Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8224545 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8224545

Odpowiedzi 37317

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
A załatwiłeś mu pomocnika w 3? jeśli tak to zjebałeś i nigdy z tobą nie pogada jak i nigdy nie dostaniesz pierścionka ani nie będziesz miał korzyści z faktu z bycia mistrzem gildii. 

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No kurwa xD To Juz cyrk, o tym nie wyczytalem.

Busz

Busz

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem z Seynakiem iż  po zniewoleniu jego duszy i zabiciu go tej duszy nie ma w jego ekwipunku (rozdział 7).

Gorion69

Gorion69

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, skopałem dołączenie do zabójców.(nie poszedłem pierwszej nocy po misji gembranta w alejke w górnym mieście.)
Gram strażnikiem miejskim, podobno będzie jeszcze jakaś misja która umożliwi mi dołączenie do zabójców. Ktoś to może potwierdzić?

Bartekiju

Bartekiju

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bartekiju bezgraniczna potege masz opisana w solucji.

Przeszukałem solucje (Khorinis, Gildie) i nie mogę tego znaleźć :hmmm:

Co z misją bezsenność Vina?
W misji mowa o Orku, którego boi się Vino. Oczyściłem praktycznie 95% terenów Khorinis w tym 2 orki koło miasta, ork z miksturą, grube orków z Elita w lesie + kilku zwiadowców w lesie koło kręgu. Czy jest gdzieś jeszcze jakiś ork? Może jakiś pojawia się o określonej godzinie, jak było z tym z miksturą dla Salandrila?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie dotyczące pancerza straży. Mortis nauczył mnie ulepszać ten pancerz mam wpis w dzienniku a na kowadle tylko mogę ulepszyć ubranie kowala którego się nie uczyłem ulepszać dlaczego ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

konopatcity

konopatcity

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy mogl by mi ktos napisac o co chodzi z misja dlugi lehmara jakos tak

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Ponawiam pytanie dotyczące pancerza straży. Mortis nauczył mnie ulepszać ten pancerz mam wpis w dzienniku a na kowadle tylko mogę ulepszyć ubranie kowala którego się nie uczyłem ulepszać dlaczego ?
Być może nie masz składników na ulepszenie :) Podajże potrzebujesz sztabek żelaza :)

Miksu

Miksu

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleźć wszystkie księgi pod tytułem Ancient Tale ?

scutum

scutum

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra jest duży problem. Mam save, na którym stoje przed smokiem tym co strzeże wejścia do kruka. Smok rozpoczyna od razu dialog, po czym zupełnie nic sie nie dzieje. Nie moge nic zrobić opcje dialogowe się nie wyświetlają. Próbowałem dosłownie wszystkiego bez użycia kodów żeby to odbugować. Jest jakakolwiek szansa, załatwienia tego chociażby w GVE?

konopatcity

konopatcity

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W misji długi lutero mam mu oddać księgę długów lehmara tak ?

Bartekiju

Bartekiju

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest jakiś sposób by zabić Opolosa bez alarmowania całego Klasztoru? Próbowałem w dzień jak i całą noc korzystając ze śpiwora - nic z tego w nocy stoi obok Sergio i o ile sam paladyn nie reaguje, o tyle jak tylko go uderzę wstają nowicjusze i mam gromadę do pokonania, co skutkuje zadłużeniem u lorda Andre na kilkanaście tysięcy. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że to jedyny sposób :-/

konopatcity

konopatcity

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyjmij broń koło niego aż się zagruje i wyjdź na most z nim

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szpon beliara nie ma już animacji że uderza piorun w cel? I wgle skalowanie obrażeń magicznych działa w 2h poprawnie? Bo tak nie czuje większej różnicy pomiędzy ulepszonym SB z dusz a orkowym mieczem.

Bartekiju

Bartekiju

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyjmij broń koło niego aż się zagruje i wyjdź na most z nim

Dzięki  :facepalm:

Czy gdzieś w mieście Khorinis/najbliższej okolicy znajduje się druidzki kamień teleportacyjny?

konopatcity

konopatcity

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy mogl by mi ktos powiedziec dlaczego nie moge dac mikstury orka salandirowi ? gadalem juz z magiem i rozrobil mi miksture ale u salandira nie ma zadnej opcji dialogowej oprocz handlu prosze o szybka pomoc z gory dziekuje

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie wiem czy to wlasciwy dzial ale czy jest jakis zestaw textur ktore dzialaja na returningu 2.0 poza tymi typowymi jak "textures replacer"?

konopatcity

konopatcity

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy mógł by mi ktoś napisac o co chodzi z misją długi lemara czy jakoś tak i czy dobrze rozumiem że trzeba dać mu książkę długow luthera ? jezeli tak to mam problem bo dałem do hannie i nie wiem jak mam ją odzyskać proszę o pomoc

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
idziesz do lemara na kominie ma przycisk , otwierasz skrzynie ktora sie pojawia za toba i masz papiery dla luthera

konopatcity

konopatcity

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dzięki wielkie uratowałes mi życię

0 użytkowników
Do góry