Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8235261 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8235261

Odpowiedzi 37317

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Seba w jaskini pod mostem jak idzie sie w strone słoneczne go kregu przed piramidami

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co za problem wejść nieuczciwe?
Ano taki problem, ze to nic nie daje?
Musisz mieć 15 retoryki

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Miksu Masz gadać z imiennymi orkami. Rozejrzyj się po mieście. I musisz oczywiście znać język orków.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Asar666

Asar666

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy można zabić Kruka? Bo w pojedynku w świątyni on gdzieś ucieka i Saturas mówi że musi się zastanowić (Poza tym gdzieś go wcięło i nie mogę go znaleźć (Używam Marvina)).

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
To przestań używać marvina w sumie to już możesz zacząć nowa grę tak czy siak

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Asar666

Asar666

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar What? Jakieś wytłumaczenie?

Saidhe27

Saidhe27

Użytkownicy
posty15
Propsy2
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Musisz wstąpić do straży zanim zabijesz bandytę w jaskini przy Korinis, tej na końcu dolinki gdzie polujesz z Bartokiem, i najważniejsze, NIE możesz wcześniej nawet zagadać do Deztera, nawet tam nie podchodź. Jak już załatwisz resztę spraw i dołączysz do straży załatwiasz zadania dla Andre ( zadanie z gildią złodziei nie jest wymagane ). Gdy już dostaniesz od niego pancerz straży zagadasz do wulfgara i otrzymasz zadanie ze szpiegiem w straży. Nagrodą będzie ciężki pancesz straży, ja go zmiełem potem dopiero na zbroję paladyna w trzecim rozdziale.
Ps. Quest z Fajhetem raczej nie jest zbugowany, musisz po prostu wybić jeszcze wszystkie zębacze z okolicy dopiero wtedy jesttekst o ilości wydobytej rudy.

Może faktycznie nie gadałem z Wulfgarem na tym etapie...

No właśnie wiem, wybiłem praktycznie wszystko na ziemiach orków i nic...

Post połączony: 2018-08-14, 19:49
Poszukuję masochisty, który zabije za mnie smoka w dolinie cieni bez używania marvina/oszustw. Ja nie mam do tego cierpliwości, za nic nie mogę tego zrobić. Gram na hardzie + łuk/duale, więc trzeba przygotować się na męczarnie.

Link do save'a:
https://drive.google.com/file/d/1N3Zv5ZxuSOlF_Bs84Yf2cSjAtTdYkila/view?usp=sharing

Byłbym bardzo wdzięczny, pozdro.

Jeśli masz napisać, jak bardzo łatwo go wyciągnąć z areny, to sobie daruj, bo u mnie ten chujek stoi w miejscu...

przecież już ci wrzuciłem link do save'a po zabiciu smoka

Miksu

Miksu

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może ktoś powiedziec jak zrobić quest z piknikiem z Loą ?

dei

dei

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie
Po ucieczce Kruka. Greg w końcu zaczął mówić gdzie sprzedaje swoje towary i poinformował mnie że Skip planuje naprawić ten mały galeon daje mi zadanie Skip na załatwienie części do steru. Domyśliłem się że to Thorben mi zrobi. Zanoszę mu to i Skip mi mówi że za kilka dni wypływają i mogę się zabrać tylko załadują towary mówił że parę dni to potrwa i że mam być na czas bo na mnie czekać nie będą i pytanie robi się następujące ile trzeba czekać? Na razie po dwóch dniach na pytanie czy wypływają odpowiada mi że jeszcze nie.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wczoraj chyba na to odpowiadałem, do 2022 roku minimum masz czekać

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

dzodzo9797

dzodzo9797

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Jak zabiłem Azgalora i rozmawiam z Elvais o zabitym smoku, to misja ludzie w dolinie zalicza jako nieudane, ma to tak być może się skończyć pozytywnie?

-Jak skończyłem misje dla orków to mogę powybijać ich z GD?

-co do misji nowi myśliwi to mam Bartoka i Gestaha, ponoć jeszcze Talbin ma dołączyć ale u niego nie ma żadnej opcji dialogowej, 3 rozdział

-mam misje Sekret magii Guru, muszę pogadać z gościem od bagiennego ziela ale nw  z kim, ktoś coś?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dei

dei

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

I pozwoliłem sobie nie odpowiedzieć na taką ironiczną/sarkastyczną wypowiedź.
Chyba że nie wiem chodzi ci o coś w stylu że ci od Returning 2.0 pracują nadal nad nową zawartością i to będzie dostępne w Returningu 3.0 albo w tym dodatku co ma niby wyjść

emyl07

emyl07

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

I pozwoliłem sobie nie odpowiedzieć na taką ironiczną/sarkastyczną wypowiedź.
Chyba że nie wiem chodzi ci o coś w stylu że ci od Returning 2.0 pracują nadal nad nową zawartością i to będzie dostępne w Returningu 3.0 albo w tym dodatku co ma niby wyjść
pocwicz wyczucie sarkazmu/ironii bo takowej w wypowiedzi tizgara nie ma

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak podbić inteligencję? uczę się skórowania itp i nadal pozostaje na 5

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co za problem wejść nieuczciwe?
Ano taki problem, ze to nic nie daje?
Musisz mieć 15 retoryki

Danke. Da się wyuczyć wytapiania stalowych prętów w 1r? Przydadzą się na zbrojke.

StoneCold

StoneCold

Użytkownicy
posty12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witajcie , mam pytanie . 1 .czy zeby zostać członkiem gildii złodzieji quest z cantharem mogę normalnie wykonać ( canthar handluje , Sara jest w pace ) czy muszę jednak poskarżyć się na Canthara

2 . Kto oprócz Cassi i ogólnie członków gildii złodzieju fachów w złodziejstwie?

Zapalony gracz Gothica ;)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@dei chciałeś odp, dostałeś odp, nie ma tam kszty ironii i sarkazmu, chciałeś wiedzieć  jak długo masz czekać to ci napisałem i to napisałem 100% prawdę.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O jakie małe bóstwo chodzi w zadaniu pyrokara w 7 rozdziale?

O jakie poteżne istoty opiekunów chodzi i gdzie moge zaczać ich szukać?

dzodzo9797

dzodzo9797

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
-Jak zabiłem Azgalora i rozmawiam z Elvais o zabitym smoku, to misja ludzie w dolinie zalicza jako nieudane, ma to tak być może się skończyć pozytywnie?

-Jak skończyłem misje dla orków to mogę powybijać ich z GD?

-co do misji nowi myśliwi to mam Bartoka i Gestaha, ponoć jeszcze Talbin ma dołączyć ale u niego nie ma żadnej opcji dialogowej, 3 rozdział

-mam misje Sekret magii Guru, muszę pogadać z gościem od bagiennego ziela ale nw  z kim, ktoś coś?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@tomu1 Idź do Netbeka.
@dzodzo9797 1. Jest wszystko jak należy, dziennik się tylko buguje w tym zadaniu.
2. Możesz spróbować, ale może ci się to nie udać. Lepiej poczekaj na odpowiednie misje w 7 rozdziale.
3. Talbina możesz wysłać do obozu, gdy wyprowadzisz go z doliny w 4 rozdziale.
4. Chodzi o zielarza Fregyala.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry