Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8210372 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8210372

Odpowiedzi 37317

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra problem rozwiązany, trzeba bylo iśc za latarnie
Ależ ją bezi chwycił z ukradka no no

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No szukałem sporo i w żadnym nie znalazłem odpowiedzi dlatego pytam tutaj. Może zjebalem tym że po zabiciu senyaka oddałem jego duszę beliarowi bo przeczytałem właśnie na RPG Russia że szpon z 400 dusz jest lepszy

Może jak dodam to że wciąż wisi mi w dzienniku zadanie szpon beliara to coś zmieni? Napisane jest że muszę je sobie podporządkować

Restling

Restling

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakieś tipy na walkę z pierwszym orkiem na arenie za pomocą Ulu-Mulu kiedy gram pod zręczność? Z bonusami mam 55 siły i mu nic nie robią praktycznie, jak tylko kończy mi się wytrzymałość to ork mnie już bez problemu tłucze a ja nawet pół hp mu w tym czasie nie zabieram.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Toporek od najemników (170obr) jest lepszy niz dwureczny z rudy (pierwszy, którego uczy Bennet)? Zależy mi na odpowiedzi, bo nie wiem w który inwestować.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Aedin Może jesteś paladynem albo magiem ognia? Tak czy inaczej, najbardziej opłacalne byłoby oddanie Szponu Ashtarowi po zrobieniu zaginionego brata.
@Komachi Dwuręczny z rudy ma bodaj 180 obrażeń, ale w Jarkendarze i tak znajdziesz tak samo silny topór.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Aedin Może jesteś paladynem albo magiem ognia? Tak czy inaczej, najbardziej opłacalne byłoby oddanie Szponu Ashtarowi po zrobieniu zaginionego brata.
@Komachi Dwuręczny z rudy ma bodaj 180 obrażeń, ale w Jarkendarze i tak znajdziesz tak samo silny topór.
Niee gram śs, dziwne jest to że nie mogę go założyć nawet nie mam opcji żeby wymodlic to u beliara
No tylko że ashtar nie żyje xd

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
W jakie staty pakować na początku gry wojem :) ? Planuje grać najemnikiem albo strażnikiem miejskim :) Na chwilę obecną mam 30% 1h oraz 70 siły

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Co dają plecaki, które można kupić od kupców?
2. Potrzebuję porady odnośnie siły. Mam 86 siły i zastanawiam się czy warto maksować siłę aż będę miał 5siły za 15PN Czy już zacząć uzywać bonusów,mikstur itp. Gram na poziomie trudnym.
3. Co daje umiejętność walki tarczą po za podniesieniem statystyk obrony i zmiany animacji walki?
4. Przed Jarkiem robić jakieś inne duże zadania np. typu Las Assasynów?

emyl07

emyl07

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W jakie staty pakować na początku gry wojem :) ? Planuje grać najemnikiem albo strażnikiem miejskim :) Na chwilę obecną mam 30% 1h oraz 70 siły

jak grasz 1h to raczej straznik miejski bo bennet uczy kucia 2h dla najemnikow. sila to podstawa pakuj tyle zeby nosic najlepsza dostepna bron plus 90% wladania bronia zeby miec najlepszy styl. da sie juz w 1r

Post połączony: 2018-08-15, 14:53
2. Potrzebuję porady odnośnie siły. Mam 86 siły i zastanawiam się czy warto maksować siłę aż będę miał 5siły za 15PN Czy już zacząć uzywać bonusów,mikstur itp. Gram na poziomie trudnym.
3. Co daje umiejętność walki tarczą po za podniesieniem statystyk obrony i zmiany animacji walki?

1. tylko mozliwosc przechowywania w nich konkretnych rzeczy, dla mnie lipa
2. jak masz przy sile prf to laduj juz bonusy, bedziesz dostawal jej wiecej i nie licza sie one do progow nauki
4. nie da sie. na pocatku 2r mozemy isc tylko do jarka

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ktoś wie jaki przedmiot jest potrzebny do tego wytapiania złotych monet ??

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Post połączony: 2018-08-15, 14:53

1. tylko mozliwosc przechowywania w nich konkretnych rzeczy, dla mnie lipa
2. jak masz przy sile prf to laduj juz bonusy, bedziesz dostawal jej wiecej i nie licza sie one do progow nauki
4. nie da sie. na pocatku 2r mozemy isc tylko do jarka
[/quote]

A siłę u trenerów ładować aż będzie 5 za 15 ? Zastanawiam się bo mało mam też życia póki co (250) A trzaśnięcie też trzeba mieć żeby móc iść dalej po trupach. No i siła jest wymagana do lepszych pancerzy. Taki cięzki pancerz najemnika wymaga 100 siły. Po ulepszeniu chyba będzie cięższy (hyh)

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

jak grasz 1h to raczej straznik miejski bo bennet uczy kucia 2h dla najemnikow. sila to podstawa pakuj tyle zeby nosic najlepsza dostepna bron plus 90% wladania bronia zeby miec najlepszy styl. da sie juz w 1r

A jaka jest najlepsza dostępna broń :) ? Zawsze mogę zmienić na 2h przecież to tylko 1 lvl :) Bo gram na poziome średnim. Siły uczyć się do którego momentu ??

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę w 5 rozdziale normalnie popłynąć na irdorath czy potem już się nie wraca do khorinis?

Restling

Restling

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może inaczej. Jestem w stanie nabić wystarczająco reputacji u orków żeby rozmawiać z Ur-Thrallem bez robienia zadania Mor Dar (arena)? Grając pod zręczność nie idzie zabić pierwszego przeciwnika używając Ulu-Mulu.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Letho 1h Bennet też uczy, ale strażnik dostanie miecz zadający tyle samo obrażeń bez zużywania sztabki rudy. Siły uczyć się bez końca, rób jedynie przerwy na naukę broni, alchemii i podstawowych umiejętności.
@chaffe45 Zrób wszystkie questy (poza Wyprawą magów ognia i Nieskończoną mocą naturalnie), potem popłyń. Wraca się potem, ale dużo się zmieni.
@Restling Jak najbardziej, same questy u szamana Hosh-Nara dadzą dość reputacji. A jak Ur-Karrasa uratowałeś w 1 rozdziale to już z nawiązką.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
@Letho 1h Bennet też uczy, ale strażnik dostanie miecz zadający tyle samo obrażeń bez zużywania sztabki rudy. Siły uczyć się bez końca, rób jedynie przerwy na naukę broni, alchemii i podstawowych umiejętności.

Ale lepiej potem na 2h się przerzucić, prawda ?
@Restling Jak najbardziej, same questy u szamana Hosh-Nara dadzą dość reputacji. A jak Ur-Karrasa uratowałeś w 1 rozdziale to już z nawiązką.
No właśnie nie do końca bo szaman Hosh-Nar każe potem porozmawiać z Ur-Thralem gdy będziemy go prosili o posiłki na bagna :)

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Czy ktoś w końcu pomoże mi z tym wytapianiem złota ? :D

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Miksu

Miksu

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można użyc runy od Soul Catchera przed walką z Senyakiem ?

scutum

scutum

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z kopalni żelaza orków mozna normalnie wychodzić kiedy się chce, nie ubijając demona?? (dolny poziom)

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam prf przy sile a gulasz Thekli i tak daje mi 1 pkt siły a z tego co wiem ma być jej więcej. O co chodzi?

0 użytkowników
Do góry