Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8843650 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8843650

Odpowiedzi 37317

StoneCold

StoneCold

Użytkownicy
posty12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pomóżcie proszę z tym crushem i zadaniem co pisałem , bo zwariować idzie , macie jakieś sensowne pomysły :( ?

Zapalony gracz Gothica ;)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@arminvanbuuren Jesteś najemnikiem wiec albo kupujesz od khaleda jakiegoś axa po zaostrzeniu będzie miał git dmg albo kupujesz sztabencje od lehmara i wykuwasz sobie  najlepsza broni 2h na r1.

Jeszcze jest opcja w jarku z starożytnym toporem jego dmg będzie po zaostrzeniu taki sam jak miecza z rudy z tym ze ten miecz można już mie  w r1 a toporek jest dopiero w r2 no ale za błędy w grze należny płacić, taki jest return

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
tzn ja wiedzialem o tej sztabie ale kompletnie zapomnialem a akurat pchalem watek zabojcow wiec kappa
a ten starozytny topor gdzie znajde mniej wiecej?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W jednej z posiadłości, bodaj Uzdrowicieli.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Vaquanish  ;-/ teraz mogę tylko zmieniać do eksperta a nie mistrza ;-; nie rozumiem tego gothica naprawdę

Post połączony: 2018-07-28, 15:36
Japierdole dam sobie spokój z tym returningiem ;-;

Post połączony: 2018-07-28, 15:41
Teraz to w ogóle nie mogę zmieniać na żadne bo to nie działa XD tzn pisze że się zmienia ale gówno daje eh...
Ktoś wie jak temu zaradzić? Jak klikam lewego shifta to piszę że mi zmienia styl walki ale naprawdę to tylko pisze i mi nic nie zmienia ;x Chcę grać w returninga ale nie mogę przez to kuźwa

Post połączony: 2018-07-28, 16:26
Tylko mistrz mi nie chce działać, czasem to w ogóle żadne nie działają ;v

Post połączony: 2018-07-28, 16:34
Na innych sejwach to działa poprawnie, tylko jeśli zrobię arenę orków to ten błąd jest ;-;

Post połączony: 2018-07-28, 16:37

Glixy

Glixy

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
Do ilu max należy uczyć się umiejętności np. łuku? mam 80% i nie wiem czy dalej to rozwijać bo są jeszcze tabliczki. W returningu zadam więcej obrażeń przy łuku wyuczonym np. na 110%  niż przy 100%?

lalleear

lalleear

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy żeby spotkać się z Lordem Hagen'em to będąc w bractwie trzeba być Guru albo Strażnikiem Świątynnym?
Jeśli tak to jak wykonać misje "Młot Tarakota" w pierwszym rozdziale wydaje się to niewykonalne. Może jest jakiś sposób na  pokonanie tych golemów?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
z tego co pisali to mlot znajduje sie obok krolowej pelzaczy,jest do niej oddzielna droga w tej jaskini

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kto tak niby pisał, że praca u Harada się opłaca. Użytkowniku @Godlo, apeluję i informuję, że El Bastardo - najlepszy miecz od Harada jest wart nędzne 135g. Zatem nawet, jeśli miałbym w cholere stalek z przetapiania rudy, to i  tak słaby wynik. Jedynu plus to to, że mam doysć niezła bron 1h w 1 rozdziale co zadqaje 121dmg(po naostrzeniu). Ale i tak dzięki za rady XD

With great power comes great bullshit

Yuzitzi

Yuzitzi

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Czy wie ktoś dlaczego myśliwy Tag-Nor w orkowym mieście nie daje mi zadania na zrobienie kuszy "Drag Nimrod"? Oddałem mu kieł Muritana i wykorzystałem wszystkie linie dialogowe jakie były dostępne. Jedyne co mogę u niego zrobić to poprawić umiejętności kuszy. Jestem w rozdziale 3 i wykonałem wszystkie inne zadania od orków.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ciastek97 niektórzy grają jak pipki i bugują pręty i maja duży hajs z tego, ale dla mnie to jest mega słabe.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ciastek97 Jeśli umiesz kopać rudę, 100% masz wyuczone, i masz rudę w tej jaskini, to możesz wyrabiać tysiące jeśli umiesz kopać szybko- Polecam 2 palce na myszce i też ctrl klikać

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@UmeczekPL jaka jaskinia? Gram na trudnym, więc pewnie przez primary needs bd ograniczany. A bugowac tez probowalem, ale nie dziala cos... #pipka :)

Edit: to można w nieskończonoś wydobywać jakąs tam rude? Przy 100%, tak>? TO nie bug?

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kiedy wychodzisz obok bramy gdzie jest daron, to idziesz przez ten wąwóz czy co to kurwa jest, i tam będzie jaskinia pare goblinów i ogr, a tam gdzie jest ogr masz rudę którą możesz kopać, kopania nauczy cie grimes. Też masz rudę tam gdzie masz bandytów dextera, otwierasz kraty przyciskiem, zabijasz parę pełzaczy i masz rude, (chyba 1 to wojownik)

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@UmeczekPL to działa tylko na poziomach easy, na trudnym nie wykopiesz duzo rudy, bo spada Ci wytrzymałość a zregenerować można tylko ograniczonym snem lub jednorazowo paleniem lub wodą święconą

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I co z tego? Masz potki wytrzymałości, mięso upieczone, gulasze itp

Post połączony: 2018-07-28, 19:14
aa :p nieważne

Post połączony: 2018-07-28, 19:15
To ludziska na trudnym maja przejebane z hajsem xD

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
kiedy wychodzisz obok bramy gdzie jest daron, to idziesz przez ten wąwóz czy co to kurwa jest, i tam będzie jaskinia pare goblinów i ogr

To ta dolinka, gdzie są wargi? I cienostwór? Jeszcze ogra w tym modzie nie spotkałem, silne?
A kopania mam możliwość się od Snipes'a nauczyć chyba, ale nwm czy to magiczną czy żelazo, chyba magiczną...

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak :P

Post połączony: 2018-07-28, 19:17
Ogry na łatwym mają 2k hp, na trudnym to zgaduję że gdzieś 3-4-5k hp

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@UmeczekPL źle się wyraziłem nie wytrzymałość tylko zmęczenie. Opcja dostepna od poziomu hard jak głód i pragnienie

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@UmeczekPL BTW, to jeszcze jedną bryłę żelaza do kopania znalazłem w tej jaskini przy murach miast, pod Rugą, gdzie ork się kręcił od zadania dla Salandrila, ale nie moge nic wykopać,bo nie umiem oczywiście.

0 użytkowników
Do góry