Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8889070 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8889070

Odpowiedzi 37317

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Keldorn I tu Cię zdziwię, bo bonusy od władania bronią się nie liczą do ilości punktów za naukę, ale do limitu już tak.

Niestety masz racje. Tworcy Returninga powinni cos z tym zrobic. Nalezy przed wydaniem PN sciagnac wszystkie itemy z bonusami do broni. :/

Post połączony: 2018-07-16, 10:13
Mam pytanko - mam 8 lvl, gram na najniższym poziomie trudności, członek bractwa 130+ pkt nauki ii nie mogę ich wykorzystać bo przekroczono wymagany próg. O co z tym chodzi? Kiedy ten próg "zejdzie", bo chyba nie dopiero w 2 akcie.

Sprobuj kupowac po 1 punkcie. Oznacza to ze zblizasz sie do pierwzego progu. Potem statystyki staja sie drozsze wiec uwazaj jak wydajesz punkty.

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, jakie są warunki otrzymania zadania na szpade mistrza złodziei?

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na szpade hmm musisz napewno nauczyć sie wszystkich pozostałych receptur u Ramireza ale czy coś jeszcze?Nie wiem

Onar zlecił mi wyczyszczenie okolicy kapliczki za farmą ze szkieletów.Wystarczy zabić tego 1 szkieleta i 3 gobliny czy takze (2 zwykle+lucznik+1 wlócznik i ulepszony + mag i kilka goblinow)

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm a po skowycie nocy powinien mnie uczyć dalej?

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Gorys211034 Musisz zabić szkielety-gobliny obok wejścia i krwiopijców/polne bestie za płotem z tyłu. Szkieletu w środku nie musisz ubijać, sprawdzałem.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły A z wodą Adanosa próbowałeś?

eldo

eldo

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak chce grać wojem pod siłe, to lepiej wybrać 2h czy 1h? Na co jest więcej mocnych broni.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W 1 rozdziale właściwie tylko ilość broni 1h jest rozsądna, w midgame'ie mniej więcej po równo, pod koniec zaczyna być widoczna faworyzacja 2h.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Bartekiju

Bartekiju

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spieprzyłem sprawę sprzedając opaskę bractwa u któregoś z kupców, zdecydowałem się przyzwać ją za pomocą marvina gdyż nie chce rezygnować z tej części fabularnej, zwłaszcza że jest nowa i jej nie znam. W jaki sposób po przyzwaniu itemu wyłączyć marvin mode? jest to mój pierwszy w historii kontakt z marvinem, a opisy które znalazłem w sieci (b -> 42 nie działa najwyraźniej w Returningu). Dzięki za pomoc

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
1.Gdzie spotkam tego Luciana, którego serce mam przynieść Dagoth'owi ?
2. Co z tym zadaniem "Mroczny zakon" , mam jakiś wpis, że Pyrokar mówi coś o Chromaninach , gdzie mam zacząć poszukiwania ? :D

Post połączony: 2018-07-16, 13:49
@Bartekiju Marvin'a wyłączasz naciskając Pausebrake'a na klawiaturze po czym wpisując chyba "12" nie jestem pewny ;D

Kocham Cię Wrzód !

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Bartekiju Jak włączyłeś marvina, to w ten sam sposób używasz kodu 42.
@Pawcik2k 1. Wow, Ty dopiero to robisz? Lucian jest tam gdzie na dole koło wieży Xardasa był Lester, w jaskini dalej.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@Bezixx Noo, tak wyszło długa przerwa od returna miałem , teraz przypomniało mi się o tym queście :D :D

Kocham Cię Wrzód !

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobry wykonuje zadanie "cienie przeszłości" Wiem że muszę odnaleźć 2 zwoje aby dowiedzieć się jak zabić tego orka jeden znalazłem przy orkowym szamanu ale drugiego ni chuja nie moge znaleźć próbowałem na rosyjskich forach coś znaleźć ale tłumacz sobie nie radzi .

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm a po skowycie nocy Ramirez powinien mnie uczyć dalej?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Hejka stulejka
Jak rozwiązać "problem", że dziennik Vatrasa jest do kupienia u Zurisa aż za 5000 sztuk złota? U nikogo nie widzę opcji dialogowej co do ew kradzieży czy zaniżenia ceny

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hejka stulejka
Jak rozwiązać "problem", że dziennik Vatrasa jest do kupienia u Zurisa aż za 5000 sztuk złota? U nikogo nie widzę opcji dialogowej co do ew kradzieży czy zaniżenia ceny
Miales za malo retoryki rozmawiajac z cassia

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Runa demonologa jest jednorazowa?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Czy po ukończeniu wątków z orkami (miasto, kopalnia, dolina cieni), z asasynami oraz krukiem został jeszcze jakiś wątek oprócz zaginionego brata? Zatrzymałem się na bossie widmo i potrzebuję zrobić sihil, bo miecze srebrne nie wystarczają. Może powinienem ruszyć fabułę np. do 4 rozdziału? Bo zaginionego brata mogę na luzie zrobić, ale ten sihil to jednak must-have. Czy jednak najlepiej zrobić zaginionego brata jak najszybciej?

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Bartekiju

Bartekiju

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Udało mi się przyzwać opaskę nowicjusza, którą przez przypadek sprzedałem. Czy użycie Marvina i fakt że w "Statusie osiągnięć" pojawiła się informacja pracownik (marvin) będzie czemuś szkodzić?

Czy są jakieś sposoby na powiększenie wytrzymałości poza nauką u Corda i Wulfgara? Znalazłem info o miksturze z serc troli, ale to chyba nie w 1 rozdziale. Wilk zrobił dla mnie zbroje z płyt pełzaczy i brakuje 30 do założenia :-/

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajde klucz, do pomieszczenia w zamku GD, w pokojach paladynów, te kolejne drzwi? misja antyki lutero?

0 użytkowników
Do góry