Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8824171 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8824171

Odpowiedzi 37317

Marcino254

Marcino254

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po kilkunastu próbach wczytań w końcu się udało. Temat zamknięty.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak przyprowadzic sonje do skipa? Morzem? Bo tak mi sie ona blokuje ze szok xD do kanalow zaczela nawet wchodzic l
Edit;
Dobra udalo sie morzem pozniej delikatny przestoj na jakims klife aby wytrzymalosc zregenerowala sie, a powrot po klifach, przezyla jakos

Czytalem solucje, kolega pisal o drodze leczenia zamiast walki, jak rozumiem dla lucznika magia zbytnio sie nie przyda, a leczenie zawsze spoko? Bo potow od many w sumie od groma mam, a runka do leczenia powinna sie przydac

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Moze ktos podpowiedziec jak rozwijac zrecznosc? Do ilu jechac z pnów? Potem bonusy wbijac czy jak? Czy moge od razu juz isc sobie do beliara po zrecznosc?
Bonusy mozna od razu

Guchix

Guchix

Użytkownicy
posty34
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Witam
POMOCY
Ur-Thrall jest niesmiertelny a musze go zabic w zadaniu wola beliara czy to jakis bug?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dede tak morzem, zejść sobie albo koło Laresa albo koło rybaków i Martina

Ale o co pytasz z tą drogą leczenia? Jeśli chodzi o Palka to leczenie ma spoko

@xKondziox bonusy tak, ale dary nie :D

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@R.Loos straznik swiatynny gram pod zrecznosc lucznik, a bron to dobijam 2h wlocznia

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dede spojrzałem teraz na runy na stronie ruskich, to SŚ ma minimalnie gorsze runy lecznicze
link jakbyś chciał sprawdzić samemu (wejdź przez chroma, niech się translator włączy)
https://rpgrussia.com/threads/gotika-2-vozvraschenie-2-0-magija-runy-i-svitki.8766/

Nie wiem co doradzić bo nie grałem SŚ, słyszałem, że runy ofensywne nieźle u nich działają i chyba nawet mogą bugować bossów, ale logika wskazuje, że skoro jesteś łucznikiem to masz dobre ataki dystansowe i to w kilku żywiołach, a leczenia nie, więc pewnie bym poszedł w leczenie.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W returningu 1 ta runa z 2 kregu byla zbugowana, bo podwojne obrazenia zadawala, za 40 many pamietam szkielety chyba na 2 strzaly byly, w 2 rozdziale wszystko zabijales ta runa, ale naprawili, hmm zagram moze znowu pod dmg xd zawsze to jakies dobicir bedzie

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
yo, co zrobić z tymi questami? :

1) przeklęta latarnia - "W latarni doszło do morderstwa. Interesujące..." tyle mi mów bezi w dzienniku, po tym jak oddałem ten znaleziony pierścień Hannie. Co dalej?

2) Bezgraniczna potęga - to daje Hokurn. Mam pogadać z jakimś nowicjuszem w obozie bractwa, ale gadałem ze wszystkim i żaden nie ma opcji dialogowej. Jak on się nazywa (to był chyba baal Kagan, czy jakoś tak, bo wpis jest, że sprzedawał ziele w NO) i gdzie jest?

With great power comes great bullshit

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ciastek

Naciśnij przycisk z pentagramem w latarni

Yu'nicorn czy coś podobnego

Guchix

Guchix

Użytkownicy
posty34
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@tomu1 ynicorn nie chce gadać tylko wzdycha.... chyba że opaskę muszę mieć założoną xd

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ciastek97 musisz mieć co najmniej 110 skrętów bagiennego ziela, żeby zechciał gadać

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Ciastek97 musisz mieć co najmniej 110 skrętów bagiennego ziela, że zechciał gadać
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, dobra, to prank? mam chyba z 124 :lol2:

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie, serio, gdzieś pisali, że 150, ale testowałem na nim i ze mną już od 110 jointów chciał gadać :D bez żadnych opasek nowicjuszy

Oczywiście ci je wszystkie weźmie i jak będziesz mieć ponad 110 to weźmie więcej.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
On gada jak się wykończy wszystkie opcje dialogowe,przynajmniej u mnie tak było.

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
Mam pytanie, miecz 1h na widma a szkielety to ten sam miecz? Czy chodzi o 2 inne miecze, i gdzie takowe znajdę?

Ponawiam pytanie o jakąś rozpiskę z miejscami gdzie znajdę kamienie do jubilerstwa?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mraug możesz mieć rację, on chyba najpierw wzdychnął, po czym się mu chwalimy, że mam dużą ilość bagiennego ziela.

@Adu rozpiskę masz w solucji albo tu tyle, że wymagany translator
https://rpgrussia.com/threads/gotika-2-vozvraschenie-2-0-bizhuterija-i-juvelirnoe-delo.8777/
A na pierwsze - to są dwa różne miecze: na szkielety w zatopionej wieży xardasa, zalecane iść szybko z czarną mgłą, bo na tym etapie inaczej nie dasz rady, wcześniej trzeba zacząć ekspedycję magów ognia. A na duchy masz w kopalni między khorinis a GD, ten miecz paradoksalnie jest broniony przez widmo

Wieniawa

Wieniawa

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem kiedy jestem na pustyni adanosa i walczę z kolejnym mini-śniącym(SaK-Shar czy jakoś tak) to w trakcie walki on odbiera mi wytrzymałość do 0 niby nic wielkiego bo i tak go dosyć łatwo zabijam,ale po walce cały czas ubywa mi kondycji i zdrowia i nie mogę nic z tym zrobić odtrutka nie działa,święcona woda nie pomaga nawet leczenie z opętania eliksiry wytrzymałości(nawet to co dają na stałe 1 pk) ze zdrowiem tak samo ktoś wie jak się tego pozbyć?I to nie jest moja pierwsza walka z nim jakby co za każdym razem jak walczę to tak się dzieje.Próbowałem też zapisywać i wczytywać grę ale też nic będę wdzięczny za pomoc.
Poziom łatwy gildia Paladyn.

PS:A jak już o tym było a ja znowu pytam to sorry ale tu 1400 coś stron jest nie mam czasu tyle czytać.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem czy to to ale...Wypij czysty alkohol.

0 użytkowników
Do góry