Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8256572 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8256572

Odpowiedzi 37317

emyl07

emyl07

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
hej mam dziwny status ktorego nie czaje nad hp. po walce z bosem magiem w quescie mroczna siec to zauwazylem probowalem zdejmowania negatywnych statusow, nic nie dziala. co to jest do cholery i jak sie tego pozbyc?

ponawiam prosze o pomoc takie jakby 2 pazury nad hp. dalej z tym biegam strasznie to irytujace nie wiem nawet co to robi....

na 100% wpadlo mi to podczsa walki z bosem z mroczna siec

Miksu

Miksu

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Opłaca się uczyć wytapiania złota ?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
musisz wrecz sie tego nauczyc,jak nie chcesz wydawac punktow nauki to poczekaj az wbijesz do GD,w opuszczonej kopalni na dole jest przepis,wystarczy wziac ksiazke i uciec.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zaczynam 2 rozdział mając 24lvl 157PN Siła 160/135 życie 1050 2H 69% pancerz z pełzaczy Broń 2H z rudy i 45 Retoryki.
Wydać wszystkie pn w siłę czy dobić Mistrza na 2H i resztę w siłę? Co sądzicie o postaci?

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Abuyin nie zdradza mi pozycji 4 opiekuna, a on sam nie pojawia się na wzgórzu przy Niclasie. Jest to po prostu ograniczenie na rozdział i muszę poczekać do trzeciego, czy co innego jest grane?
/
Kto uczy wytwarzania kompotów? (Pls tylko nie Snaf bo sprzedałem omylkowo za rude zbroje banditsów)

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie bo chciałbym zagrać w returninga drugi raz i powiedzcie mi kiedy najlepiej iść do krainy cienia pustyni adanosa i kiedy wykonać wątek z wiązany z orkami (świątynia śniącego)

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Abuyin nie zdradza mi pozycji 4 opiekuna, a on sam nie pojawia się na wzgórzu przy Niclasie. Jest to po prostu ograniczenie na rozdział i muszę poczekać do trzeciego, czy co innego jest grane?
/
Kto uczy wytwarzania kompotów? (Pls tylko nie Snaf bo sprzedałem omylkowo za rude zbroje banditsów)
ciff w zamku
opiekunowie są podzieleni na rozdzialy jesli abuyin mowi ze nie wiem czy cos to znaczy ze trzeba pchnąć rozdział

MrLewy

MrLewy

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem ponieważ mam zadanie dotyczące dziennika Crowe'a i muszę dać temu orkowi książkę o posługiwaniu się językiem ludzi rozumiem że chodzi o podstawy retoryki ale oddałem ją podczas zadania od gallahada a potem zamknąłem fernanda jak mam ją teraz odzyskać?

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem ponieważ mam zadanie dotyczące dziennika Crowe'a i muszę dać temu orkowi książkę o posługiwaniu się językiem ludzi rozumiem że chodzi o podstawy retoryki ale oddałem ją podczas zadania od gallahada a potem zamknąłem fernanda jak mam ją teraz odzyskać?
jest u niego w domu

Post połączony: 2018-08-13, 15:53
Mam problem z zadaniem dot. zabrania niewolników do kopalni spotykamy joaquina przy posągu wyciągamy od niego list i on powinien iść do jaskini osaira a zamiast tego jest u Tiamanta i nie mam z nim zadnej opcji dialogowej

Glixy

Glixy

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
Kogo mam jeszcze zrekrutować do obozu? Aktualnie erol,niclas,farim,edda,gritta,waż,snipes, dwaj kopacze z GD,kowal, gościu na G, chyba wszystkich wymieniłem, erol powiedział ze mam stalowe pręty robić, rozdział 3
@dzodzo9797
tutaj są wszyscy

https://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=ru&tl=pl&u=https://rpgrussia.com/threads/gotika-2-vozvraschenie-2-0-sobstvennyj-lager-bezymjannogo.11672/

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Mam problem z zadaniem dot. zabrania niewolników do kopalni spotykamy joaquina przy posągu wyciągamy od niego list i on powinien iść do jaskini osaira a zamiast tego jest u Tiamanta i nie mam z nim zadnej opcji dialogowej
[/quote]
wie ktoś coś? :D

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Solucja wie ale tobie czytać się nie chce :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to że przeczytalem solucje x czasu temu to nie znaczy ze będę wszystko z niej pamiętał :P

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
wlasnie po to jest zeby sie sprawdzalo to czego sie nie zapamietuje :P

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie wszystko jest w solucji wiec dlatego wolę się spytać osób które juz grały i wiedzą ocb

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
A o złożeniu raportu Haniarowi to nie pomyślałeś. :P

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Lolfraj

Lolfraj

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanie
Otóż chciałem zapytać kiedy będę mógł nauczyć się tworzenia lepszych pierścieni od Matteo.
Bo jak na razie to nauczył mnie tylko robienia stalowych pierścieni.

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś sposób oddania broni Skipowi w Jarkendarze?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Lolfraj co rozdział uczy lepszych rzeczy

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Miksu

Miksu

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
musisz wrecz sie tego nauczyc,jak nie chcesz wydawac punktow nauki to poczekaj az wbijesz do GD,w opuszczonej kopalni na dole jest przepis,wystarczy wziac ksiazke i uciec.

A gdzie dokładnie jest ta książka bo właśnie przebiegłem prawie całą kopalnie oprócz miejsca za tym bossem i nie znalażłem.
Znalazłem tylko paczke węgla
A dobra nieważne ja poszedłem do starej kopalni nie do opuszczonej :D

0 użytkowników
Do góry