Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8850970 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8850970

Odpowiedzi 37317

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@benekol Odpowiadając na twoje pytanie masz 2 opcje bo w R5 nie da się już zrobić zaginionego brata, opcja pierwsza zaczynasz grę od nowa, opcja druga wczytujesz save z r4 jak wiesz jak się robi save poprawnie to takowego na bank masz.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam, powie ktos kiedy bede mogl zrobic rune ze szponu beliara? poki co zbieram dusze i to sie najpierw zwyklymi duszami ulepsza a potem dusza senyaka? gram magiem wody

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Takie pytania jeszcze:
1. Gdzie jest Darius z questa Lee? Przeszukałem okolice kopalni jak i samą kopalnię, wokół Finkregha też nic.
2. Czy w Returningu zabijać Sylvia i Bulka? Przydadzą się jeszcze do czegoś?
3. Stara skrzynia po lewej od Finkregha jest na klucz. Kto posiada owy klucz? Nie chodzi mi o tą od magów wody, bo tą otworzyłem.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeżeli chce wykonać misje dla Parcivala,z zabiciem orków,to nic się nie stanie jak spadnie mi reputacja u nich? Bodajże jest -1 za jednego orka. Nie zrobiłem jeszcze świątyni śniącego,początek 3 rozdziału mam.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@mateusz1029484 nie bój się, zrób. Zawsze da się podnieść karmę za kase.

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A mogę spokojnie wejść do Lasu Assasynow na 43 lvl?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@mateusz1029484 możesz wejsć nawet na 1lvl. Podaj statystyki.

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
275 siły,2.3k hp,600wytrzymalosci,74 2h,200many,59 retoryki.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@mateusz1029484 nabij siły i dobij 90% na 2h, w pewnym momencie będziesz miał 2 asasynów z dualami do rozwalenia, co mają 5k. Podboostuj sobie staty jeszcze.

Post połączony: 2018-07-18, 17:19
Takie pytania jeszcze:
1. Gdzie jest Darius z questa Lee? Przeszukałem okolice kopalni jak i samą kopalnię, wokół Finkregha też nic.
3. Stara skrzynia po lewej od Finkregha jest na klucz. Kto posiada owy klucz? Nie chodzi mi o tą od magów wody, bo tą otworzyłem.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Właśnie przeszedłem returna ;p , bardzo fajne zakończenie :D , i tee dodatkowe lokacje <3 , czas wrócić do niego za pół roczku i zacząć grę pod zręke , powodzenia wszystkim przechodzącym ! ^^

Kocham Cię Wrzód !

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram 3 raz xd a nie wiem co zrobić aby thekla uczyła mnie ciast ? po prostu wczesniej cos robilem i moglem a teraz nie wiem co trzeba zrobic >?;d

Kredens

Kredens

Użytkownicy
posty40
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Takie pytania jeszcze:

1. Znajdziesz go w dodatkowej lokacji, do której przechodzisz z Wolnej Kopalni - pochodź trochę po dnie i znajdziesz przejście.
2. Nie przydadzą Ci się do niczego.
3. Klucz dostaniesz w 7 rozdziale, aby zbytnio nie spoilerować to powiem, że po rozmowie z myśliwymi.

Ja za to mam pytanie co do modlitwy do Adanosa dla Baala Netbeka w 7 rozdziale. Gdzie mogę to zrobić? W Świątyni Adanosa ani na pustyni nie mam takiej możliwości. Zadania od Innosa i Beliara działają jak powinny.

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd wezmę kaktusa,aby zrobić miksturę dla Loko? Żeby dostać się do Lasu Assasynow,nie mam dostępu chyba do pustyni. 3 rozdzial

Post połączony: 2018-07-18, 18:54
Dobra mam

Post połączony: 2018-07-18, 19:10
Skąd wezmę zuwaczki pelzaczy do zadania skoro wszystkie sprzedałem myśliwym,a pełzacze wszędzie wybite ?

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ludziska, magicznymi strzałami poskładam golemy/pełzacze? Bo zwykłymi to mogę im podrapać plecy.

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz nauczyc sie przebijajacych strzal od Raffa w drugim rozdziale, 60% łuku musisz mieć

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar o kur*a to zaskoczenie... chyba coś mam, ale nie jestem pewny na 100% ale jaja

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam: skąd mam wziąć zuwaczki pelzacza? Wszystkie wybiłem,a zuwaczki sprzedane myśliwym. Potrzebuje do mikstury na pamięć dla Loko. Ktoś to sprzedaje? Proszę pomóżcie :D

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
podopowie ktos kiedy i u kogo moge szpon beliara wymienic na rune? gram magiem wody, i ulepszyc ta rune najpierw duszami zwyklymi a potem dusza senyaka czy jak ?

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie czy poza szponem beliara ashtar jest jeszcze potrzebny do jakiegoś zadania ?

0 użytkowników
Do góry