Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8936976 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8936976

Odpowiedzi 37317

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ari88 Patyki, czyli? Najpierw musisz na belce wyciąć drewno, później je "obrobić" - stół u Thorbena, zaraz przy ścianie domu. Wtedy razem z grotami na stole u Bospera ogarniasz szczałki

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jeszcze mi brakuje jakiegos przedmiotu bo nie moge obrobic :/ torben nic nie ma na sprzedaz ani bosper, u mysliwych tez szukalem i nie wiem skad dany przedmiot wziac

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
może masz groty do bełtów i patyki do strzał albo na groty do strzał i patyki do bełtów

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no wlasnie ani tego ani tego nie moge, probowalem tak czy tak ale dalej nic, ale zeby obrobic to drewno to nie mam jakiegos przedmiotu zeby uruchomic ten "stół" przy torbenie

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nauczyłeś się wyrabiać strzały i bełty ?

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren wlasnie tam bylem i tam tylko wodospad byl i jeziorko to to olalem, sprawdze pozniej wtedy xd, thx

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Wyrabiasz 50 grotów z 1 stalowego pręta ( wymaga kowalstwa i tego rozgrzanego preta no i mlotka kowalskiego )  wycinasz z klocka drewno i je przerabiasz na patyki  ( wymagana piła ) potem mając 50 patyków i 50 grotów robisz strzały na stole u  bospera proste jak drut o ile umiesz wyrabiać strzały, to jest wszystko co potrzebne.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak "naladowac" szpon? mam dusze (te zwykłe) i jak daje przy posągu beliara to wyskakuje kominikat ze Beliar coś tam coś tam...
Trzeba mieć odpowiednią ilość Karmy?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Musisz mieć 100 karmy u Beliara, żeby zechciał ci dać Szpon. Ponad 100, jeśli chcesz go połączyć z duszą S'enyaka (nie rób tego).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

sajmon1991

sajmon1991

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam kiedy najlepiej zabić Lehmara?? Żeby niczego nie zepsuć.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
A pokiego ty chcesz go ładować? masz Ar'urata nie znajdziesz już lepszego 2h daj ten szpon ashatarowi żeby go zniszczył i tyle w temacie.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar o to chodzi ze nie moge wejsc w interakcje z tym stołem do obrabiania drewna bo pisze ze nie mam odpowiedniego przedmiotu, groty mam, wyciete drewno tez no i dupa, mam mlotki, szczypce ale nie wiem dlaczego nei moge obrobic tego drewna

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam MoraUlartu, u Ashtara nie mam opcji zeby wezwać Senyaka, mam tylko żeby oddać mu sfery? Coś zrobiłem nie tak?

Post połączony: 2018-07-21, 17:50
K*rwa, nie mam tej runy... tzn użyłem jej bo łapałem dusze, ale po użyciu ma zniknąć? jak to jest?

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lester daje wiadomosc od Xardasa w V rozdziale? Jak tak to gdzie jest? On w podstawie byl kolo wejscia do gorniczej doliny, teraz go nie ma..

MrRed09

MrRed09

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem z questem mroczny zakon. Znalazłem jeden chromanin, ale nie wiem gdzie znajduje się reszta (nie ma tam gdzie był we wcześniejszym returningu). Ktoš ma spisaną lokalizację chromaninów?

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem z questem mroczny zakon. Znalazłem jeden chromanin, ale nie wiem gdzie znajduje się reszta (nie ma tam gdzie był we wcześniejszym returningu). Ktoš ma spisaną lokalizację chromaninów?

https://rpgrussia.com/index.php?topic=8771.msg270659#msg270659

1. The second book is in the Abandoned gold mine over the foothill pass to Horinis. She lies on the barrel near the smelter.
2. The third book is in the Cave of Pain near the Old Tower of Xardas. She lies at the overturned column near the altar.
3. The fourth book is in the Old Mine. It lies in a branch with slides and a reddish glow near the smelter.
4. The fifth book is in the Flooded Tower of Xardas. She is in the right room.
5. The sixth book is in the mountain fort. This time it does not lie in a prominent place, but in the pocket of one of the accursed priests.

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiem można było poszukać ale jest multum stron więc może znajdzie go nowicjusza ognia trzeba zabić w zadaniu od Xardasa??

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@benekol Tak, runa ma zniknąć. Od tego czasu możesz łapać dusze automatycznie. A Ashtar mówił, że i tak musisz zdobyć sfery jako zabezpieczenie (jak oddasz mu już Szpon, to możesz też spokojnie zagadać, że masz sfery, on tylko da ci serce i umrze - nie muszisz robić Krzyża).
@MonCalamari Ty naprawdę nie grałeś chyba w NK. Przecież Lester jest przed wieżą Xardasa.
@Everston Opolosa.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mozna tez uprzednio oddać sfery stonosowi wtedy ashatar przeżyje, jednak dopiero senyaka zabijamy w r5 nie ma to żadnego znaczenia tak czy siak zakładając ze mamy w 4 litera szpon to zwisa nam kiedy senyak zginie.

0 użytkowników
Do góry