Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8841584 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8841584

Odpowiedzi 37317

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak walczyć na arenie orków inną bronią niż Ulu-Mulu? Po zaakceptowaniu walki normalnie mogę zmienić ulu-mulu na moją broń, jednakże po zakończeniu walki wszyscy orkowie rzucają się na mnie. Na górze ekranu pojawia się komunikat sugerujący zmianę broni, ale nie mam nawet sekundy czasu na reakcję. Co robić?

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ludziska, czy Thekla uczy pieczenia ciast dopiero od 2 rozdziału?

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@MrocznyZły A czy przypadkiem nie bijesz z kostura i nie zabijasz orka z którym walczysz ? Ja nie ruszałem się z miejsca gdzie była arena i szybko zmieniałem na ulu-mulu i wszystko było spoko, po walce zawsze miałem czasu dużo żeby zamienić broń tylko nie ruszałem się z miejsca
@meserszmit007 Nie, thekla może nauczyć pieczenia ciast od 1 rozdziału tylko musisz dla niej zrobić zadanie z sagittą i chyba pobić bulka ale z tym 2 pewien nie jestem, mnie nauczyła na pewno w 1 rozdziale

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Godlo Bullka pobiłem, Sagitta zrobiona i nie mam kwestii dialogowej... Jestem najemnikiem

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@meserszmit007 musisz najpierw podejść do pieca i pojawi się u niej opcja dialogowa

Morales112

Morales112

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, gadam z Asmalem, już po samodzielnym oczyszczeniu obozu Hansa, żeby wyzwać go na pojedynek, dialog przechodzi, quest "Droga Mordercy" się wczytuję, ale po zabiciu go, nikt do mnie nie zagaduje...

Ponawiam pytanie. Próbowałem w GVE coś pozmieniać, ale niestety nic to nie pomogło. Wszyscy zabójcy, z którymi chcę pogadać, po zabójstwie Asmala odpowiadają coś w stylu "Odwal się"...

MrRed09

MrRed09

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Istnieje gdzieś spis zbroi i hełmów oraz ich lokalizacja?

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
jak dostac kolejne +10 siły od harada? Mam 2 rozdział, kuje el bastardo i nic :/

With great power comes great bullshit

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siema mam pytanie czemu pirat Garret  nie chce ze mną handlować bug czy coś nie tak zrobiłem ??

MrRed09

MrRed09

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie jestem do końca pewien, ale jedynie co zauważyłem to odblokowałem opcję handlu zanim przywolałem grega do obozu :p. Gdy najpierw zajmowałem się chatą grega to opcja handlu z garettem była zablokowana

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ludziska, był ktoś z was w stanie wybić wszystkich orków wokół zamku w górniczej dolinie w 2r przy pomocy miecza? Czy tylko łucznik (i może mag, nie wiem nie grałem) ma szanse to zrobić.

MrRed09

MrRed09

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mieczem jest to praktycznie niemożliwe w drugim rozdziale(chyba, że zaczniesz wątek z miastem orków)

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ludziska, był ktoś z was w stanie wybić wszystkich orków wokół zamku w górniczej dolinie w 2r przy pomocy miecza? Czy tylko łucznik (i może mag, nie wiem nie grałem) ma szanse to zrobić.

Jasne, ja byłem w stanie, no ale nie przy pomocy samego miecza...
Jak atakowało mnie 50 orków to musiałem sposobem użyć zwoju deszcz ognia albo gromu, inaczej to 20h męczarni.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Da się to zrobić bez zwojów nie jest to trudny jak znamy mechanikę ucieczki orków to  jest to proste tylko czasochłonne :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Yetem12

Yetem12

Użytkownicy
posty214
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jeśli zabiłem Ur-Thralla przed zdobyciem pozwolenia do wejścia do kopalni to straciłem możliwość już dostania się tam ?

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czyli bez kuszy (gram wojem) , za dużo nie zdziałam, no nic , będzie zabawa :D Dzieki za odp

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Witam gdzie jest Muratin w Khorinis którego trzeba zabić aby zdobyć jego kły dla repy dla orków ?

Glixy

Glixy

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam gdzie jest Muratin w Khorinis którego trzeba zabić aby zdobyć jego kły dla repy dla orków ?
Nie wiem czy to na pewno on ale to chyba jest cieniostwór którego wczoraj zabiłem. Jak idziesz od wieży xardasa w khorinis skręcasz w lewo w  nową część mapy. Idziesz prosto aż do wody i tam gdzieś niedaleko po lewo on sobie leży.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie :) Czy grając pod tarczę mogę dołączyć do najemników?  (Gram na AB)

Hadvar

Hadvar

Użytkownicy
posty58
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, słyszałem że jest możliwość zmienienia poziomu trudności już po rozpoczęciu gry. Wie ktoś może jak to zrobić?

0 użytkowników
Do góry