Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8849107 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8849107

Odpowiedzi 37317

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy zadanie ze skarbami Grega będę mógł oddać w Jarkendarze?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Pasterz z Feshyr nie wiem czy zdałeś już sobie z tego sprawę, że returning uczy cierpliwości? Ja męczyłem się niemiłosiernie z niektórymi bossami, np. z takimi co mają duale. Zabijają w sekundę, a mają po np. 70k albo 100k hp.
Szło na jednego z 15 potów, jeszcze grałem na normalu. Po prostu go obijaj i się lecz co chwile, kruk nie jest super szybki i w końcu Ci się uda. Mi jedna walka zajęła 25 minut bez save ani nic, ale w końcu Ci się uda. Jeżeli nie masz potów to nie wiem jak chcesz w tego moda grać, myślę, że to podstawa żeby mieć leczenie w ekwipunku na każdą okazję.

Post połączony: 2018-08-10, 22:01
@Puma127 nie, sam zapomniałem mu oddać i niestety nie było później takiej możliwości.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Miksu

Miksu

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest ten pierścień Ulfa szukam go już od 20 minut i go znaleść nie moge :/
Edit:Znalazłem :D Nie wiem co za typ pisał że jest przed domami spalonymi to nie wiem

scutum

scutum

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na pustyni adanosa jest zamknięta skrzynia w "obozie goblinów". Gdzie jest kluczyk do niej?

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę już wydać Fernando czy jeszcze poczekać trochę bo będzie potrzebny? (1 rozdział)
Zrobiłem zadanie dla Gallahada

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mi się udało Kruka Zbugowac xdd stał przy rogu ja na tym klocku i go z kuuszy xd

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Puma127 po otrzymaniu od niego listu potrzebnego do zadania Gallahada możesz go wydać

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powie ktoś gdzie znajdę ten czarny kryształ z bagien?

scutum

scutum

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę już wydać Fernando czy jeszcze poczekać trochę bo będzie potrzebny? (1 rozdział)
Zrobiłem zadanie dla Gallahada
Tak

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Aedin na yt jest poradnik, gdzie pokazane są wszystkie lokacje z kryształami.

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Puma127 po otrzymaniu od niego listu potrzebnego do zadania Gallahada możesz go wydać

Czyli nie zleca nam żadnego questa dla expa?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Puma127 spokojnie możesz go wsadzać.

kratos188

kratos188

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
kto może zostać kapitanem drakkaru orków dla silvia?

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na pustyni adanosa jest zamknięta skrzynia w "obozie goblinów". Gdzie jest kluczyk do niej?

Też się dołączam do pytania.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@darek0100 Klucz daje wódź goblinów jak zrobimy dla niego zadanie

Post połączony: 2018-08-10, 22:42
Skąd wziąć tę czaszkę demona do zadania bezgraniczna potęga? Z s'enyaka nie ma, z demonów z irhdorad też nie. to z czego?

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@darek0100 Klucz daje wódź goblinów jak zrobimy dla niego zadanie

Post połączony: 2018-08-10, 22:42
Skąd wziąć tę czaszkę demona do zadania bezgraniczna potęga? Z s'enyaka nie ma, z demonów z irhdorad też nie. to z czego?
Jak mamy zrobić dla niego zadanie jak się banda na nas rzuca? A czaszkę dostajesz z każdego immiennego demona jeśli przeczytasz książkę na stojaku w jaskini bólu

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Aedin musisz mieć założony gobliński totem, który dał Ci ten goblin obok starej wiezy xardasa

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A to nie jest przypadkiem tak że trzeba ukończyć zadanie z Gallahadem tak aby gubernator Larius przyjął go z powrotem na stanowisko ? Nie ma tak że jak Fernando Ci list odda a Ty go wsypiesz to zadanie z Gallahadem już idzie na chuj ? Bo sam larius albo gallahad mówi że ten list jest mało ważny przez to że fernando został wsadzony za kratki
Powie ktoś gdzie znajdę ten czarny kryształ z bagien?
@Aedin idź prawym wejściem w stronę bagiennego smoka i trzymaj się po prawej stronie ściany, trafisz na niego w kącie takim :)

Uncl3

Uncl3

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mój problem polega na tym, że rozpocząłem 3 rozdział. Nauczyłem się tworzenia run 3 kręgu jako nekromanta, ale pomimo posiadania wszystkich składników nie mogę zrobić żadnej z tych run (przywołanie szkieleta, mroczna włócznia, rój). Poza składnikami posiadam oczywiście puste runy i odpowiedni zwój, a nadal dostaję komunikat: "nie mam odpowiednich składników". Runy 1 i 2 kręgu działają bez zarzutu. Jedyne czego nie próbowałem to używania "rzadkich" kamieni runicznych, ponieważ by je robić potrzebuję sztabek z rudy, a wytapiania nauczę się dopiero po wykonaniu zadania dla Węża itp. itd. Oczywiście nigdzie nie piszą, że potrzeba takowych run.

Jestem trochę zdesperowany, bo szukam już drugi dzień w googlu i nie mogę wyszukać rozwiązania.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Uncl3 W twoim własnym poście jest rozwiązanie twojego problemu
@Pasterz z Feshyr Bo go nie zabijesz raczej to proste czysty łucznik lub kusznik sa w recie nie grywalnymi specami łucznik rozwija skrzydla gdy połączymy go np z włoczniami lub z dualami wtedy to już  mamy legalny god mode,  także już widzisz gdzie lezy przyczyna twojego problemu, zarówno łucznictwo jak i kusznictwo lepiej sprawują się jak dodatek do czegoś niżeli główna ścieżka rozwoju.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

0 użytkowników
Do góry