Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8822216 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8822216

Odpowiedzi 37317

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam parę pytań :D
1. Jak zabić ur-thralla w 7 rozdziale ? dostałem zadanie od Beliara że mam zabić dowódce orków, tylko że jak mu zbije hp do 30k pojawiają się na nim płomienie i staje się nieśmiertelny :(
2. Misja dla innosa żeby zabić sługę beliara, chodzi tutaj o Kreola tak ? (nie byłem u niego jeszcze, męczę się z ur-thrallem)
3. Jakie misję muszę wykonać w 7 rozdziale żeby ukończyć moda ? ( doszedłem do bogosławieństwa od bogów po to aby pokonać opiekunów), jakie inne zadania są do wykonania w 7 rozdziale, niż te z returninga re-balance ?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
kolejny nie czyta solucji i porad.. zwoj zapomnienia rzuc.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Saidhe27

Saidhe27

Użytkownicy
posty15
Propsy2
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Byłby mi ktoś w stanie powiedzieć gdzie i kiedy dostanę Ciężki Pancerz Straży Miejskiej lub ten pancerz który nosi Wulfgar, jeśli nie są tym samym? Ponieważ w GD grając strażnikiem dostałem "Pancerz Najemnika" czyli kolczugę z tuniką w królewskich barwach, mimo że jeszcze przy zakupie pisało "Ciężki Pancerz Straży" .-.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Taki możesz dostać już w 1 rozdziale wykonując questa nie wiem dokładnie od kogo albo od andre albo od wulfgara.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Saidhe27

Saidhe27

Użytkownicy
posty15
Propsy2
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Taki możesz dostać już w 1 rozdziale wykonując questa nie wiem dokładnie od kogo albo od andre albo od wulfgara.

A wiesz jakiego questa? Wulfgar żadnego mi nie dawał, a jedyny quest jakiego nie wykonałem od Andre to ten z gildią złodziei...

Ewentualnie jeszcze pancerz który nosi Martin i strażnicy w górnym mieście...

Post połączony: 2018-08-14, 03:44
Jeśli po tym jak zabiłem przywódcę stada zębaczy dla Fajetha, powiedziałem mu "Przywódca stada nie żyje" i dostałem expa, ale nie powiedział mi nic o rudzie, a quest o zabiciu przywódcy wciąż jest niezaliczony, a Billgut nie ma opcji dialogowych odnośnie wyprowadzenia z doliny to mogę pożegnać się z sejvem? :v

ciastko200

ciastko200

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakies porady jak grac pod zrecznosc? Szukalem poradnika ale nie moglem znalezc.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Saidhe27 Quest z znalezieniem szpiega wśród straży miejskiej o ile się nie mylę, ale dla ciebie i tak za późno na jego wykonanie.

Saidhe27

Saidhe27

Użytkownicy
posty15
Propsy2
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
@Saidhe27 Quest z znalezieniem szpiega wśród straży miejskiej o ile się nie mylę, ale dla ciebie i tak za późno na jego wykonanie.

I tak chyba muszę zacząć od początku przez buga z Fajethem, więc :v

Jak odpalić tego questa?

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz wstąpić do straży zanim zabijesz bandytę w jaskini przy Korinis, tej na końcu dolinki gdzie polujesz z Bartokiem, i najważniejsze, NIE możesz wcześniej nawet zagadać do Deztera, nawet tam nie podchodź. Jak już załatwisz resztę spraw i dołączysz do straży załatwiasz zadania dla Andre ( zadanie z gildią złodziei nie jest wymagane ). Gdy już dostaniesz od niego pancerz straży zagadasz do wulfgara i otrzymasz zadanie ze szpiegiem w straży. Nagrodą będzie ciężki pancesz straży, ja go zmiełem potem dopiero na zbroję paladyna w trzecim rozdziale.
Ps. Quest z Fajhetem raczej nie jest zbugowany, musisz po prostu wybić jeszcze wszystkie zębacze z okolicy dopiero wtedy jesttekst o ilości wydobytej rudy.

emyl07

emyl07

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
hej mam dziwny status ktorego nie czaje nad hp. po walce z bosem magiem w quescie mroczna siec to zauwazylem probowalem zdejmowania negatywnych statusow, nic nie dziala. co to jest do cholery i jak sie tego pozbyc?

ponawiam prosze o pomoc takie jakby 2 pazury nad hp. dalej z tym biegam strasznie to irytujace nie wiem nawet co to robi....

na 100% wpadlo mi to podczsa walki z bosem z mroczna siec

ponawiam bo wierzyc mi sie nie chce ze nikt nie mial takiego samego problemu, kto wie jak zdjac ten status lub spr co to jest na necie nic nie znalazlem

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wziąłem od Onara zadanie na oczyszczenie grobowca z potworów oboj jego farmy. I tu pojawia się problem bo grobowca pilnuje demoniczne szkielet?

On tam powinien być czy zabłądził. Jak go pokonać na początkowym etapie gry?

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie, skąd wziąć czaszkę senyaka ? Zabiłem go w rozdziale 3  jakoś a teraz do zadania "nieskończona moc" żeby przyzwać nekromantkę jej potrzebuje, jestem aktualnie w rozdziale 7 i nie mam zielonego pojęcia co mogę zrobić, szukałem ciała w miejscu gdzie walczyłem z nim w 3 rozdziale ale nie ma go tam. Czy jest jakaś alternatywa ? bez tego zadania chyba nie ukończę modyfikacji :D

Adam123

Adam123

Użytkownicy
posty55
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Które trofea nie sprzedawać myśliwym w 1 rozdziale, które są potrzebne w dalszej rozgrywce.

dzodzo9797

dzodzo9797

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie się robi kusze?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Które trofea nie sprzedawać myśliwym w 1 rozdziale, które są potrzebne w dalszej rozgrywce.
Na pewno zachowaj sobie zestaw do ulu mulu czyli po jednym: kieł trolla, kieł błotnego węża, róg cieniostwora i ognisty język choć tego ostatniego myśliwi nie przyjmują.
Jeśli jesteś najemnikiem to zachowaj sobie wszystkie rogi cieniostworów do Bustera R3
Samym myśliwym można zostawić 1 róg smoczego zębacza na kolejny rozdział i bodajże 1 skórę cieniostwora, tego nie do końca pamiętam

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Vaquanish

Vaquanish

Użytkownicy
posty86
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Godlo A kto powiedział, że to musi być czaszka Senyaka? Tyle razy już było pisane, potrzeba czaszki dowolnego imiennego demona np tego z bagien czy też z lasu asasynów.
@dzodzo9797 Chodzi o Drag Nimrod? Jeśli tak to zobacz solucje...

Adam123

Adam123

Użytkownicy
posty55
Profesjabrak
  • Użytkownicy
R.Loos dzięki.
A jeżeli wykupiłem cały alkohol od kupców to da sie go zrobić oprócz 2 gin= 1 alko?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Udar jest potrzebny do przejscia gry 2 7r? bo mi znika podczas przechodzenia do fortu azgan przez przełęcz?

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Alchemia jest ważna na starcie? Opłaca sie uczyć podstawowych mikstur (najslabsze, ktore uczy alchemik z portu) i tworzyć miksturki regenerujące hp? Uczy ktoś wykuwania dobrej dwureki w 1r?  I skąd zdobyć skórę cieniostwora oprócz zabijania go? (Jedna byla w namiocie za onarem)

Ktoś coś?

Miksu

Miksu

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś spisz wszystkich książek bo w solucji nie ma wszystkich ?

0 użytkowników
Do góry