Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8235332 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8235332

Odpowiedzi 37317

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ludziska, przelazłem grę wojem i myślę nad Magiem - jakiego polecacie ? Myślałem o Guru ale trochę czytałem że jest gównem :D

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy Skip będzie odgrywał jakąś większą rolę w późniejszej fabule bo mi zdechł w wyprawie do kanionu :l

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na R2 to według mnie albo mag ognia albo nekro.Jeśli chcesz grać na AB to każdy bo guru i mag wody zostali przerobieni i ich zaklecia są warte uwagi.

W R2 jest dla niego 1 dodatkowa misja.Zawsze możesz użyc zwoju wskrzeszenia.

Gdzie szybko zdobyc łuk kompozytowy dla Raffy?

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gorys211034 Jest w skrzyni przy spalonych chatach z Jaszczurami (obok mostu bandytów)

Gdzie zdobędę zwój wskrzeszenia?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Jak ci zdechł skip to możesz wczytać grę lub zacząć ja od nowa bo gry nie ukończysz

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak sie dostawalo rune snu u magow ognia? jakos przy probie ognia ? chyba cos z nowicjuszem bylo ale nie pamietam

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sentenza będzie od 5 rozdziału do czegoś potrzebny?

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A returning AB został spolszczony?

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć. Jakieś rady dla kompletnie zielonego gracza?

1.Jaki najlepiej pancerz kupić/zrobić? Ten od Alrika? Czy może lecieć po pancerz z pełzaczy?
2.Najemnicy czy paladyni dla dwurękowca?
3.Jak szybko zarobić troche hajsu? (oprócz gry w kości)
4.Zużywac rzeczy dające bonusy? Czy wbić najpierw jakiś poziom siły?
5.Jest gdzieś poradnik jak dołączyć do najemników? Chodzi mi o kolejność misji.
6.Jakieś rozwiązanie z wytrzymałością?

1. Tak, ten od Alrika jest najlepszy na początek.
2. Najemnicy. Mają bronie klasowe dwuręczne, a palladyni mają pod jednoręczne i tarcze, ale to tak naprawdę tylko kosmetyka bo dobry mieczyk dwuręczny "Miecz dwuręczny Palladyna" można kupić u kowala straży, co też zrobiłem gdyż gram właśnie Palladynem pod dwuręczne miecze.
3. Polecam kuć elbastardo u Harada. Zrobić questy dla kardifa z ochroną tawerny przed Moer bo będzie kupował od ciebie surowe mięso 20 dziennie za 100zł monet.
4. Jak dasz radę to się wstrzymaj dopóki nie będziesz miał np przy sile 100 PRF, czyli preferowana bo wtedy bonusy się podwajają i zamiast 1 siły z miksturki dostajesz 2.
5. Większość z nich wygląda tak samo jak w podstawce. Kolejność nie ma zbytnio znaczenia. Tylko najlepiej misje od Javiera zrób na końcu.
6. Jest bardzo tania do nauki?

Dzięki wielkie przyjacielu. Na takie odpowiedzi liczyłem :)

Miksu

Miksu

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się zabić Kruka w 2 rozdziale czy raczej bez szans ?

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Saidhe27

Saidhe27

Użytkownicy
posty15
Propsy2
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
@Komachi I'm just glad to help

Post połączony: 2018-08-13, 20:18
Gdzie szybko zdobyc łuk kompozytowy dla Raffy?

Jak idziesz od Martwej Harpii do Mostu Bandytów to przed mostem skręcasz w lewo w takie "ukryte" przejście idziesz nim do spalonych chat i chyba w kufrze w jednej z nich masz łuk kompozytowy.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@meserszmit007 Nie i prawdopodobnie nigdy nie zostanie spolszczony wine za to ponosi autor samego AB.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Saidhe27

Saidhe27

Użytkownicy
posty15
Propsy2
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
jakas mapka do tej kopalni ><

Kopalnia to nowa lokacja dodana przy przejściu którym omijało się orków na przełęczy do GD.

Post połączony: 2018-08-13, 20:24
Witam, czy przed gd można zdobyć sztabkę magicznej rudy w inny sposób niż kupno od Lehmara?

możesz się nauczyć przetapiania u Węża i wydobyć w kopalni koło Dextera i wytopić sztabkę.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie może tego zrobić jak się czegoś nie wie to się nie pisze, wąz uczy dopiero po ukończeniu questa zaś ukonczenie questa wymaga od nas wizyty w GD wiec nie możliwe jest zdobycie sztabki przed gd w inny sposób niż kupno od lehmara

Saidhe27

Saidhe27

Użytkownicy
posty15
Propsy2
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie może tego zrobić jak się czegoś nie wie to się nie pisze, wąz uczy dopiero po ukończeniu questa zaś ukonczenie questa wymaga od nas wizyty w GD wiec nie możliwe jest zdobycie sztabki przed gd w inny sposób niż kupno od lehmara

Aj, mój błąd... w takim razie nie wiem skąd umiem przetapiać rudę jak dopiero co do zamku dotarłem...

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Alchemia jest ważna na starcie? Opłaca sie uczyć podstawowych mikstur (najslabsze, ktore uczy alchemik z portu) i tworzyć miksturki regenerujące hp? Uczy ktoś wykuwania dobrej dwureki w 1r?  I skąd zdobyć skórę cieniostwora oprócz zabijania go? (Jedna byla w namiocie za onarem)

konopatcity

konopatcity

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy mógł by mi ktoś napisać dlaczego nie mam walki wambo z zabójcą mimo iż poszedłem tam po rozmowie z kolesiem w ten sam wieczór a dokładnie stoje tam od 11:30 w nocy ale nic mi się nie załącza proszę o pomoc

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Umiesz przetapiać rude ale żelaza nie magiczna to jest różnica @Saidhe27

konopatcity

konopatcity

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wąż uczy nas po rozmowie z ziomkiem z farmy lotheba przetapiania nie po wizycie w gb

Post połączony: 2018-08-13, 21:19
czy mógł by mi ktoś napisać dlaczego nie mam walki wambo z zabójcą mimo iż poszedłem tam po rozmowie z kolesiem w ten sam wieczór a dokładnie stoje tam od 11:30 w nocy ale nic mi się nie załącza proszę o pomoc

0 użytkowników
Do góry