Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8847659 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8847659

Odpowiedzi 37317

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest jakieś sensowne wytłumaczenie, dla którego żaden z nauczycieli nie chce mnie nauczyć eliksiru życia? Oczywiście chodzi o ten zwiększający PŻ na stałe.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Tak, brak umiejętności robienia potków przywracających życie :P to jest podstawowy warunek.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyuczyłem się tych regenerujących. Za 1, 3 i 5 punktów nauki. Mimo to oknie dialogowym nie wyświetla mi się możliwość uczenia się eliksiru (dialog wybierałem kilka razy dla pewności) :/

konopatcity

konopatcity

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie znajdę ostatnią skórę cieniostwora mam tą za farmą onara oraz tą która leży razem z listem od luci

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na przykład idąc z Bartokiem na polowanie.

kratos188

kratos188

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak mogę zrobić aby używać potów nie wchodząc do plecaka? Tzn skrótem?

Klikasz numpad 1 potki hp, numpad 2 mana ,4 miskturki szybkości

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy to bug,ze ucząc się obdzierać zwierzynę czy jakiś umiejętności typu skaradanie się nie dostaje pkt inteligencji? Dostaje za nauke alchemi,ale za np skórowanie już nie
Jestem adeptem mroku

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar Baal Tyon nie chce mnie nauczyć eliksiru życia, ale np. Gor na Kosh nie chce również sprzedać mi średniego pancerza. Może dopiero wraz z rozwojem fabuły guru nauczy mnie tej mikstury. W razie czego wspomnę o tym.

Przy okazji, sprawdziłem eliksiry u Saggity i ona uczy eliksiru ducha normalnie. Najwyżej będę musiał czekać, aż do wątku assasynów...

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakies rady dotyczące szybkiego wbijania pkt alchemii? Potrzebuje ich az 50 na eliksir sily.
Jakieś dobre źródło czystego alkoholu w 1r? Brakuje mi go na miksturki, a wszyscy handlarze obskoczeni
Ponawiam

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Cruc Rozwój fabularny nie ma znaczenia ja to w R1 już miałem ,powinien cie tego dajmy na to Constantino nauczyc za 10 pn, nawet jeśli to, bo może tak być nie będzie się nazywać eliksirem życia a czymś innym a będzie kosztować 10 pnów to jest to

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Komachi możesz robić z ginu czysty alkohol, a potem potki.

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar Hmm. Akurat u Constantino zepsułem sobie możliwość uczenia się :/

Glixy

Glixy

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
1. Szpon beliara oddac ashtarowi grając pod zręczność?
2. Opłaca się inwestować PN w życie?
3. Jak wyrabiać biżuterię? Nauczyłem się  już tego u matteo, podchodzę do stołu jubilerskiego, wszystko mam a w dialogach jest tylko koniec.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Szpon beliara oddac ashtarowi grając pod zręczność?
2. Opłaca się inwestować PN w życie?
3. Jak wyrabiać biżuterię? Nauczyłem się  już tego u matteo, podchodzę do stołu jubilerskiego, wszystko mam a w dialogach jest tylko koniec.
1. Tak
2. Nie
3. Potrzebujesz sztabki żelaza, nie prętu.

Jeszcze coś ode mnie:

Czy mogę rozwalić orków w dolinie cienia oraz w orkowej kopalni żelaza, jeśli ukończyłem już te wątki?

lukipukix2002

lukipukix2002

Użytkownicy
posty84
Profesjabrak
  • Użytkownicy
powie mi ktoś dokładnie w jakich dokładnie dokładnie ustawieniach jest włączenie celownika do kuszy? bo da fak cały czas jak się kogoś pytam o to, to mi mówi ,,poszukaj w ustawieniach, tam jest" ale ja niczego tu nie znalazłem...

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Game settings->autoaiming on/off i prawym myszy celujesz.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Glixy oddaj szpon Ashtarowi ale dopiero po ukończeniu misji Zaginiony brat bo inaczej zamkniesz sobie dostęp do tej misji i super broni, którą się za nią otrzymuje.

Ponawiam pytanie, czy bronie wykuwane przez Łowców w R4 smocze zguby są w ogóle użyteczne? Bo np przy szponie beliara to dramat

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie dostane Rtęć? Jedna kupilem od Benneta

rogos

rogos

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć

Mam problem z zadaniem "zadanie Gallahada". Nie mam nic w okienku dialogowym Gerbranta i przez to nie mogę wystartować z zadaniem na zdobycie listu, wątek gildii zabójców też nie ruszy. To przez to że jestem magiem? Jest jakiekolwiek wyjście z tej sytuacji? Nie zależy mi aż tak na wątku gili zabójców, ale zawsze staram sie mieć 100% ukończonych zadań i mnie strasznie irytuje jak jakiegoś nie moge zrobić.

Próbowałem przywołać list gerbranta marvinem, ale nie mam na lapku pause break i przez to nie dam rady go przywołać. Można gdzieś w plikach zmienić pauze w grze na na "delete"? Albo zeedytować jakiś skrypt tak że okienko dialogowe sie pojawi?

Post połączony: 2018-08-16, 10:40
1. Kto nauczy mnie wydobywania żelaza i przetapiania go na pręty?
2. Co zrobić z tym Parlanem? Mam 15 retoryki, wchodzę przez murek i dach do klasztoru, a ten wyjebka tylko dialog gdzie są jakie miejsca. Zależy mi na tej misji i sztabce, bo chce dwureke z rudy.

1. Wąż i SNipes, Snipes uczy wydobywania, Wąż przetapiania.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Komachi Parlan zadziała tylko jeśli pierwszy raz wszedłeś do klasztoru nielegalnie,a ty,jak rozumiem,już wcześniej wszedłeś legalnie.

0 użytkowników
Do góry