Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8251610 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8251610

Odpowiedzi 37317

mrthezyga

mrthezyga

Użytkownicy
posty28
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Roxas14 to klątwa od poszukiwaczy, idz do Pyrokara

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@mrthezyga To nie masz wystarczającej ilości dusz po za tym jeśli nie grasz pod 1h i tarcze to możesz olać szpon nie jest on wart niczego jest po prostu gówniany

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

mrthezyga

mrthezyga

Użytkownicy
posty28
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A zna ktoś może lokację czarnej rudy lub jakiegoś handlarza? Bo brakuje mi dosłownie jednej do tego orkowego Claymore

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy rozpoczęcie zadania ścieżki nekromanty u Xardasa niesie ze sobą jakieś konsekwencje? Czy mogę spokojnie zapytać o to Xardasa i to olać?

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
Dzięki Tizgar, wcześniej pisałeś że pod siłę jest tego dużo, jedyne rozpiski które znalazłem, pokazują że są tylko 4 rubiny, jak to z tym jest? Jest ich więcej?

Ktoś posiada jakiś konkretny opis miejsc gdzie znajdują się kamienie szlachetne? Mogą być same rubiny  :facepalm:

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zdradzi mi ktoś lokalizacje takiego hełmu z dwoma rogami? Bo ten najemnika z Jarkendaru już mi zbrzydł

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@tomasz961114 Możesz, nic się w związku z tym nie stanie.
@Deathrou Zatopiona wieża.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Guniok

Guniok

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
Mógłby ktos powiedziec czemu nie moge u thekli nauczyc sie piec ciast ?

mrthezyga

mrthezyga

Użytkownicy
posty28
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Guniok wejdz do jej kuchni tam gdzie stoi najemnik

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
Podacie mi solucje z zadaniami w mieście orków ?

albo opiszcie zadanie Flaszka grogu .

Dziękuję :)

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

Guniok

Guniok

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@mrthezyga dzięki zadziałało a wiesz moze czy tu tez da sie gdzies kupic recepte na mikstury na hp z jagód ?

mrthezyga

mrthezyga

Użytkownicy
posty28
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Guniok nauczysz się jej w zamku w GD

Vitek666

Vitek666

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie, znowu mam parę pytań:

1) Dołączenie do Gildii Zabójców: po zrobieniu misji z Gerbrandtem powiedział mi, że 22-24 powinienem być w Górnym Mieście. Stałem za tą studnią dwie godziny, chowałem się w różne miejsca, skradałem się, wybiegałem zza  rogu w miejsce gdzie powinien stać Wambo z tym mordercą i nic, nie pojawiali się. Coś źle robię?

2) Pytanie z innej beczki, bo mam problem z wytrzymałością - jak dokładnie podbić wytrzymałość oraz siłę w programie GOV? Kumpel ustawiał jakieś wartości i nagle wytrzymałość skoczyła mu do 1000, a siła zmalała do 30, mimo, że nie wpisywał takich wartości.

Dzięki. :)

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Podacie mi solucje z zadaniami w mieście orków ?

albo opiszcie zadanie Flaszka grogu .

Dziękuję :)

Ta Flaszka jest zaraz pod tym mostem, tam gdzie pełzacze. Ciężko ją dojrzeć, ale jest mniej więcej dokładnie pod tym orkiem.

ciastko200

ciastko200

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moze ktos podpowiedziec jak rozwijac zrecznosc? Do ilu jechac z pnów? Potem bonusy wbijac czy jak? Czy moge od razu juz isc sobie do beliara po zrecznosc?

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktos moze pamieta gdzie imienny bandyta hannibal sie znajdowal? Znalazlem chyba wszystkich oprocz jego

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
@Deathrou dzięki

Post połączony: 2018-08-29, 00:32
Ktos moze pamieta gdzie imienny bandyta hannibal sie znajdowal? Znalazlem chyba wszystkich oprocz jego
idąc z wierzy Xardasa po lewej stroni ( blisko miejsca gdzie spotykamy Cavalorna) idziemy w lewo tam na końcu ścieżki są bandyci to jest nowy dodany obszar

Post połączony: 2018-08-29, 00:33
teraz ja mam pytanie : zaczarowałem Ur-shak'a ale zadanie nadal jest w dzienniku czy będzie jeszcze z nim jakiś wątek?

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

ciastko200

ciastko200

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kolejne pytanko, nauczylem sie zbierac serca i z orkow nie leca one, to normalne? Jak tak, to z jakich stworow one leca?

Marcino254

Marcino254

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć. Po pokonaniu Awatara Beliara i scenach końcowych przypływamy na jakąś wyspę. Wychodzę z kajuty i wszyscy nie żyją. Na brzegu Diego, Milten, Lester i Gorn też leżą przy ognisku? Bug czy tak ma być?

Post połączony: 2018-08-29, 09:17
Wczytałem save'a przed zabiciem smoka, zabiłem go jeszcze raz i teraz Dagoth pojawia się martwy.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dużo pytań więc lecim na Szczecin:

@Artos123 zrobiłeś już Dolinę cieni? Po niej Ur-Thrall mówi, że możesz go prosić o wszystko i prosisz, żeby Ur-Shak mógł zostać znów u nich szamanem, po czym się chwalisz Ur-shakowi - to prawdopodobnie o to chodzi.

@dede Hannibal jest na końcu nowego obszaru, tego co od wieży Xardasa idąc do miasta skręcasz w lewo.

@ciastko200 jeśli chodzi o serca to z orków, jaszczuroludzi, trolli itp. już nie lecą. Lecą podobnie jak z normalnego GII NK czyli golemy (z dodatkiem bagiennych), demony, smoki.
Jeśli chodzi o naukę zręczności to (jeśli grasz pod zręczność) będziesz się jej uczyć do końca gry, pytanie czy na obecny moment ci wystarcza i czy nie masz czegoś ważniejszego do nauki. Dary od Beliara polecam przy wyższych progach typu 5/6 pn za 1 zręke, bo dary, jak mało które bonusy, wliczają się do progu.

@Marcino254 lol tobie nie pomogę, ale widok musi być niezły :D

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

0 użytkowników
Do góry