Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7876775 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7876775

Odpowiedzi 37317

PablooooSSS

PablooooSSS

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jest jakiś sposób na pokonanie demona w kopalni orków?

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć z kim mam porozmawiać żeby szybko zrobić questa związanego ze  śmięrcią Ingaza

scutum

scutum

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Proceente Rączka jest na plaży, niedaleko statku z szczawiem. Ja wcześniej gadałem z Cassią, i Fiskiem na ten temat, i wtedy był.
@PablooooSSS Magiem to pijesz potke speeda, błyskawica do oporu aż resy zejdą, potem czar ofensywny i trzeba wybiegać. Generalnie to jak demon bije tym spellem, to jak do Ciebie podleci to nie uderzy, a zacznie "ziać", po czym dopiero zacznie bić. To jest moment na potki/bicie. Jak bijesz pod ścianą to respi szkielety, jak wyjdziesz poza "arene" to się respi. Także bić na środku. Wojami to pewnie hit krok w tył, hit krok w tył, zwabienie typa na środek i znów to samo.

W mieście orków nad Ur-Karrasem znalazłem skrzynkę na klucz. Gdzie go zdobyć?? Jakiś pomysł gdzie znaleść 20 bryłek złota?? Wszystkie kopalnie wyczyściłem, skrzynki u orków też pootwierałem. Potrzebuje do questa w kopalni orków.

bonq

bonq

Użytkownicy
posty36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Uczy ktoś kradzieży kieszonkowej poza Billem i cassią?

scutum

scutum

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie odnośnie dwóch bossów u Górskich Orków (dają mutageny na wytrzymke):
R3 - Pełzacz wojownik rudy - Nimrath - Średni Wytrzymałości
R3 - Pająk - Kuta - Duży Wytrzymałości
Gdzie one są?

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Oba w śnieżnych górach orków i w obu przypadkach chyba popełniłem mały błąd w spisie, one pojawiają się dopiero w R7

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy na wersji 66.2 konsola jest zablokowana? PB-marvin-ESC i wywala mnie do menu...

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
Cześć z kim mam porozmawiać żeby szybko zrobić questa związanego ze  śmięrcią Ingaza
Do Andre potem Constatino ,Kardiff potem Zuris potem idziemy przed chatę Ignaza i w krzaku jest butelka po tym czymś dalej Constatino potem strażnik przy bramie, jaskinia z bandytami i posągiem orka KONIEC.

Post połączony: 2018-08-19, 17:55
I takie pytanie :
Czy po odwiedzeniu wodza orków reputacja u nich będzie jeszcze potrzebna bo chciałem sobie trochę drogę oczyścić.
pewnie mi napiszecie coś takiego: ,,A co nie masz Ulu-mulu ???'' mam ale ulu mulu nie działa na wargi i smocze  zębacze ( gram magiem więc bijąc ulu mulu nie zadaje obr. takiemu zębaczowi )
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :P :) :) :) :) :) :) :)

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak używać Mory Ulartu do łapania dusz?

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Deathrou Nie działa w kilku lokacjach,m.in Las Assasynów.
@Artos123 Po dojściu do Ur-Thralla reputacja się już nie nalicza.

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
xDDDDD To ja już nie mam pytań, no cóż to było miłe 60h gry ale piękne rozwiązania twórców zmuszają mnie do zakończenia rozgrywki

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oba w śnieżnych górach orków i w obu przypadkach chyba popełniłem mały błąd w spisie, one pojawiają się dopiero w R7
Tak myślałem, że R7 jednak i miałem cię o to pytać, nazwa "duży mutagen" nie kojarzy się z czymś co sobie tak po prostu stoi o niczym, ale dzięki za odpowiedź :D
Jeśli chodzi o śnieżne góry orków, to jak już się dogadałem z wodzem klanu ognia, to mogę klepać tych śmiertelnych z klanu lodowego w zbroi orków? Pierwsze to czy na przyszłość czegoś nie zjebe a drugie czy nie zepsuję sobie cechy pancerza?

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Deathrou wczytaj sobie save przed lasem, chyba nie grasz na 1 save?

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy na wersji 66.2 konsola jest zablokowana? PB-marvin-ESC i wywala mnie do menu...
Nie wiem jak z niektórymi lokacjami, ale na pewno nie działa w pobliżu bossów. Chciałem sprawdzić kod na Shakzi bo go z rozpędu zabiłem.

mam w związku z tym pytanie. Czy ktoś ma kod na Shakzi lub ewentualnie jak go sprawdzić?

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Namiot W grze z niektórych bossów wypadają mutageny siły.Nie do końca pamiętam ile ale jakoś 10+ chyba.Właśnie nimi ulepsza się mikstury na stole alchemicznym.Co do tarczy,lepszą znajdziesz w Jarkendarze w Bibliotece Uczonych.

@Mraug Byłem w bibliotece i tam była czapka dla maga. Przeszukałem inne budowne w Jarkendarze i nie ma nigdzie tarczy.

Już mnie irytuje bieganie ciągle z jedną tarczą od początku gry. Przeszukałem inne budowle w Jarku i nigdzie nie ma innej tarczy. Krzyż Przeznaczenia miałem niestety nie wstawiony do gry, może tarcze też?

W Ret2 jest jeszcze ten młot na kamiennych strażników. Starożytne egzemplarze trochę mnie tłuką.

bonq

bonq

Użytkownicy
posty36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Opłaca się nauczyć wytapiania złota?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Namiot lepszą tarcze masz w magazynie paladynow w GD

@bonq tak

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
musisz sie nauczyc,nie koniecznie od crimsona,mozesz pojsc do opuszczonej kopalni i nauczyc sie przepisu ktory na jest na dole przy demonie.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Deathrou wczytaj sobie save przed lasem, chyba nie grasz na 1 save?

Gram na 5, ale każdym kolejnym niżej zapisuje coraz rzadziej. Pierwsze 4 są w lesie, a piąty jakieś 7h przed nim

0 użytkowników
Do góry