Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8850113 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8850113

Odpowiedzi 37317

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bo słyszałem że nie da się go już wykonać w 5 roździale, a wcześniejszego save nie mam z 4 czy coś :// , dużo straciłem ? :D
Tracisz legendarny ekwipunek dostosowany do twojej klasy

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan. Cały eq czyli Zbrojka/mieczyk/hełm itd ? ;p , bez niego da się przejść grę normalnie ? ;d

gru

gru

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Są jakieś mapy z zaznaczonymi bonusami i płytkami? Albo buildy z poszczególnymi rozdziałami? Jestem kompletnie nowy w returningu i nie mam pojęcia jak budować postać i gdzie są przedmioty do kamienia teleportacyjnego.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan. Cały eq czyli Zbrojka/mieczyk/hełm itd ? ;p , bez niego da się przejść grę normalnie ? ;d
Tylko zbroja i broń i tak da się

gru

gru

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren Nic o budowaniu postaci i mapek nie ma.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@gru moze jeszcze gre za Ciebie przejsc? trudno znalezc tabliczki ktore sa dokladnie opisane? pomyslcie ludziska czasami,naprawde.
budowanie postaci,bardzo trudne - wojownik - siła 1h/2h mag - mana, łucznik - chyba zrecznosc i luk?
nie ma filozofi w budowaniu postaci w returningu,to nie jest path of exile ani nic z tych rzeczy.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan. Pamiętasz staty tej broni? / btw da się tam jakoś wejść marvinem albo coś ? ;p kiedy właściwie otwiera się ten portal ? ;p

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan. Pamiętasz staty tej broni? / btw da się tam jakoś wejść marvinem albo coś ? ;p kiedy właściwie otwiera się ten portal ? ;p
Ekwipunek jest zależny od twojej gildi oraz procentu w broni np bron jednoręczna jest u ciebie preferowana to dostaniesz broń jednoręczną aby się tam dostać musisz mieć szpon beliara

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
jest jakiś limit łowienia ryb w AB bo łowię i łowię już chyba z 50 tych ryb mam napis typu There are still atempts :1400 i za każdym razem gdy kilknę łowienie liczba spada o 1 ?? Domyślam się ze to ilość prób ale 1400 w 98 dniu w grze to ile jest dzienny limit 120 ?

:D

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Beast1001 broń lepsza od Uriziela/Szponu, zbroja lepsza od wszystkich (no prawie). Straciłeś w chuj, bo te itemy do końca gry starczają.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Beast1001 broń lepsza od Uriziela/Szponu, zbroja lepsza od wszystkich (no prawie). Straciłeś w chuj, bo te itemy do końca gry starczają.
Który w ogóle masz już rozdział ?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co oznacza ikonka eksplozji cos ala kula ognia w lewym dolnym rogu?

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Takie noobskie pytanko(zadawane z 1000 razy zapewne ale znaleźć nie mogę ) , czy jak smok zniszczył mi szpon beliara będę mógł wejść na tą wyspę z bossami ? ( tą gdzie się robi zadanie zaginiony brat) i czy potrzeba nawet na wojowniku 800 many aby tam wejść ?

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Takie noobskie pytanko(zadawane z 1000 razy zapewne ale znaleźć nie mogę ) , czy jak smok zniszczył mi szpon beliara będę mógł wejść na tą wyspę z bossami ? ( tą gdzie się robi zadanie zaginiony brat) i czy potrzeba nawet na wojowniku 800 many aby tam wejść ?
Bez szpony nie wejdziesz tam co do statystyk to nie , 800 many to drugi warunek który musi mieć mag aby tam wejść

Tenader

Tenader

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chcę uwolnić niewolników z kopalni orków ale nie wiem co mam zrobić, ponieważ:
-dolna kopalnia czysta
-kryształ teleportu mam przy sobie
-Crowe Wenzel oraz Garond nie mają żadnej opcji dialogowej
Wie ktoś może co pominąłem w tej sprawie ? Jedyne czego tam nie zrobiłem to 2 misji od niewolników (księga o gwiazdach i klucz do składowiska). Jestem już po Azgalorze także zostali mi tylko niewolnicy i nie wiem dlaczego Wenzel nie ma opcji dialogowej o powrocie z dolnego poziomu ;/

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chcę uwolnić niewolników z kopalni orków ale nie wiem co mam zrobić, ponieważ:
-dolna kopalnia czysta
-kryształ teleportu mam przy sobie
-Crowe Wenzel oraz Garond nie mają żadnej opcji dialogowej
Wie ktoś może co pominąłem w tej sprawie ? Jedyne czego tam nie zrobiłem to 2 misji od niewolników (księga o gwiazdach i klucz do składowiska). Jestem już po Azgalorze także zostali mi tylko niewolnicy i nie wiem dlaczego Wenzel nie ma opcji dialogowej o powrocie z dolnego poziomu ;/
A kręciłeś się obok platformy i piedestału na kamien ?

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Mam zamiar wrócić sobie do Returninga, tylko nie wiem na jakim poziomie trudności grać, myślę między normalnym a trudnym. Może ktoś opisać czym różnią się między sobą?

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odnośnie zaginonego brata i rozdziału 5, jakiegoś speca poproszę.
Czy wyznacznikiem dostępu jest rozdział, czy posiadanie szponu beliara? W V rozdziale mając szpon nie wejdziemy tam?

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w ktorym rozdziale powinno sie isc do orkowego miasta, jak tam pojsc, gdzie jest oraz kiedy wziac uriziel?

0 użytkowników
Do góry