Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8235050 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8235050

Odpowiedzi 37317

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Od czego zależy że dana pułapka nas zabije podczas otwierania skrzyni ?

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
siemka, stanie sie cos wielkiego jak wykonam misje z uwolnienien niewolnikow zanim pojde so swiatyni sniacego i doliny cieni, czy orkowie beda mnie dalej lubic czy beda atakowac, ogolnie czy ma to wielki wplyw na fabule?

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
75 lvl , 600 siły , 5k HP ---> dam radę iść robić wątek zaginionego brata? (4 rozdział), łs. I to jest jakiś portal przy wejściu do komnaty z krukiem, tak ?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poszukuję masochisty, który zabije za mnie smoka w dolinie cieni bez używania marvina/oszustw. Ja nie mam do tego cierpliwości, za nic nie mogę tego zrobić. Gram na hardzie + łuk/duale, więc trzeba przygotować się na męczarnie.

Link do save'a:
https://drive.google.com/file/d/1N3Zv5ZxuSOlF_Bs84Yf2cSjAtTdYkila/view?usp=sharing

Byłbym bardzo wdzięczny, pozdro.

Panker

Panker

Użytkownicy
posty166
Propsy68
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy się dostaje nagrodę za listy polecające Gallahada? Mówił żebym przyszedł na drugi dzień i nic, dał mi tylko zadanie z prochem. Czyżby przez to że prosiłem o nagrodę wcześniej czy po prostu w późniejszym etapie ta nagroda będzie?

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poszedłem do klanu orków w górach i mnie atakują mimo że mam ulumulu, próbowałem wszystkiego, zdjemować ulu mulu, wczytywać, teleportować się do innych lokacji, wie ktoś jak to naprawić?

fizimizi

fizimizi

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleść ognisty język do tworzenia run 3 kręgu magów ognia bo ten z ognistego jaszczura nie działa

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakaś szybsza metoda na pozyskiwanie stali? Kopie rudę obok wieży dextera i dostaje szału jak wolno to schodzi...a gram czystym łucznikiem więc muszę dość czesto kopać rudę żelaza.
do czego służą magiczne strzały?

dei

dei

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakaś szybsza metoda na pozyskiwanie stali? Kopie rudę obok wieży dextera i dostaje szału jak wolno to schodzi...a gram czystym łucznikiem więc muszę dość czesto kopać rudę żelaza.

Musiałbyś poszukać w postach tutaj widziałem coś o wyłączeniu animebota by nie widzieć tej animacji. Nie wczytywałem się i nie wiem a też by mi się przydało.

Kiedy się dostaje nagrodę za listy polecające Gallahada? Mówił żebym przyszedł na drugi dzień i nic, dał mi tylko zadanie z prochem. Czyżby przez to że prosiłem o nagrodę wcześniej czy po prostu w późniejszym etapie ta nagroda będzie?

Chyba ci się coś zbugowało albo na drugi dzień oznacza za dwa dni w każdym razie przy ratuszu jak był najpierw dostałem nagrodę a potem to zadanie z prochem możliwe że kolejność wypowiedzi była istotna chociaż dziwne wczytaj wcześniejszy zapis

Mam pytanie wiecie może gdzie znajdę jeszcze kopalnie złota w grze o ile takowe są? W kopalni złota należącej do bandytów prawie wszystko co mogłem wykopałem (oprócz tego co aktualnie kopią NPC po wyzwoleniu niewolników i z tej jaskinii z pełzaczami co Bloodwyn się pojawia) wygląda na to że na ten moment 30PN wymieniłem na 25-40K golda xD

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dei Pozabijaj ich, nie będzie to miało żadnych konsekwencji, poza tym trochę golda jest jeszcze w kopalni na przełęczy

dei

dei

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dei Pozabijaj ich, nie będzie to miało żadnych konsekwencji, poza tym trochę golda jest jeszcze w kopalni na przełęczy

Właśnie ma konsekwencje grałem trochę w poprzedniego Returninga którego zresztą nie przeszedłem i pamiętam że tam jakaś inwazja orków była w trzecim rozdziale i kryją się u Piratów nie pamiętam kto zostaje pamiętam na pewno Scattego który daje questa i chyba Fisk i paru innych którzy co rozdział w sprzedaży będą mieli jakiś stuff.

