Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8850749 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8850749

Odpowiedzi 37317

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Nie masz go nigdzie wsadzać, po prostu oddaj Wenzelowi.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Hadvar

Hadvar

Użytkownicy
posty58
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
https://imgur.com/a/7nXymfq

Oto screen tego piedestału który nie działa. Nawet jak najeżdżam na niego myszką to się nie podświetla. Z tym drugim, w miejscu gdzie była Sfera Skały dzieje się tak samo. Czy jest jakieś inne miejsce gdzie można by włożyć ten kryształ?

Post połączony: 2018-08-02, 14:39
Nie masz go nigdzie wsadzać, po prostu oddaj Wenzelowi.

Niestety, nie mam z Wenzelem żadnej opcji dialogowiej :(

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
TELEPORTU NIE MASZ AKTYWOWAĆ.
Jeśli z Wenzelem nie masz opcji dialogowej, znaczy, że nie doszedłeś do odpowiedniego momentu w wątku. Kluczowe jest zrobienie zadania Nutsa - dostaniesz wtedy tabliczkę, którą przetłumaczy Crowe. WTEDY ten wyśle cię do Wenzela.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Hadvar

Hadvar

Użytkownicy
posty58
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
TELEPORTU NIE MASZ AKTYWOWAĆ.
Jeśli z Wenzelem nie masz opcji dialogowej, znaczy, że nie doszedłeś do odpowiedniego momentu w wątku. Kluczowe jest zrobienie zadania Nutsa - dostaniesz wtedy tabliczkę, którą przetłumaczy Crowe. WTEDY ten wyśle cię do Wenzela.

Ok, sorry, nie wiedziałem że to zadanie z Nutzem jest konieczne. Wie ktoś może jaką dać mu książkę? W dzienniku mam wpis że chce coś o gwiazdach, a jedyne co o nich mam to ,,Boska moc gwiazd'', której on nie przyjmuje :/ . Szukałem w solucji, ale to jedyne chyba zadanie z kopalnie orków które nie zostało opisane :( .

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy dusza s'enyaka jest potrzebna do czegoś oprócz naladowania szponu? Czy moge ja oddac beliarowi jak gram pod zreke?

Dostałem sie do siedziby opiekunów, pogadałem z nimi ale teraz wszyscy mowia, wiesz co masz robic. Dalsze questy z nimi sa dopiero w 5r?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pomoze ktos? chce isc na wyspe etlu ale nie chce zabijac paladynow tam no wiec do posaga beliara sie modle zeby pomogl mi z ta kwestia ze pojawia sie jego sluga i daje zadanie ktore daje amulet przemiany, no i problem mam taki ze jak sie modle do beliara to pisze ze nic sie nie dzieje, gram paladynem, ktos wie o co kaman?
Paladyn ma niską szansę na wysłuchanie przez beliara (chyba 5%).
Tak więc musisz próbować na zasadzie load próba load próba ...

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wszedłem do lasu assaynów a nie porozmawiałem z gonzalesem przed wejściem i go tam nie ma, poda mi ktoś komende aby go przyzwać ??

Hadvar

Hadvar

Użytkownicy
posty58
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może jaką Nuts chce książkę w zadaniu z Kopalni Orków?

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hadvar Starożytna Astronomia.Kupujesz od Salandrila albo znajdujesz w Wolnej Kopalni na końcu.
@Gracekkam Na pewno sprawdziłeś dalszą część Lasu czy tylko ,,o,nie ma go koło mnie to się zbugowało''?
@tomu1 Jeśli grasz magiem odwiedź ich przed Irdorath,jeśli wojownikiem to na początku 5 rozdziału.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mój błąd, post usunięty  :D

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
R.Loos nie wprowadzaj w błąd,to inne zadanie.

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
F

Post połączony: 2018-08-02, 15:25
@Hadvar Starożytna Astronomia.Kupujesz od Salandrila albo znajdujesz w Wolnej Kopalni na końcu.
@Gracekkam Na pewno sprawdziłeś dalszą część Lasu czy tylko ,,o,nie ma go koło mnie to się zbugowało''?
@tomu1 Jeśli grasz magiem odwiedź ich przed Irdorath,jeśli wojownikiem to na początku 5 rozdziału.
[/quote
Sprawdzałem, powinien siedzieć obok ogniska. Poza tym, po włożeniu amuletu do piedestalu nie poszedłem z nim porozmawiać

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gracekkam Cóż,to faktycznie,jeżeli nie masz sejwa nic się nie da zrobić tylko wyrżnąć ich samemu.

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Witam jeśli ktos ogarnia b.dobrze mechanike walki mógłby mi przejść arenke orków ? Gram nekro :) o to save https://megawrzuta.pl/download/70087049af7b99e18fe5902f634fb7bb.html

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Letho W jakimś poradniki czytałem że jak masz maga i masz problem z arena to dobrze przed nia nauczyć się zatrowac broń co ułatwia znacznie walkę. Szczegółów Nie znam bo nie testowałem.

Hadvar

Hadvar

Użytkownicy
posty58
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ok, dzięki za pomoc :)

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, jaka najlepsza broń do zdobycia 1H i 2H w 1 rozdziale, i w co lepiej iść od razu 1H czy 2H ?

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Puma najlepsze miecze w 1r to chyba wykuwamy sami jak jesteśmy najemnikami i kupiliśmy sztabe magicznej rudy od lehmara

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Panowie, gra mi się nie zbuguje jeśli będę próbował przedostać się przez drzwi do teleportu na wyspę Etlu pod postacią chrząszcza? Nie mam szans na kradzież klucza Hagena, bo gram pod siłę.

0 użytkowników
Do góry