Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8833434 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8833434

Odpowiedzi 37317

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
przywolance to raczej nekromanta imo

Post połączony: 2018-07-29, 20:10
@Guchix nie mam pojecia,nigdy nie zabijalem tych straznikow ale z tego co wiem to raczej po ptokach i masz zrabany watek z wojną klanow napewno

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzebuje pomocy co do zadania sekret magii gurów
pogadałem z tym zielarzem i mam wpis w dzienniku, ze moze to byc jakis artefakt ale nie mam pojecia co to moze byc

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę wybić orkowe cmentarzysko? Bo mam questa od 5-ego opiekuna :D I własnie nie wiem czy są jakieś questy też na cmentarzysko orków czy mogę po prostu iść tam bez zmartwień?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
mozesz poki nie bedziesz mial questa z duchem wody bo wtedy chyba sie spawni tam jeden z szamany

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

LordFaust

LordFaust

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem w Lesie Asasynów. chodzi o zadanie Opłata za niewolników, okradłem Hasima z amuletu, i powinienem mu teraz dać do przechowania sakiewkę Naruga. Żeby to zrobić powinienem użyć tekstu "Czego chcesz za swoją pomoc?" wtedy powinniśmy dostać zadanie żeby mu przynieść wino, ale u mnie mówi " Hmmm... Myślę. Że nic." Do tej pory u asasynów zrobiłem wszystkie zadania z wyjątkiem Śmiertelne Polowanie i Nieproszeni goście, ale po ich wykonaniu nic się nie zmienia. Gram paladynem, jestem w 3 rozdziale, skończyłem pustynię Adanosa, nie wiem czy to ważne ale mam 38 retoryki.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Gdybys postanowił jednak wysilić się trochę i przeczytać solucje wiedziałbyś ze podstawowym warunkiem aby iść do lasu  jest posiadanie 50 retoryki, to nie jest tak ze możesz iść do danej krainy, bo gra ci dają takowa możliwość to tak nie działa są pewne inne wymogi jeszcze.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w 7ym rozdziale, przekonałem wszystkie frakcje do przystąpienia do bitwy.
Według solucji powinni się zebrać na famie Onara, a Lee powinien mi dać zadanie dążące do zlikwidowania Poszukiwaczy.
A nie zbierają się tam i nie dostaję zadania. Co zrobić wtenczas?

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie: ktoś wie czemu schodzi mi 1 hp co sekundę? Miałem własnie walke z tym szamanem w cmentarzysku orków, pierw myślałem ze to zatrucie bo mam taki symbol nad wytrzymałością, ale jednak nie. Napiłem się świętej wody to nadal to nie znika ;v ktoś zna przyczynę?

Post połączony: 2018-07-29, 21:12
I tez odtrutki się napiłem i nadal nie znikło

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
to nie jest tak ze możesz iść do danej krainy, bo gra ci dają takowa możliwość
I oto przed nami największa niedoskonałość Returninga w pełnej krasie.

Poważnie, twórcy chyba nie zastanawiają się nad tym ani trochę podczas tworzenia patchy. A potem Guide Dang It!
Nie jestem pewien, czy wielu ludzi zdaje sobie sprawę z powagi sytuacji - jeżeli w połowie gry można zepsuć całość fabuły i sprawić, że gra jest nie do ukończenia, a jedyną winą gracza jest NIEPRZECZYTANIE SOLUCJI, to to jest, kurwa, niepoważne i powinno z miejsca dyskwalifikować modyfikację.
Dobra, rant jest jak należy.

@rzal Wyjdź do innego świata i wróć, zapisz grę, wyłącz i włącz - coś takiego.
@UmeczekPL Spirytus wypij.
@LordFaust Oczywiście w twoim przypadku gra nie jest całkiem nie do ukończenia, tracisz jedynie większość wątku, jeśli nie masz wcześniejszego sejwa. W takim wypadku powinieneś pozamykać zadania, następnie wybić np. jaskinię Osaira, wówczas zaproponuj Gonzalesowi frontalny atak i rozwal wszystko jak idzie.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

LordFaust

LordFaust

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki za pomoc, na szczęście mam save jeszcze z przed lasu.
Wcześniej patrzałem do solucji, teraz też, i nie mogę znaleźć gdzie jest wspomniane że w lesie się przyda 50 retoryki.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurde jak ja mam zabic Sergia jak on się zmieni w tego Strażnika beliara czy co to jest :v on ma 30k hp a ja mu ledwo co po 300 zadaje XD

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Jao W sumie to racja ale twórcy returninga są jacy sa a ludzie robią błąd i graja w moda na którego nie są i nigdy nie będą gotowi, można by zrobić pewna rzecz aby przeciw temu działać i na luja dodać item który informuje nas co i kiedy mamy zrobić w samej grze ale znowu komu by się chciał przeczytać takowa książkę blednę koło.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aha i jedna rzecz, jak zdobyć najlepszą zbroje na rozdział 3? Bo mam Średni pancerz SŚ

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Tizgar Ale czy o to chodzi? Po to odpalamy grę, żeby czytać najpierw jakie momenty nas w niej czekają, i co kiedy musimy zrobić? O wiele lepszym rozwiązaniem byłoby np. tworzenie alternatywnych rozwiązań niewymagających retoryki, za to trudniejszych/mniej opłacalnych. Kwestia szamana w mieście orków to po prostu niedopracowanie, i to mocno krytyczne, a łatwo byłoby je rozwiązać (Farrok nie wpuszcza nas do Ur-Thralla dopóki nie wykonamy zadań szamana/zadania są zlecane nawet po wejściu do Ur-Thralla), a w przypadku wątku orków z lodowej krainy widoczne powiadomienie -  śmierć tego a tego psuje wątek, wczytaj grę (już MT miało coś takiego). Mimo wszystko jestem zdania, że dopracowany mod to taki, który DA się przejść bez zaglądania do solucji/pytania na forum/niemożliwego farta wyłącznie dzięki umiejętnościom i inteligencji gracza.

@UmeczekPL Średnia zbroja ulepszona na maksimum jest chyba całkiem niezła. Potem masz zbroję orka - od Ur-Thralla za wyczyszczenie świątyni Śniącego.

You didn't grow.
You didn't improve.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ulepszenia jej uczy ten Kowal, darrion chyba w gd? w tym klasztorze zmiennoksztaltnych?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Skoro wiesz, to po ki chuj (za przeproszeniem) pytasz?

You didn't grow.
You didn't improve.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiedziałem, pytałem się bo nie byłem pewny kurde XDD

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
A potrzebujesz być pewny? To będziesz pytał o każdą jedną rzecz i w końcu wszystkich zmęczysz i nikt ci nie będzie odpowiadał :F

You didn't grow.
You didn't improve.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, bo mogę zjebać returninga nawet przez 1 malutką rzecz, jak ta rzecz z tym miastem orków ;v

0 użytkowników
Do góry