Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8850600 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8850600

Odpowiedzi 37317

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam prf przy sile a gulasz Thekli i tak daje mi 1 pkt siły a z tego co wiem ma być jej więcej. O co chodzi?
O nic nie chodzi, wszystko jest okej.

Tylko potiony sily będą ci dawać 1pkt więcej.

Czyli pota +1 sily daje 2 a pota +3 sily daje 4.

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jedenie po 1 .potiony 2 jesli masz prf

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Miksu Nawet trzeba.
@scutum Też nawet trzeba. xD

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zrobić questa "Cienie przeszłości" oraz "Śniący"? Dodam, że w tym pierwszym przeczytałem już pergamin, który wypadł z jednego z szamanów. Podobno w starej wieży Xardasa też coś powinno się pojawić, ale u mnie jest pusto.

scutum

scutum

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy użyć "mora ultaru", bo gdy przywołałem senyaka, użyłem jej i po zabiciu żadna dusza nie poleciała... Czy szata orkó jest zbugowana?? nie daje tego "bonusu" wyglądającego jak szata nad paskiem hp, przez co bije z czarów duzo mniej. Czy dusze to ilość zabitych ludzi? Jak nie to gdzie znaleźć wskaźnik posiadaych dusz??

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły
Zabić ducha orka w twierdzy
Zabić sniacego

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły
Zabić ducha orka w twierdzy
Zabić sniacego
Może coś więcej?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły
Musisz zdobyć sztylet ofiarny i potem iść do twierdzy tam bedzie do zabicia ork, tym sztyletem musisz go bić

Dopiero w 7 rozdziale pojawi się watek sniacego

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły
Musisz zdobyć sztylet ofiarny i potem iść do twierdzy tam bedzie do zabicia ork, tym sztyletem musisz go bić

Dopiero w 7 rozdziale pojawi się watek sniacego
Sztylet ofiarny już mam, ale o jakiej twierdzy mówisz? W sensie lodowa kraina?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły nie, tam gdzie kamienny smok, wczesniej chyba jeszcze idz do ul-trala. Jezeli nie ma opcji dialogowych to od razu do twierdzu

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły nie, tam gdzie kamienny smok, wczesniej chyba jeszcze idz do ul-trala. Jezeli nie ma opcji dialogowych to od razu do twierdzu
W porządku, ale mam jeszcze jedną sprawę: czytałem, że w świątyni śniącego są dwie rzeczy do przeczytania: pergamin oraz tabliczka. Wydaję mi się, że tego drugiego przedmiotu nie znalazłem. Gdzie można go namierzyć?

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skad w 1r zdobyć kilofy? Przelecialem przez Wszystkich handlarzy i... no lipa krótko mówiąc.

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem po walce z orkiem na cmentarzu orków (zadanie z opiekunem) i mam bug polegający na tym że cały czas schodzi mi życie 1 na sekundę, nie mam save sprzed, miałem ale się zepsuł, mianowicie postać się zablokowała mogę otworzyć ekwipunek pić mikstury itd ale za nic nie reaguje na poruszanie się itd. Ma ktoś pomysł jak to naprawić ?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ciekawa sprawa - po powrocie do świątyni śniącego jest tam cała masa orków. Czy mogę ich spokojnie wybić? To samo tyczy się orków z górskiego klanu - czy jeśli skończyłem wątek doliny cienia oraz zadanie żywiołów wody od opiekunów, to mogę ich wytłuc?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju

You didn't grow.
You didn't improve.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Tajemnica dziwnej księgi ktoś wie jak tego questa ruszyć? wedle wszystkiego Amon Shen to chyba GD? chyba, zasadniczo z każdym NPC jakiego mamy dostępnego w R4 gadałem ale nikt nic o tym nie wie, chyba ze to później, serio zawsze tego questa olewałam bo go nie miałem, teraz skoro mam to pasuje zrobić.   

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

karolekxd112

karolekxd112

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem z otwieraniem zamków, jestem nowicjuszem u nekromantów więc nie mogę dojść do gildii złodziei i nauczyć się otwierania, Thorben nie może mnie nauczyć otwierania zamków bo trzeba mu oddać księgę rachunków Lehmara a do tego potrzebna jest umiejętność zlodziejska "kradzież", (po pobiciu książka nie dropi) i podobno potrzebne jest też zapłacenie dla Matteo za Gritte a tego nie zrobiłem, więc jestem w kropce. Posiadam 1 zwój otwierania zamków ale to jest nic w porównaniu do tego co mnie czeka. Tu powstaje moje pytanie: gdzie mogę się nauczyć robić runę otwierania zamków bądź ją zdobyć lub kupić? Na jaki krąg ona jest? Czy ona w ogóle istnieje? Jakie są inne sposoby na nauczenie się otwierania zamków? I czy są jakieś inne sposoby na otwieranie tych zamków. Z góry dzięki.
Musisz być nekromantą a następnie na kodach przywołać księgę rachunkową. Ja tak zrobiłem i nie zapłaciłem za Grittę i mi się udało.

Jaki jest kod na tę księgę?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Po kiego uja ci kody? skoro możesz się nauczyć od gallahada chyba, runy otwierania zamków są simple

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

StoneCold

StoneCold

Użytkownicy
posty12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witajcie , mam problem z orkiem obok Khornis mam dla niego orkową miksturę ale on jej nie chce , dlaczego? chyba że coś innego potrzeba . Pomoże ktoś?

Zapalony gracz Gothica ;)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Potrzebujesz zaklęcia, które może ci sprzedać Salandril.

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry