Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7893649 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7893649

Odpowiedzi 37317

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@Puma127 To użyj czarnej mgły. Nie ma aż tak wiele sytuacji zmuszających do skorzystania z tego.
@paulpolska Starożytny topór w domu Uzdrowicieli.

W domu Uzdrowicieli nic nie ma/nie było. Dla pewności poszedłem sprawdzić. Nie ma nic oprócz tego co zgrabiłem a broni dwuręcznej nie było na stanie.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@paulpolska Jest jeszcze broń obuchowa obok czarnego trolla nieopodal domu Strażników Umarłych.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

karolekxd112

karolekxd112

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W późnych godzinach zabójca nie zabija Wambo. Co robić? Miałem dialog z Gerbrantem czy jak mu tam było żeby pokrecil się po górnym mieście w późnych godzinach.

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dostać się na ten jerbany płaskowyż nad farmą Akilla?

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie są sposoby na zwiększenie many oprócz nauki? Mana kosztuje już u mnie 15pn
Mikstury? Jeśli tak to jakie i gdzie się nauczę?

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@karolekxd112 pytanie odnośnie wambo i asmala było wałkowane 10000 razy, weź poszukaj sobie w solucji, jest dokladnie wyjaśnione
@Puma127 grzej na sam koniec drogi w lesie co biles z laresem kamiennego strażnika i przed schodami (które są po lewej) skręć w prawo, miń zbieraczy ziela i leć prosto
@seba290669 tabliczki,potki, bonusy z niektorych questow czy zabicia potworow, w cholere tego jest -
wejdź sobie tutaj i przetłumacz - masz wszystko co do bonusów - https://rpgrussia.com/forums/gotika-2-vozvraschenie-2-0-spravochnik-faq.283/

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lepiej kupić za PN Język Demonów czy zabić Kreola?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie zabijesz go.A przynajmniej nie do 7 rozdziału.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nic go zabicie nie da, po za tym nawet używając miliona bugów nie masz nawet 0,001% szansy na wygranie

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest Lester po odebraniu od niego listu Xardasa? Pod wieżą go nie ma, w wieży też nie. Gdzie on się przeniósł?

Janisz

Janisz

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę dostać/ukraść klucz do zamkniętej skrzyni na wyspie gildi złodzieji? Oddałem książkę rachunkową lehmara hannie to nie dała mi go jak w zwykłym gothicu 2.

ciastko200

ciastko200

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, czy jak nie uratowalem tego psa od mysliwych kła czy jak mu tam bo nie zdazylem lekarstwa przyniesc to bedzie problem zeby zostac ich przywodca? I jaka byla nagroda za jego uratowanie?

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W którym rozdziale nauczę się regeneracji many? gram nekromantą.

ira9600

ira9600

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomu1 Mi się wydaję, że jak nie wziąłem misji o podstawach retoryki, to po prostu się tam nie zrespiła. Chyba będę zmuszony do użycia kodu, o ile taki jest. Więc ponawiam pytanie macie może kod na księgę "Podstawy retoryki"
Miłej nocy! :)

MasterKalom

MasterKalom

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuję pomocy!! Mam zadanie od Xardasa "droga donikąd" i tak czytałem solucje, gallahad powinien żądać ode mnie królewskiego szczawiu ale za każdym razem po prostu mi odmawia mimo że mam 2 sztuki owej rośliny. Mówi że nieważne jak bardzo tego bym chciał i tak nie dostanę tej księgi (wybrałem opcję dialogową "udając" kolekcjonera, nie wydałem że to xardas mnie przysyła)

Edit. Okazuje się że sprawa się rozwiązała to nie jest żaden błąd tylko najzwyczajniej w świecie, zapomniałem wykonać questa od niego z poprawieniem jego reputacji w khorinis. Po tym on oddaje swoja chatę w nasze ręce i mówi że może nam oddać książkę za cuś (to cuś to królewski szczaw, ale to już wiecie)

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Janisz
Klucz dostaje sie od Hanny jezeli uwolni sie ja z wiezienia. Zadanie prezent dla Hanny (o ile dobrze pamietam)
ciastko200
Raczej tak, potrzebna jest wiekszosc glosow od mysliwych, sam niedawno rzucilem wyzwanie Falkowi a nie mialem zgody od Raffa bo nie mam 50% w lukach, nie zabilem Nocnego Lowcy i nie zrobilem zadania od Barema. Falk powiedzial ze WIEKSZOSC mysliwych zostala przekonana czy jakos tak. Porob pozostale zadania i sprobuj rzucic mu wyzwanie a jak nie to load sprzed smierci wilka. Za to zadanie z wilkiem jest chyba eliksir +20 do hp.
Tizgar
Kreola da sie zabic i to dosc latwo. Wystarczy otworzyc schowek ze skrzynia, wyskoczy z niego szkielet, podciagamy go pod Kreola i w walce 1 na 1 Kreol pada bo nie przywoluje szkieletow. Mozna go pewnie dobic zeby zgarnac exp i szybok spieprzac bo pewnie pojawia sie trupy.
Zabijanie go chyba nie ma sensu bo ksiazki i tak chyba sie nie dostaje( chyba ze cos sie zmienilo wzgledem poprzedniego Returninga)
Kravis
Piszesz o momencie w ktorym rozpoczyna sie III rodzial? U mnie siedzi na szczycie wiezy Xardasa, tzn stoi i czyta ksiegi.
Male pytanko:
Da rade zrobic zadanie Sekret Magii Guru w 3 rodziale? Musze znalezc jakis artefakt zywiolow.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ta powodzenia ci życzę,  nie jesteś w stanie  zrobić postaci w 2 rozdziale  wykorzystując wszystko co można aby ta przeżyła kreola uderzysz go raz i masz na karku  całą  gromadę demonicznych szkieletów.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
omoże ktoś z tym dwurecznym runicznym sihillem? Zrobil już go ktoś ?? Teoretycznie mam wszystko ale ciągle czegoś brakuje...

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar @Mateusz nie da się go zabić przed 7r, bo każdy atak na niego kończy się naszą śmiercią, poza tym nawet gdybyśmy go zabili jakimś cudem to blokujemy sobie gre, bo przecież bez niego nie zdobędziemy korony demonów i nie zabijemy śniącego

mroofa1337

mroofa1337

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Kilka pytań, proszę o odpowiedź:
1) Czy można wejść najpierw do lasu asasynow przed pustynia adanosa? Do przygotowania napoju potrzebny kaktus a podobno znajduje się na pustyni z kolei na jakimś steamie gracz tak chyba zrobił ale umknęło mi w jaki sposób.
2) czy robiąc dolinę cieni przed lasem i pustynia coś się traci?
3) podobno można jako wojownik poświęcać duszę dla beliara. W którym momencie pojawia się taka opcja i co się za to otrzymuje?
4) nie uleczylem orka w khorinis przed rozpoczęciem 3 rozdziału. Tracę tylko możliwość zrobienia kruszy i kilka zadań czy coś jeszcze?
Pozdrawiam i dziękuję

0 użytkowników
Do góry