Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8832055 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8832055

Odpowiedzi 37317

xarbez12

xarbez12

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz użyć czaru, który możesz ukraść Ingmarowi, albo kupić od Martina. Nazywa się bodajże "święte oczyszczenie". Mogłem pokręcić nazwy. Próbuj do skutku.
Chodzi ci o świętą strzałe? Jeśli tak to nie działa. Martin miał właśnie tylko tą świętą strzałe. Prosze o pomoc bo chciałbym kontynuować wątek Nekromanty

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Chodzi o święty płomień, który można ukraść Ingmarowi. Martin sprzedaje tylko nekromancie, który w ramach questa Xardasa spróbuje zabić golema zwykłym światłem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

xarbez12

xarbez12

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chodzi o święty płomień, który można ukraść Ingmarowi. Martin sprzedaje tylko nekromancie, który w ramach questa Xardasa spróbuje zabić golema zwykłym światłem.

Żeby go ukraść trzeba mieć wyłuczoną kradzież kieszonkową czy jest gdzieś w skrzyni? Jak przeszukiwałem komnaty palladynów to nic nie znalazłem. A co do martina to ja jestem nekromantą i właśnie chce zrobić tego questa a i tak nie widze możliwości kupna.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@eldo
Jakim cudem masz tylko 7 wiecej zreki calkowitej od bazowej?!?!
Luk powyzej 60% i przebijajacy strzal to jest podstawa. Wchodzisz na podwyzszenie jakiekolwiek i wszystko kleka.
Jednoreczna to byl blad.
Pas z gildii zlodzieii wraz z ich zbroja = 15 zrecznosci :)
Potem masz potki z jagod, ciasta rybne, tabliczki, kradziez kieszonkowa.
Musisz miec 50 alchemii..... Taki problem przedestylowac opor alkoholu? :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@xarbez12 No, chyba jak wskazuję po imieniu to jasne, że kradzieżą kieszonkową... A masz tego questa na etapie, kiedy Xardas wysłał cię do wieży, a po użyciu zwoju światła na golemie dostałeś wpis w dzienniku?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Vaquanish

Vaquanish

Użytkownicy
posty86
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie znajduje się ten totem z zadania tego goblina na pustyni adanosa? I czy można wejść do tej jaskini  gdzie potrzebny jest zwój przemiany w chrząszcza(jak próbuje się przemienić to nie działa)?

eldo

eldo

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem upośledzony, czy w mojej grze realnie nie ma tego Młota Adanosa? Każdy ołtarz pusty.
http://prntscr.com/k6q3bf - Biblioteka
http://prntscr.com/k6q4je -  Quahodron
http://prntscr.com/k6q56w - Bagna
http://prntscr.com/k6q5os - Obóz Bandytów
http://prntscr.com/k6q6ah - Dolina (Pełzacze)
http://prntscr.com/k6q7bl - Dolina (Zombie)

ps. Dziękuje kolegom z pytania o rozwój postaci, ratujecie mi tyłek.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W kopalni orków na niższym stopniach wybiłem wszystko poza demonem na arenie i tu zaczyna się problem demona samego jestem wstanie zabić lecz ci orkowie giną od efektu złej krwi i pytanie czy jest jakaś nagroda za utrzymanie ich przy życiu ?

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@eldo A rozmawiałeś o nim z Ashtarem?

eldo

eldo

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@WhiskasReturn A miałem? XD Nie. Czyli jestem upośledzony.
Ale właściwie co mi z tego młota, skoro bede go potrzebował jeszcze w świątyni, a moge go mieć po świątyni. Eh.

xarbez12

xarbez12

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xarbez12 No, chyba jak wskazuję po imieniu to jasne, że kradzieżą kieszonkową... A masz tego questa na etapie, kiedy Xardas wysłał cię do wieży, a po użyciu zwoju światła na golemie dostałeś wpis w dzienniku?

