Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8888679 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8888679

Odpowiedzi 37317

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Aedin jezu, to to i to źle podaje. To moga byc te sztabki zelazne, bo kojarzylem, ze je mialem a terz nie. To niezłą korektę robili tego spolszczenia, i to nie jedyny błąd, który znalazłem...

With great power comes great bullshit

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Jao mam z nim tylko dialog „Jak idzie praca” i daj miksturę lecznicza... gdzie pojawia się Talbin?
Musisz stanąć obok wejścia do tej kopalni, przez którą idziesz do Khorinis. Talbin po przeprowadzeniu go przez przełęcz (które wygląda prawie tak samo) pojawia się po drugie stronie "mostku" z kłód, mniej więcej w tym samym miejscu, gdzie na początku 3. rozdziału był Lester.
Wybić orków wokoło zamku w 2 rozdziale czy na spokojnie w 3 czy tam dalej?
Próbuj od razu, a jak uznasz, że za ciężko, podexp. Proste.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

keny111

keny111

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, Dzis 3 pytanka.
1.Kroniki  Stannosa się przydadzą ,bo musiałem przeczytać cz.2(ta z wieży Kreola) i nie zauważyłem ze znikła.
2.Jaka zbroje chce Cliff ?Zbroi Najemnika nie chce, chodzi o zbroje poszukiwacza przygód ? jeśli tak to dostane ja jeszcze gdzieś ,bo oddałem ja komuś.
3.Czy to normalne zaczynać miasto orków z rep. -70?

StoneCold

StoneCold

Użytkownicy
posty12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam problem z zadaniem "Artefakty Starożytnych " w Gothicu 2 returning 2.0 . Mianowicie , problem polega na tym gdy po zaatakowaniu Melichora tego paladyna pomiędzy koszarami a portem powinien być dialog prawda ? Kiedy go pokonuje , wyświetla mi się tylko KONIEC . Czym to może być spowodowane , mógłby mi ktoś pomóc ? Czekam na odpowiedź z niecierpliwością . z góry dziękuje !

Post połączony: 2018-07-28, 12:15
Witam, Dzis 3 pytanka.
1.Kroniki  Stannosa się przydadzą ,bo musiałem przeczytać cz.2(ta z wieży Kreola) i nie zauważyłem ze znikła.
2.Jaka zbroje chce Cliff ?Zbroi Najemnika nie chce, chodzi o zbroje poszukiwacza przygód ? jeśli tak to dostane ja jeszcze gdzieś ,bo oddałem ja komuś.
3.Czy to normalne zaczynać miasto orków z rep. -70?

Kolego , co do Cliffa to powiem Ci że najlepsza będzie ciężki pancerz strażnika , choć ja osobiście dałem zbroje z płytek pełzaczy i mu odpowiadało ;)!

Zapalony gracz Gothica ;)

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@StoneCold najpierw musisz z nim odbyc dialog a potem sie bijecie.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A to przypadkiem nie jest magiczna ruda a nie sztabka?  U mnie piszę ze ruda :)

Post połączony: 2018-07-28, 12:19
@Ciastek97

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@keny111 apropo miasta orkow to reputacja zaczyna Ci spadac jak wezmiesz zadanie Najemnik Orkow i nalezy jak najszybciej je wykonac tzn zdobyc 100% czy ile tam zeby zaliczylo questa(straznik ma Cie wpuscic do ur trolla),potem mozna smialo zabijac.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren  A mogę ich wybić przed wzięcia tego questa? Bo już zacząłem wybijać ;v ale questa nie wziąłem

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
ja na wszelki wypadek zrobilem pierwsze najemnika orkow,bo juz nie pamietam czy zabiera reputacje po zabijaniu orkow sprzed wejscia do miasta czy ogolnie

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oo kurde :P A jak się da sprawdzić tą reputacje u orków? Bo mi nigdzie nie pisze

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
pokazuje ją straznik przy wejsciu do komnaty ur trolla i CHYBA po zabiciu paru orkow na srodku wyswietlalo -5 reputacja u orkow czy cos takiego

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

StoneCold

StoneCold

Użytkownicy
posty12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren

Przepraszam zapomniałem dopisać że akcja rozgrywa się już po dialogu , kiedy w pijackim szale próbuje mnie atakować ;) . Właśnie chodzi mi tutaj o moment jak już wstaje i odbywam z nim dialog , nie mam opcji " potrzebuje informacji " .

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra to zrobię wątek orkowego miasta w takim razie, bo jeśli repka spada po wejściu do tego miasta, to mam przejebane XDD

Post połączony: 2018-07-28, 12:26
*przed

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@StoneCold to w takim razie zle poprowadziles dialog od samego poczatku albo nie rozmawiales z xardasem na temat mory ulatru albo nie byles w kapliczce beliara
"Smok mówi nam również że możemy naładować Szpon Beliara duszą S'enyaka.Do tego potrzebujemy runy Mory Ulartu.Xardas może nam pomóc w tej sprawie.
Xardas powie nam abyśmy pomodlili się do Beliara w celu otrzymania tej runy.Jednak Beliar w zamian za runę żąda amuletu Triramar, który znajduje się na wyspie Etlu.Teraz musimy udać się do miasta i musimy porozmawiać tam z rycerzem imieniem Melchior który znajduje się pomiędzy Koszarami a Portem przy drzewie.Podczas rozmowy zaatakuje nas i musimy go pokonać.Po tym jak wstanie musimy wybrać opcję "potrzebuje informacji". Mówi nam że amulet jest na wyspie Etlu i żeby tam się dostać musimy okraść Lorda Hagena z klucza kradzieżą kieszonkową"

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

StoneCold

StoneCold

Użytkownicy
posty12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren

Wszystko dokładnie zrobiłem , runę od złotego smoka też mam , no i najpierw pogadałem z Xardasem później pokonałem paladyna a dialogu jak nie ma tak nie ma ;/ . Czy może to być spowodowane tym że spośród 2 opcji o których mówił złoty smok wybrałem tą pierwszą nie tą z Xardasem czy trzeba je ogarnąć obie?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
a w kapliczce beliara byles zapytac o tą rune a potem poszedles jeszcze raz do xardasa?
http://thereturning.pun.pl/viewtopic.php?id=9
tu masz wszystko co nalezy zrobic

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@StoneCold Będę zgadywał. Pewnie potrzeba jakiegoś poziomu retoryki (zakładam, że we wcześniejszej wersji trzeba było retoryki, ale nikt tego nie zauważył, bo każdy miał ją już wyuczoną w tym momencie).

You didn't grow.
You didn't improve.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bonusy do many pakujecie od razu czy od jakiegoś progu?

StoneCold

StoneCold

Użytkownicy
posty12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jao

Hmm , na to nie wpadłem mam 61 retoryki ( ekspert  ) . Nie jesteś wstanie mi powiedzieć ile jest potrzebne ?

Post połączony: 2018-07-28, 12:47
@arminvanbuuren

Posiłkowałem się tym samym linkiem . A modląc się przy kapliczce " jesteś sługą Innosa i nie mogę " coś tego typu .

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@StoneCold Nie wiem, to tylko pomysł; jak ja grałem, to w 2. rozdziale wbiłem 100, więc już się retoryką nie przejmowałem.

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry