Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8842659 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8842659

Odpowiedzi 37317

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A jak to rozpocząć?
Musisz zdobyć szpon beliara oraz mieć pewne statystyki jaka grasz klasą(w co pakujesz itp)
Ale i tak nie jestem pewny czy dasz rade jest to opcjonalna lokacja z naprawe silnymi przeciwnikami którą mozesz opuścić dopiero po jej ukończeniu

Post połączony: 2018-07-19, 14:04
@Duncan. A gdzie mam iść zobaczyć czy ten portal ze szponem do zaginionego brata się otworzy ? , do świątyni Adanosa, czy gdzie? xD , mam 5 roździał , sprawdzę jak nie to trudno , nauczka na przyszłość , jakoś bez tych itemków dam radę , normal nie jest zbyt wymagający xD
Idziesz do tej świątyni co lałeś się z krukiem (tylko na pustyni adnosa i tam poszukaj) powinna być platforma.

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cóz mam teraz począć? Nie dostanę już chyba żadnych pelzaczkw...

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W tej komnacie z krukiem na pustyni nie mam zadnej platformy w zadnej z komnat nic nie widzę w jego komnavie tylko stoi jakis grób xD czyli jednak 5 rozdzial to chyba za późno; p chyba ze slepy po prostu jestem :D

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka mam iść na pustynię adanosa najpierw czy do Gd lepiej? :D dodam ze jestem po walce z krukiem

Bartekiju

Bartekiju

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie czy przed wybraniem się do Jarkendaru powinienem wybrać profesje, czy mogę to zrobić po powrocie przed udaniem się do górniczej doliny? Pytam, gdyż najchętniej rozbudowałbym na maksa statystyki wojownika zanim docelowo zostane nekro.

Drugie pytanie dot. inteligencji, w jaki sposób ją powiększyć z Returing 2.0. Czytałem różne poradniki sugerujące czytanie książek, pulpitów, naukę tworzenia eliksirów, języków. Niestety te wszystkie opcje nie zwiększają inteligencji. Aktualnie wykonałem misje dla 4 z pięciu frakcji (zostało bractwo), mam oczyszczone 80% terenów Khorinis, większość domów splądrowana, a efekt jest taki że mam 5 int, a do zostania nekro potrzebne będzie 40 :-/

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dopiero jak zostaniesz nowicjuszem to poprzez czytanie dostajesz inteligencje

Post połączony: 2018-07-19, 14:45
Ma ktoś kod na zuwaczki pelzacza? Podkreślam ZUWACZKI nie żuchwy. Bo wybite mam wszystkie pełzacze,a wszystkie zuwaczki sprzedałem myśliwym.... jestem w kropce,szukam zuwaczek od godziny i dupa...

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie czy przed wybraniem się do Jarkendaru powinienem wybrać profesje, czy mogę to zrobić po powrocie przed udaniem się do górniczej doliny? Pytam, gdyż najchętniej rozbudowałbym na maksa statystyki wojownika zanim docelowo zostane nekro.

Drugie pytanie dot. inteligencji, w jaki sposób ją powiększyć z Returing 2.0. Czytałem różne poradniki sugerujące czytanie książek, pulpitów, naukę tworzenia eliksirów, języków. Niestety te wszystkie opcje nie zwiększają inteligencji. Aktualnie wykonałem misje dla 4 z pięciu frakcji (zostało bractwo), mam oczyszczone 80% terenów Khorinis, większość domów splądrowana, a efekt jest taki że mam 5 int, a do zostania nekro potrzebne będzie 40 :-/
zeby isc do jarka musisz miec gildie zeby wejść do hagena inaczej Vatras ma cie w dupie :P

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W tej komnacie z krukiem na pustyni nie mam zadnej platformy w zadnej z komnat nic nie widzę w jego komnavie tylko stoi jakis grób xD czyli jednak 5 rozdzial to chyba za późno; p chyba ze slepy po prostu jestem :D
Ni9e bezpośrednio w komnacie poszukaj w bocznej odnodze tam gdzie zostawiałeś beło adanosa

Post połączony: 2018-07-19, 14:51

zeby isc do jarka musisz miec gildie zeby wejść do hagena inaczej Vatras ma cie w dupie :P
Aby otrzymywać inteligenję z wyżej wymienionych musisz zostać nowicjuszem

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czym pokonać tego całego Amul Saha na pustyni Adanosa? Miecze nie zadają mu żadnych obrażeń, tak samo ogień.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czym pokonać tego całego Amul Saha na pustyni Adanosa? Miecze nie zadają mu żadnych obrażeń, tak samo ogień.
Są tam 2 takie same no jeden jest słabszy od drugiego aby zadac im dmg musza być blisko siebie

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka mam iść na pustynię adanosa najpierw czy do Gd lepiej? :D dodam ze jestem po walce z krukiem
odpowie ktoś na szybko? :D

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
odpowie ktoś na szybko? :D
Górnicza , pustynia jest na 3 lub na 4 rozdział

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się wejść do zaginionego brata w V rozdziale. Confirmed
@Beast1001

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć mam pytanie z zadaniem nie ziemskie sny kiedy mam z tą loiue się spotkać w tej latarni morskej jacka.A po za tym tych bezimenych bandytuw w jarkendarze mogę pozabijać dla expa nawet tych strażnikuw koło torusa ??

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O co chodzi z tym duchem w zaginionym bracie , ostatnia fala zostaje mu 6k hp , i nagle mi pisze ze wydsal mi cala dusze i gine ... tak za każdym razem ? XD

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Się powtórzę zadaniem nie ziemskie sny kiedy mam z tą loiue się spotkać w tej latarni morskej jacka.A po za tym tych bezimenych bandytuw w jarkendarze mogę pozabijać dla expa nawet tych strażnikuw koło torusa ??

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Arik Weź do ręki słownik bo to jak piszesz to oczy rani... tak bandytów możesz zabić bo oni i tak potem giną od orków; _;

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A z louie to ile dni trzeba odczekać ??

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O co chodzi z tym duchem w zaginionym bracie , ostatnia fala zostaje mu 6k hp , i nagle mi pisze ze wydsal mi cala dusze i gine ... tak za każdym razem ? XD
Z czego pamiętam on ci tam kradnie mane i musisz ją uzupełniać

0 użytkowników
Do góry