W jaki sposób wykonać zadanie eksperyment dla Ignaza? Teoretycznie mam pobić kogoś z portu, użyć czaru i powinno być po sprawie. W praktyce jeżeli kogoś zaatakuje, momentalnie pojawia się komunikat "ktoś widział walkę", zlatują się "obywatelki" które najwyraźniej robią w Returningu za strażniczki teksasu i efekt jest taki że Lord Andree życzy sobie kilka tysięcy za napad na obywatela miasta, a u Ignaza nie pojawia się opcja dialogowa.. W zwykłym Gothicu NK wykonanie zadania było banalne, natomiast w Returningu imo coś jest nie halo

Jeśli chodzi o zadanie dla Gallahada to zdobyłem wszystkie listy (Gerbrandt, Fernando, Lutero, Salandril, Valentino), oddałem mu je (poza tym od Valentino, którego nie chciał), wpisy elegancko pojawiają się w dzienniku, a mimo to Gallahad twiedzi że przydałby się jeszcze jeden list. O co chodzi?
Post połączony: 2018-07-19, 21:30
@Bartekiju przepadnie, w I rozdiale da się zrobić ze 100inta z kosturem magów ognia, więc sam oceń ile straciłeś :V
Nauczyłem się robienia 4 mikstur, 1 języka, wszystkich opcji dla myśliwych, książki i pulpity mogę przeczytać jeszcze raz dlatego też myślę, że jakoś przeżyje tą strate :p