Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7787285 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7787285

Odpowiedzi 37317

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
R.Loos dzięki.
A jeżeli wykupiłem cały alkohol od kupców to da sie go zrobić oprócz 2 gin= 1 alko?
Są chyba jeszcze dwa sposoby na tworzenie spirytusu, jeden ma na pewno pirat Samuel, a drugi ma chyba Fisk

Ja mam pytanie do wytrawnych Łowców Smoków, czy miecze wykuwane w R4 zwane Smoczą Zgubą zadają jakieś dodatkowe obrażenia smokom? I czy w ogóle warto je kuć bo na pierwszy rzut oka to padaka.

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Alchemia jest ważna na starcie? Opłaca sie uczyć podstawowych mikstur (najslabsze, ktore uczy alchemik z portu) i tworzyć miksturki regenerujące hp? Uczy ktoś wykuwania dobrej dwureki w 1r?  I skąd zdobyć skórę cieniostwora oprócz zabijania go? (Jedna byla w namiocie za onarem)

Ktoś coś?
jedna jest tam gdzie elvrich

Janisz

Janisz

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej. Jestem w 3 rozdziale i Mateo nadal nie chce mi dać żadnego zadania ani niczego, ma tylko opcje handlu. Z tego co słyszałem to tylko on może mnie nauczyć robienia biżuterii. Czy to przez to, że nie wykonałem dla niego zadania z Grittą? I jeśli tak to czy mogę to jeszcze naprawić? Albo czy istnieje jakiś inny nauczyciel? Uknow nie uśmiecha mi się zaczynać gry od nowa.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej. Jestem w 3 rozdziale i Mateo nadal nie chce mi dać żadnego zadania ani niczego, ma tylko opcje handlu. Z tego co słyszałem to tylko on może mnie nauczyć robienia biżuterii. Czy to przez to, że nie wykonałem dla niego zadania z Grittą? I jeśli tak to czy mogę to jeszcze naprawić? Albo czy istnieje jakiś inny nauczyciel? Uknow nie uśmiecha mi się zaczynać gry od nowa.

Też miałem ten problem, odpowiedź jest prosta - Mateo po prostu nie uczy nic nowego w 3 rozdziale, dopiero w 4 i w 5
Ale jeśli ciebie w ogóle nie chce nic uczyć to tak, dlatego, że nie zrobiłeś Gritty

Janisz

Janisz

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też miałem ten problem, odpowiedź jest prosta - Mateo po prostu nie uczy nic nowego w 3 rozdziale, dopiero w 4 i w 5
Ale jeśli ciebie w ogóle nie chce nic uczyć to tak, dlatego, że nie zrobiłeś Gritty

Ok to już walić te pierścienie ale czy to blokuje mi możliwość wykonania niektórych questów? Na przykład z naszyjnikiem dla Loy?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ok to już walić te pierścienie ale czy to blokuje mi możliwość wykonania niektórych questów? Na przykład z naszyjnikiem dla Loy?

Z tego co przypuszczam to nie, choć nie mam pewności, chyba jesteś jedyną osobą, która nie zrobiła tego questa  :D :facepalm:
Ja bym tych pierścieni i amuletów nie walił bo dają niezłe bonusy typu +25 do siły plus HP

ciastko200

ciastko200

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moze ktos powiedziec jak rozwijac postac pod zrecznosc i jakies porady na poczatku?

Janisz

Janisz

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Z tego co przypuszczam to nie, choć nie mam pewności, chyba jesteś jedyną osobą, która nie zrobiła tego questa  :D :facepalm:
Ja bym tych pierścieni i amuletów nie walił bo dają niezłe bonusy typu +25 do siły plus HP
Pff to zacznę od nowa. Przynajmniej nie zawale znowu testów retorycznych XD

Post połączony: 2018-08-14, 14:20
Moze ktos powiedziec jak rozwijac postac pod zrecznosc i jakies porady na poczatku?

Przede wszystkim dołącz do gildii złodzieji jak najszybciej bo Jasper sprzedaje potem pancerze na zręczność a Ramirez uczy cię kłuć rapiery.

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam gdzie jest igaraz po tym jak zrobie probe ognia? i na czym polega "oszczędzenie" go ? to jest to zyczenie ktore ma sie po zostaniu magiem ognia?

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdzie i czy w ogóle da sie nauczyć w 1r ulepszania zbroi z pelzaczy?
2. Te własnoręcznie zebrane pancerze wpływają na zbroje? Biorąc pod uwage łatwość z jaką dostajemy 7 pancerzy daje do myślenia.

PablooooSSS

PablooooSSS

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy w returningu 2.0 można iść na kruka w 4 rozdziale?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Komachi 1. Nie ma czegoś takiego.
2. Ponoć można dostać jakiś bonus do zręczności, ale nawet nie wiem, cy w 2.0 to nadal działa.
@PablooooSSS W 4 to już nawet trzeba.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ćGdzie się podział Pyrokar? jestem w 7r miał mi zrobić rune z ekspedycji magów ognia i dać znać jak walczyć z poszukiwaczami wracam na drugi dien a jego nie ma nigdzie w klasztorze?

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Komachi 1. Nie ma czegoś takiego.
2. Ponoć można dostać jakiś bonus do zręczności, ale nawet nie wiem, cy w 2.0 to nadal działa.
@PablooooSSS W 4 to już nawet trzeba.

Wydawalo mi sie, ze można ulepszać, ale mniejsza, jak sie nie da to trudno.

Mam misje od Onara, zeby odprowadzić panny po cmentarzu. Oczyscilem go wokół itd, ale ten Eleny czy jak jej tam nigdzie nie ma, a Maria... leci na farmę sekoba zamiast na grobowce. Wczytywalem z 5 razy, zawsze to samo. Olac te misje?

ira9600

ira9600

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Czy jest jakiś sposób na sprawdzenie ile ma się reputacji u orków?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Komachi ty musisz wstawić się u Onara o odpowiedniej godzinie

ira9600 u Farroka można, tylko zapisz sobie wcześniej, żebyś nie zamknął sobie questa przedwcześnie

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego jak chce ulepszyc szpon beliara (mam. 400 dusz) I wybieram opcję przy posagu ulepsz szpon to beliar nie przyjmuje oferty

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Komachi ty musisz wstawić się u Onara o odpowiedniej godzinie

ira9600 u Farroka można, tylko zapisz sobie wcześniej, żebyś nie zamknął sobie questa przedwcześnie

Jestem zawsze o 11:45, Onar sam mnie zagaduje.
1. Lepszy ulepszony średni pancerz najemnika czy zbroja z pelzaczy?
2. Skąd zdobyć w 1r sztabke magicznej rudy do miecza dwurecznego?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Dużo lepszy jest pancerz najemnika bo można go bardzo łatwo ulepszyć i ma dużo wyższe staty, przynajmniej do broni siecznych.
2. Co dwie strony chyba o tym jest: musisz nielegalnie dostanie się do klasztoru - rozmowa z parlanem i misja od niego - lehmar i kupno za 500 złota

0 użytkowników
Do góry