Janisz
Klucz dostaje sie od Hanny jezeli uwolni sie ja z wiezienia. Zadanie prezent dla Hanny (o ile dobrze pamietam)
ciastko200
Raczej tak, potrzebna jest wiekszosc glosow od mysliwych, sam niedawno rzucilem wyzwanie Falkowi a nie mialem zgody od Raffa bo nie mam 50% w lukach, nie zabilem Nocnego Lowcy i nie zrobilem zadania od Barema. Falk powiedzial ze WIEKSZOSC mysliwych zostala przekonana czy jakos tak. Porob pozostale zadania i sprobuj rzucic mu wyzwanie a jak nie to load sprzed smierci wilka. Za to zadanie z wilkiem jest chyba eliksir +20 do hp.
Tizgar
Kreola da sie zabic i to dosc latwo. Wystarczy otworzyc schowek ze skrzynia, wyskoczy z niego szkielet, podciagamy go pod Kreola i w walce 1 na 1 Kreol pada bo nie przywoluje szkieletow. Mozna go pewnie dobic zeby zgarnac exp i szybok spieprzac bo pewnie pojawia sie trupy.
Zabijanie go chyba nie ma sensu bo ksiazki i tak chyba sie nie dostaje( chyba ze cos sie zmienilo wzgledem poprzedniego Returninga)
Kravis
Piszesz o momencie w ktorym rozpoczyna sie III rodzial? U mnie siedzi na szczycie wiezy Xardasa, tzn stoi i czyta ksiegi.
Male pytanko:
Da rade zrobic zadanie Sekret Magii Guru w 3 rodziale? Musze znalezc jakis artefakt zywiolow.