Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8850548 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8850548

Odpowiedzi 37317

Tenader

Tenader

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Miksu Thorben uczy jak się modlisz do Innosa nie wiem ile dokładnie karmy ale tak gdzieś 20-50 trzeba mieć

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy w Mieście Umarłych głównym celem jest zdobycie Dvartazdaha, czy coś jeszcze trzeba tam zrobić?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Maul

Maul

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wykonać questa Tajemnicze Morderstwo? Gadałem już z Constantino,że mu pomogę. Mam wpis o tym, że może ktoś ze straży coś o tym wie? Ale patrząc na poprzednią wersję Returna byłem w jaskini po lewej stronie od wschodniej bramy ( ba, nawet w obu jaskiniach przy bramie ) ale nie bylo tam Ortegi.

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie Zlodziei. Nie wykonałem jeszcze żadnego questa od Cassii, bo mam za mało zręki. Mam ok. 70h gry II rozdział - już prawie koniec, i chodzi o to, czy oni w tej swojej norze bedą siedzieć tak długo jak się da? Bo z tego co pamiętam, w oryginalnym Gothicu oni chyba gineli po powrocie bohatera z doliny(III rozdział). Czy mogę ich sobie olać dajmy na to do 6 rozdziału nawet?

With great power comes great bullshit

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możesz na razie olać i tak część zadaniach jest w późniejszych rozdziałach

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@WhiskasReturn ok dzienx. A masz jakąś rozkmine jak rozwijać tę zręczność, bo nie ukrywam chciałbym się akrobatyki nauczyc, ale ona 120 zreki wymaga. Wydać na to jednorazowo ileś tam PN? Bo u mnie ta statystyka nie jest PRF i boostowanie jej potkami troche mało opłącalne, wole na siłke eliksiry robic.

With great power comes great bullshit

MrRed09

MrRed09

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W mieście orków Hart Cię uczy akrobatyki wystarczy mieć 10 pn i oddam mu miecz. Nie wiem czy trzeba arenę orków też zrobić

Czy ktoś wie gdzie jest Rotgryf? Ten koleś z questa od Loi

Oraz w queście sekret magii guru o jaki starożytny artefakt chodzi z mocą żywiołów?

I czy bronie orków, który uczy kowal orków są tylko dwuręczne?

emyl07

emyl07

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
zdobylem wlasnie zbroje magnata czy da sie ja jakos ulepszyc? rozmawialem z jakimis kowalami ale nic

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam 7 rozdział, chciałem zrobić zadanie nieograniczona moc, ale musze miec czaszke seynaka, niestety po walce z nim w 3 rozdziale nie mam jej, jak włączyć kody i jaki jest kod na ta czaszke ?

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomoże ktoś z tą cholera świątynia prawdy i z tymi zadaniami???? Mam smocze jajo ale nie mogę go złożyć do ołtarza.. Po prostu nie mogę wejść w interakcje z tym ołtarzem a jak kombinuje z różnych stron to mówi za daleko itd.. Gdzie mogę znaleźć tego golem ognistego w solucji było opisane że koło filarów gdzie byli tytani ale oczywiście go tam nie ma w okolicy nawet.. No i na koniec gdzie znajdę te 5 kamieni wg solucji jest napisane że w północno wschodniej części świątyni..

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da się wgl pokonać Azgalora na hardzie bez wody Adanosa?

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest jakiś sposób na zabicie kamiennych strażników po aktywacji teleportu na pustynie adanosa? Nie mogę dojść żeby zabić szamana w bibliotece....

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Aedin
Ten postument jest troche zbugowany.Czasami nie chce załąpać...
Ognisty golem jest tu http://images84.fotosik.pl/252/622ef5968e4af117.png
Chyba chodzi ci o kamienie ogniskujące.Musisz je wykopać.Są obok trolli na mapie potem idziesz to magów wody i oni ci pomagaja je ulepszyć

Kiedy dostajemy misje na lepszy pancerz z własnego obozu?W rozdziale 5? 

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@ZdzislawPetarda Po przeczytaniu księgi możesz wyciągnąć czaszkę z dowolnego bossa demonów. Jesli zrobiłeś już wszystkie lokacje typu kopalnia orków, las asasynów itp. to możesz poczekać do 7 rozdziału, wtedy natrafisz na bossa demonów w ramach wątku głównego.
@Kravis Powinieneś pominąć część z wodą Adanosa i spytać, czy da się go w ogóle pokonać na hardzie. Może być... ciężko.
@chaffe45 Tak, musisz zrobić pustynię. W jej trakcie zdobędziesz lodową koronę, z nią założoną możesz rozwalać strażników młotem Adanosa.
@Gorys211034 No, właśnie nie wiadomo. Najwidoczniej jest to zbugowane i nigdy nie dostajemy tego questa.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

PablooooSSS

PablooooSSS

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
wie ktoś jak zrobić rzadki kamień runiczny mam 10 sztuk kawałków kamieni runicznych ale nie mogę zcraftować

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miecz gonzaleza daje Percival za zadanie taktyczna przewaga prawda? Może mi ktoś dokładnie wytłumaczyć o których orków chodzi bo wybiłem ich już z 100 i nic... od strony ognistego smoka

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Chodzi o kuszników rozstawionych na półkach skalnych i herszta w jaskini w środku drogi przez te półki. Sprawdź kilka razy, bo łatwo któregoś pominąć.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pewnie to pytanie padło tu już ale gdzie znajdę kamienie księżycowe? Xd bo ponoć są dwa

0 użytkowników
Do góry