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ale niewolników w kopalni możesz zabić

dzodzo9797

dzodzo9797

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Wasili to gdzie jest?

2. Jak mogę zaciągnąć Snipsa do kopalni? Jak mu zaproponowałem to odmówił, oddałem mu rude,68 retoryki

3. Gdzie znajde trolla do misji nieproszony gość od Netbeka

4. Jak wykonać misje z Ur-Shakiem, musze się wstawić za nim u szamana

5. Dlaczego anulowała mi się misja z kusza dla tego orka szamana przed kopalnia?

6. Da się jakoś nauczyć zeby troll i poszkuwiacze nie odrzucali nas?

7. Co muszę dalej zrobić w misji Ur-shak, aktualnie zabiłem hosh-paka i rozmawiałem z ur-shakiem na klifie tam gdzie zabiłem hosh-paka

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
1.Obok onara?
2.Zle poprowadziles dialog wczesniej.
3.w gorniczej doline,wystarczy poszukac.
4.Pogadac z ur-thrallem.
6.Nie.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

scutum

scutum

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy można w drugim rozdziale wyczyścić cmentarzysko orków bez żadnych konsekwencji??

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę użyć pazurów Talismana normalnie czy da się to zmieszać na stole czy coś w celu zwiększenia efektu?

Panker

Panker

Użytkownicy
posty166
Propsy68
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Musiałbyś poszukać w postach tutaj widziałem coś o wyłączeniu animebota by nie widzieć tej animacji. Nie wczytywałem się i nie wiem a też by mi się przydało.

Chyba ci się coś zbugowało albo na drugi dzień oznacza za dwa dni w każdym razie przy ratuszu jak był najpierw dostałem nagrodę a potem to zadanie z prochem możliwe że kolejność wypowiedzi była istotna chociaż dziwne wczytaj wcześniejszy zapis

Mam pytanie wiecie może gdzie znajdę jeszcze kopalnie złota w grze o ile takowe są? W kopalni złota należącej do bandytów prawie wszystko co mogłem wykopałem (oprócz tego co aktualnie kopią NPC po wyzwoleniu niewolników i z tej jaskinii z pełzaczami co Bloodwyn się pojawia) wygląda na to że na ten moment 30PN wymieniłem na 25-40K golda xD

Wystarczyło przyjść do Gallahada popołudniu i daje nagrodę, kolejność otrzymania zadania z prochem a nagrodą nie jest wymagana. Wie ktoś może czy do czegoś są potrzebne księgi "Opowieści starożytnych"? 4 i 5 tom dałem Gallahadowi za życie, a Bezimienny nie chciał ich czytać ani nic.

Miksu

Miksu

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Post połączony: 2018-08-12, 17:30
Gdzie mogę znaleść ognisty język do tworzenia run 3 kręgu magów ognia bo ten z ognistego jaszczura nie działa

Musisz użyć lepszej runy.

dei

dei

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wystarczyło przyjść do Gallahada popołudniu i daje nagrodę, kolejność otrzymania zadania z prochem a nagrodą nie jest wymagana. Wie ktoś może czy do czegoś są potrzebne księgi "Opowieści starożytnych"? 4 i 5 tom dałem Gallahadowi za życie, a Bezimienny nie chciał ich czytać ani nic.

Też się podpinam jak przeczytać te książki? Przypadkowo oddałem je Gallahadowi i nie wiem czy coś straciłem

No ale niewolników w kopalni możesz zabić

Ta też w sumie o tym później pomyślałem by zabić tylko tych w kopalni oni raczej nie pojawią się potem u piratów

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły odciagnij go troche wtedy widma to nie problem i wtedy go z łuku easy zabijesz

0 użytkowników
Do góry