Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8863484 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8863484

Odpowiedzi 37317

ApsIk

ApsIk

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś moglby dac mi liste osob które mogę zwerbować do obozu?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Kravis Masz szanse, co więcej - chyba masz ciut za mało zręczności na tym etapie. Ale możesz próbować - gra nie powinna się zbugować O ILE CI SIĘ UDA.
@ApsIk Jest w solucji, szukaj.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Witam czy jest tu jakiś kozak który ma w małym paluszku Retrutna i potrafił by przejść arene orków ? Gram nekro :) o to save https://megawrzuta.pl/download/70087049af7b99e18fe5902f634fb7bb.html

Kuba1600

Kuba1600

Użytkownicy
posty51
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ta ksiazka ze skarbca w klasztorze smocze cos tam jest do czegos potrzebna czy moge oddac gallahadowi?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Smoczy Oddech możesz oddać Gallahadowi. Tylko najpierw przeczytaj :F

You didn't grow.
You didn't improve.

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A czy prawdą jest, że pomijając wątek z Morą Ulartu i skupiając się tylko na krzyżu żywiołów nie wzmocnię Szponu Beliara?

Kuba1600

Kuba1600

Użytkownicy
posty51
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao a zostawiac jakies ksiazki czy wszystko mu oddawac?

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Kravis Szpon wzmacniasz duszami, a te dostajesz tylko z Mora Ulartu więc raczej nie

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Kuba1600 Zostaw sobie podręcznik retoryki, starożytną astronomię, nekronomikon... może jeszcze boską moc gwiazd, jeśli grasz paladynem lub magiem.

You didn't grow.
You didn't improve.

Kuba1600

Kuba1600

Użytkownicy
posty51
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Podrecznik retoryki chyba oddalem Fernando czy jak tam mu, a boska moc gwiazd jakiemus magowi z biblioteki

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Kuba1600 jak podręcznik retorytki będziesz potrzebować w kopalni orków, to on będzie w jednej ze skrzyń w domu Fernanda. Książka "Boska moc gwiazd" występuje chyba w 2 sztukach, tak mi się wydaje, ale co do retoryki jestem pewien.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Kuba1600 Boską moc gwiazd właśnie dla tego maga polecałem zachować, z kolei retorykę możesz już wyciągnąć ze skrzyni w domu Fernanda, koniec końców przyda się potem i nie będziesz musiał się cofać (choć w tejże kopalni jest zadanie, które bezwzględnie wymaga odwiedzenia Khorinis, więc równie dobrze do tego czasu możesz poczekać z zabraniem księgi).

You didn't grow.
You didn't improve.

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiem, że wyprowadzenie Hagena poza miasto i jego pobicie nie było raczej w zamyśle twórców, ale inaczej nie dostanę się na Etlu, bo tej zręczności nigdy nie osiągnę. Pytanie tylko czy ktoś z Was też wpadł na taki pomysł i co najważniejsze nie miał później problemu z ukończeniem moda?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie da się jej nie osiągnąć nie wiem co trzeba  źle robić żeby jej nie osiągnąć

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Adijos

Adijos

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cholera mnie juz bierze z tym Returningiem.. Mam składniki na rune kuli ognia lecz nie moge zrobic bo potrzeba umiejętność tworzenia run miec na 15 tylko jak to zrobic ? Żadnych run nie moge sie nauczyć a umiejętność nie rosnie jak tworze ognista strzale... Po za tym Gerbrandt nie chce dać mi misjii z tym zabójstwem Wambo

Tak więc potrzebne Ci są kawałki kamieni runicznych (zdobędziesz je zabijając kamiennych strażników) każdy ze strażników ma jeden. Gdy zdobędziesz 5 kawałków idziesz do stołu runicznego i wybierasz opcję "tworzenie kamieni runicznych" nastepnie wybierasz opcję "zwykły kamień runiczny (5 kawałków kamienia runicznego)" wtedy tworzysz pusty kamień runiczny a co za tym idzie Twoja umiejętność wzrasta o 5pkt za każdym razem gdy cała czynność powtorzysz. Możesz też rozmontowac gotowe kamienie runiczne wybierając odpowiednią opcję i stworzyć je ponownie co też zaowocuje dodatkowymi punktami nauki tworzenia run.
Ps. Nie sprawdzałem czy tworzenie lepszych kamieni runicznych czyli takich które wymagają 10 i 20 kawałków runicznego kamienia dodają odpowiednio 10 i 20 pkt. Nauki tworzenia run ale jest to prawdopodobne.

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie da się jej nie osiągnąć nie wiem co trzeba  źle robić żeby jej nie osiągnąć
Po prostu grając jako wojownik szkoda wydawać PN na zrękę.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dziwne ze nikt na nia jako wojownik nie wydaje a dobija jej do ponad 200 a potrzeba ledwo 100, jesteś kolejnym przypadkiem fabuła run ignore all?

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

dei

dei

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak tutaj działa kradzież kieszonkowa?
W normalnym Gothicku po prostu każdy z imieniem miał możliwość bycia okradzionym przez nas tutaj widze że mogłem kraść klucze.
Coś czytałem na ten temat że robimy X+Prawy Przycisk na typa ale na nie każdego to działa z tego co widziałem i nie wiem do końca w jaki sposób działa ta mechanika bo w sumie typ na którym to testowałem łapal mnie za każdym razem.
Wyłączyłem kradzież ASP czy AST w opcjach ale to sprawia tylko że nawet ta kradzież przy X+Prawy nie działa w cale i nie przywraca systemu z podstawowych Gotuków.

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dziwne ze nikt na nia jako wojownik nie wydaje a dobija jej do ponad 200 a potrzeba ledwo 100, jesteś kolejnym przypadkiem fabuła run ignore all?
Jak można dobić 200 zręki bez wydania jakichkolwiek PN, gdy mam 300 pkt siły, 42 PN do wydania, 30 miksturek siły do wypicia i 61 poziom w 3 rozdziale? Ja rozumiem grind i wgl, ale nie rób z tej gry jakiegoś hack and slasha.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie ja z tego robie  H&S a twórcy moda, ty jako gracz masz zawsze 2 opcje dostosowujesz się lub nie grasz masz pełne prawo wyboru

Nie wiem na jakim poziomie grasz ale przyjmując ze na trudnym to mamy startowe 10  zreki w 3 rozdziale z paska i byle jakiej zbroji od złodziei mamy już 50,  tabliczki, potki, bony za zabijanie konkret stworów  pewnie parę mutagenów tez wpadnie i biżuterie pod zreke to już koleje 13+   proszę mamy już ponad 100 można można tylko trzeba grac a nie olewać wszystko.

Nie wiem czego od returninga oczekujesz ale jak moda o fabule itp to  cie rozczaruje, tego tu jest najmniej ile się tylko da  za to są 3 inne rzeczy które występują aż w nadmiarze im dalej w lasy tym tego więcej, czyli: Walka, walka i jeszcze raz walka.

0 użytkowników
Do góry