Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8210463 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8210463

Odpowiedzi 37317

KoksMan34

KoksMan34

Użytkownicy
posty51
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poda ktoś solucję odnośnie zadań od Loe ?

Dashan

Dashan

Użytkownicy
posty61
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy trzeba zagadać do mateo w sprawie jubilerstwa ?

lukipukix2002

lukipukix2002

Użytkownicy
posty84
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tak wiele pytań... tak mało odpowiedzi

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podczas pierwszego spotkania.Kiedyś był taki bug że jeśli nie zrobiłes tego i dołączyłeś jako czeladnik to tracisz tę opcję.Jak jest teraz to nie wiem ja zawsze profilaktycznie wyczerpuje opcje dialogowe

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@luki wcisnij "t"
@Dashan od razu przy pierwszej rozmowie, bo potem ten dialog znika i quest z jubilerstwem przepada

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
W jakie staty pakować na początku gry wojem :) ? Planuje grać najemnikiem albo strażnikiem miejskim :) Na chwilę obecną mam 30% 1h oraz 70 siły

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pancerze assasynow tez sa pod zrecznosc?

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest w sumie jeden i to na siłę

Post połączony: 2018-08-15, 11:55
Może ktoś pomóc ze szponem beliara ? :P nie mogę go ani zalożyć ani wymodlić u beliara jest tylko komunikat o tym ze go to nie satysfakcjonuje ? mam 105 karmy i 400 dusz przy sobie. Zadna opcja nie działa :/ z góry dzięki
Prosze o pomoc nie wiem co zrobiłem źle xd a szpon to ponoć jedna z lepszych broni

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Asasyni maja 4 dwa bez wymagań jeden na siłe i najlepszy na zręczność.

Ze szponem było wałkowane już wiele razy szukaj na formum musi gdzieś być,albo na rpg russia

Miksu

Miksu

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak położyć to walone jajko na pustyni Adanosa cały czas mówi że za daleko :/
Edit: Dobra dałem rade :D

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No szukałem sporo i w żadnym nie znalazłem odpowiedzi dlatego pytam tutaj. Może zjebalem tym że po zabiciu senyaka oddałem jego duszę beliarowi bo przeczytałem właśnie na RPG Russia że szpon z 400 dusz jest lepszy
[

karolekxd112

karolekxd112

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem z otwieraniem zamków, jestem nowicjuszem u nekromantów więc nie mogę dojść do gildii złodziei i nauczyć się otwierania, Thorben nie może mnie nauczyć otwierania zamków bo trzeba mu oddać księgę rachunków Lehmara a do tego potrzebna jest umiejętność zlodziejska "kradzież", (po pobiciu książka nie dropi) i podobno potrzebne jest też zapłacenie dla Matteo za Gritte a tego nie zrobiłem, więc jestem w kropce. Posiadam 1 zwój otwierania zamków ale to jest nic w porównaniu do tego co mnie czeka. Tu powstaje moje pytanie: gdzie mogę się nauczyć robić runę otwierania zamków bądź ją zdobyć lub kupić? Na jaki krąg ona jest? Czy ona w ogóle istnieje? Jakie są inne sposoby na nauczenie się otwierania zamków? I czy są jakieś inne sposoby na otwieranie tych zamków. Z góry dzięki.

Glixy

Glixy

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
ehh.... nie dolaczylem do strazy wiec andre nie powiedzial mi o gildii zabojcow , a w zadaniu z galahadem nie poszedlem w nocy zobaczyc ginacego wambo... da sie to odkrecic w jakis magiczny sposob? nie wiem? cokolwiek... kody na zadanie ( o ile takie istnieja?) czy cokowiek?

Jest magiczny sposób
Ściągnąć edytor sejwów GVE i zmienić wartości zmiennych.

np. dla zadania z wambo i asmaelem

z rpg russia
Jeśli przegapiłem spotkanie pomiędzy Wambo i Asmalem. Możesz to naprawić, umieszczając spotkanie w bieżącym dniu:

ASMALCANAPPEAR = 1
    AsmalDayMeet - powinien pasować do Twojego dnia w kalendarzu, minus jeden, jeśli przegapiłeś dzień - wtedy ta wartość wynosi +1, jeśli dwie oznaczają +2.
    Jeszcze raz uważniej:
    Liczba w zmiennej AsmalDayMeet powinna być równa bieżącemu dniu gry, minus jeden, tj. Jeśli masz 30 dzień gry w kalendarzu, musisz umieścić 29. miejsce.
    Jeśli coś nie działa, sprawdź te zmienne, powinny być równe:

tak samo jest z zadaniami z cantharem, jubilerstwem itp

https://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=ru&tl=pl&u=https://rpgrussia.com/threads/vozvraschenie-2-0-izmenenija-s-pomoschju-gve-i-gve-redaktor-soxranok-i-peremennyx.8806/

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak walczyć ze śniącym? non stop usypia nawet broni nie idzie wyciągnąć i zabiera za kazdy sen 60% hp

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ej, bo ja przeczytałem w poradniku, że jak dobrze poprowadzę rozmowe z Loą w latarni to będzie segz i +10PN, a ja dostaje tylko +1 do retoryki i Loa oznajmia mi, że no może dokończymy tą sprawe kiedyś i znika po zejściu kawałek ze schodów czuje się oszukany?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mam sztabki złota, Szczypce, młoty itd. a nie mogę użyć stołu do przetapiania sztabek na monety dlaczego ??

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@tomu1 Czytaj dziennik.
@Deathrou Wyjdź z latarni.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

KoksMan34

KoksMan34

Użytkownicy
posty51
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z otwieraniem zamków, jestem nowicjuszem u nekromantów więc nie mogę dojść do gildii złodziei i nauczyć się otwierania, Thorben nie może mnie nauczyć otwierania zamków bo trzeba mu oddać księgę rachunków Lehmara a do tego potrzebna jest umiejętność zlodziejska "kradzież", (po pobiciu książka nie dropi) i podobno potrzebne jest też zapłacenie dla Matteo za Gritte a tego nie zrobiłem, więc jestem w kropce. Posiadam 1 zwój otwierania zamków ale to jest nic w porównaniu do tego co mnie czeka. Tu powstaje moje pytanie: gdzie mogę się nauczyć robić runę otwierania zamków bądź ją zdobyć lub kupić? Na jaki krąg ona jest? Czy ona w ogóle istnieje? Jakie są inne sposoby na nauczenie się otwierania zamków? I czy są jakieś inne sposoby na otwieranie tych zamków. Z góry dzięki.
Musisz być nekromantą a następnie na kodach przywołać księgę rachunkową. Ja tak zrobiłem i nie zapłaciłem za Grittę i mi się udało.

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jao No zrobiłem tak, i po tym jak znika na schodach to mijam się z nią dosłownie w drzwiach wyjściowych jakby wchodziła z dworu i ona z powrotem kieruje się na swój spocik blisko szczytu schodów i stoi tam. Nie ma z nią żadnych opcji dialogowych, sama też nie zagaduje ani nic. A jak to powinno wyglądać?

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się jakoś dodać złota do gry? Za pomocą kodów albo coś?

0 użytkowników
Do góry