścień jest chyba zaraz pod mostem...

//EDIT Aj pierścień już znalazłeś.. Może masz za mało retoryki żeby powiedział coś więcej...

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
@R.Loos

Naprawdę to dużo daje? nie jestem przyzwyczajony do tych nowych systemów walk ale zobaczymy..

Kielbik

Nie jestem pewien ale w tym dialogu "kłamiesz" hodges powinien ci dać zwój tego Maga, może retoryki Ci brak?

Lavok

Lavok

Użytkownicy
posty15
Propsy1
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
@Adu Potwierdzam z tarczą gra się dużo łatwiej, szczególnie z początku...  ( dodatkowe HP + spora ochrona )

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Gdzie mogę zdobyć naszyjnik z czarnych pereł oraz kwiat dla Loi ?
2. mam 60% w 2h wyuczone i mogę założyć bonusy które dadzą mi 70% i teraz moje pytanie lepiej teraz skupić się na nauczeni 2h do 75% czy lepiej zainwestować w naukę tworzenia mikstury na str ?

0 użytkowników
Do góry