Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8235333 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8235333

Odpowiedzi 37317

karolekxd112

karolekxd112

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nauczyłem się tworzyć runę otwierania zamków od Galahada mam wszystkie składniki (kamień runiczny, zwój otwierania zamków i wytrych) i jak wchodzę w ten stół do tworzenia run i klikam 1 krąg to nie ma tam nic. Czy muszę znaleźć 5 kamieni runicznych i przerobić je na "zwykły kamień runiczny" i dopiero potem będę mógł to stworzyć? Jeśli tak to jak pozyskać dużą ilość kamieni runicznych? Z góry dzięki.

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuje pomocy przy wykuciu dwuręcznego runicznego sihilla, mam (tak mi się wydaje wszystkie składniki) potrzebne do wykucia tego miecza ale dalej brakuje mi przedmiotów.. czy zniszczenie nieumarłych to jest to samo zaklęcie  co zniszczenie ożywieńca ??

Miksu

Miksu

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś jak zrobić ten quest z piknikiem z Loą ?

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Miksu znajdziesz go gdzies w solucji.
sciagnalem sobie jakiegos angielskiego AB i hmm czy serio pozmieniali to az tak ze majac 30% jednorecznej nie wale zadnych krytow? teraz opanowanie broni daje tylko styl walki a krytyki juz nie?

Kapek

Kapek

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, niestety musiałem użyć marvin i dodać sobie złoto ponieważ jakimś cudem Lord Andre mówi że kogoś zabiłem i chce 2500 golda(!) a że jestem na etapie takim że mam mało pieniędzy z powodu że wydaje wszystko w naukę to musiałem to użyć bo inaczej nie mogłem wejść do górnego miasta. Nie wiem czy to mi zbuguje grę czy coś ale wiem że przy poziomie osiągnięć mam napisane (marvin). Jak to usunąc? Nie chce zaczynać nowej gry bo mam już 14h

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kapek 14h gry w dupe to jest kompletnie nic, uwierz mi  :D
a oczywiście nie da się usunąć, może marvinem byś chciał usunąć marvina?

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oczywiście, że da się usunąć. Musisz użyć programu GVE+ do modyfikacji zmiennych. To proste, ale nie wiem, czy jest to warte zachodu.

Kapek

Kapek

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oczywiście, że da się usunąć. Musisz użyć programu GVE+ do modyfikacji zmiennych. To proste, ale nie wiem, czy jest to warte zachodu.

Które zmienne trzeba zmienić? Program umiem obslugiwać

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy

Ale zdajesz sobie sprawę że OSZUKAŁEŚ mimo wszystko?
Wiec po co usuwasz tego marvina?
2500to dużo ale masz nieskończone źródło kasy więc marvin był absolutnie nie potrzebny, ale widać że ktoś jest leniwy.

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuje pomocy przy wykuciu dwuręcznego runicznego sihilla, mam (tak mi się wydaje wszystkie składniki) potrzebne do wykucia tego miecza ale dalej brakuje mi przedmiotów.. czy zniszczenie nieumarłych to jest to samo zaklęcie  co zniszczenie ożywieńca ??

bonq

bonq

Użytkownicy
posty36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co dokładnie jest potrzebne do wyrobu strzał, mam kawałki drewna i groty

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@bonq z kawałków drewna na stole przed domkiem bospera robisz "patyczki" do strzał

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak podpalić te zapasy paladynow pochodnia  ? jak wejść w interakcje z tymi skrzyniami jak cos robię to on opuszczam ta pochodnie na ziemie

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wytłumaczy ktoś sprawe języków budowniczych?
Nauczyłem sie wszystkich 3 od Myxira, ale nie dość, ze zabiera ta nauka mniej LP niz w zwykłym NK(powinno tutaj zabierać o wiele wiecej xD) to jeszcze wszystkie tabliczki dają mi bonusy jak za te "najsłabsze"

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Komachi w returningu są TYLKO te "najsłabsze" tabliczki nie ma podzialu na ich moc

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Komachi w returningu są TYLKO te "najsłabsze" tabliczki nie ma podzialu na ich moc
Dzięki. Tak dawno gralem w returningi, ze nawet nie pamietam. A ich podział w ekwipunku juz kompletnie mnie zmylil xD

Post połączony: 2018-08-16, 18:43
Jesli chodzi o LP
Mam 19 poziom, 30LP do uzycia.
Sila 100pkt bazowe
Dwureczne 62
Alchemia wyuczone eliksiry sily i zycia (ogólnie dobrze alchemia rozwinięta)
Prawie wszystkie trofea
Języki budowniczych
400 wytrzymałości
Prawie 1.1k PŻ
Wydobywanie i przetapianie żelaza
Kowalstwo tylko nisko, bo nauczone dwa miecze jak narazie

Pytanie moje: w co inwestowac teraz? Dalej w sile? Dwureke? (Zostawiam nauke tego bo masa tabliczek, książek jest di przeczytania) czy może zostawić i oszczędzać LP? 1 rozdzial, najemnik

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Komachi jaki poziom trudności?

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Kapek

Kapek

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ale zdajesz sobie sprawę że OSZUKAŁEŚ mimo wszystko?
tak tak fajnie tylko że ja jestem w takim momencie że nie mam kasy na naukę a i nie mam prętów do tworzenia broni
Wiec po co usuwasz tego marvina?
2500to dużo ale masz nieskończone źródło kasy więc marvin był absolutnie nie potrzebny, ale widać że ktoś jest leniwy.

tak tak fajnie tylko że ja jestem na takim momencie że nie mam kasy na naukę a i nie mam prętów do produkcji broni więc nie wiem skąd zdobyć złoto

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Komachi na normalu to nie ma wiekszego znaczenia, masz tam mnóstwo expa i PN dodawaj sobie w co chcesz.

@Kapek a po co chcesz usuwać ten napis? Już oszukiwales potraktuj to jako piętno oszusta.

0 użytkowników
Do góry