Nie żadnego wpisu nie dostaje (używam zwykłego światła). Stosuje się do tego poradnika:

Szybki sposób:
Wskakujemy do morza w porcie i płyniemy w prawą stronę w kierunku plaży Skipa.Następnie idziemy za wrak statku na
plaży i płyniemy dalej.Teraz zobaczmy starą wieże idziemy do niej i obchodzimy dookoła, szukając jaskini.W środku
spotkamy golema którego musimy zabić zaklęciem światła.Następnie zabieramy jego cząstkę i wchodzi do komnaty za
nim.Wchodzimy do teleportera i przenosi nas on na szczyt wieży.Wybijamy wszystkie harpie a nieopodal leży
Necromicon.Teraz kolejnym problemem będzie zejście z wieży.Teraz mamy tylko 3 wyjścia:
-używamy eliksiru ochrony przed upadkiem
-próbujemy wskoczyć do morza (nawet z akrobatyką będzie ciężko)
-zmieniamy się w krwiopijcę i odlatujemy

Poprawny sposób:
1.Idziemy do grobowca niedaleko Farmy Onara.Zabijamy tam wszystkich nieumarłych oraz Pana Cienia Inubisa i
zabieramy mu klucz do wieży.
2.Idziemy teraz do miejscu w którym był myśliwy Grom.Za dwoma trollami znajduje się wieża.Otwieramy ją kluczem który
m mamy od Inubisa i zabijamy zombie oraz szkieleta-maga.Zbieramy wszystko i czytamy książkę nieopodal.Pojawi się
nam zombie nekromanty zabijamy, je następnie bierzemy prochy Nergala (kolejny easter egg Adam Darski :O)
3.Niesiemy prochy do Xardasa następnie on mówi nam o Wieży oraz księdze.
4.Teraz robimy tak jak w szybkim sposobie.

link http://www.thereturning.pun.pl/viewtopic.php?id=21

Robie tylko ten szybki sposób ten poprawny ominąłęm bo mój nekromanta w 1 rozdziale nie da rade Inubisowi

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@eldo
Co to za czapka i skad ja masz? :D

eldo

eldo

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@eldo
Co to za czapka i skad ja masz? :D

Lecisz do piratów, na plaże po lewej stronie. Tam jest kilka ognistych jaszczurów, i dalej jaskinia z umarłymi piratami i bosem piratów. Ja wygoniłem ich z jaskini (gonili mnie), wziąłem czapke z podłogi i rura w bezpieczne miejsce. Kapelusz kapitana. :D

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ludziska szybkie pytanie - czy grając jako łucznik będę mieć szanse w dolinie Cieni, gdzie biegają same szkielety i strzały nie za dużo im robią? Bo nie chce kasować postaci w połowie gry :D

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@MrocznyZły masz szane ale lepiej idż pustynie zrób :) (Lepsza ZBR i Łuk El'Hazir w wieży)

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@meserszmit007 Jak masz przebijające strzały to powinieneś bez problemu dawać radę, łukiem Er'Hazir biję demonicznym szkieletom ( tym najmocniejszym ) po 700-800 gdy wejdzie przebicie i gejzer, a mam 360 zręki. Dualami też można bardzo dużo im zbić, zwłaszcza że łatwo zmieścić na nich 2 szybkie ataki.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@eldo
Ja wlasnie narazie odpuscilem tego bossa :D Nie chce mi sie z nim walczyc 40 minut. Nie sadzilem, ze poza kompasem jest tam cos ciekawego :D

eldo

eldo

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@reybeek No prosze, a ja znalazłem czapke, a nie znalazłem kompasu! :D

Można destylować alkohol tylko z Ginu, czy z czegoś innego też. Jeśli tak, to z czego? I gdzie dostane przepisz? :)

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Skąd wziąć pióro do robienia zwojów? Nikt nie ma na sprzedaż :(

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Bezixx , nie wiedziałem że jest coś takiego jak przebijająca strzała, i jakieś czary? To można "zaklinać" strzały żeby dawały efekty jak magia z run? :D Niee ja duale to odpuszcze, wolę strikte łuki i ewentualnie włócznie :)

0 użytkowników
Do góry