@eldo Zakonczylem r1 majac cos w graniach 22-24lvla
Posiadam obecnie silvermoona, ta wlocznie na duchy oraz wlasnorecznie zrobiony luk. Na zalozenie czeka luk od netbeka oraz luk od Falka. Zrecznosc nabilem poprzez PN, potki, tabliczki, kradziez kieszonkowa, ciasta rybne i pare pkt za akcje typu pokaz Rengarowi znak gildii zlodzieii.
Tak sie obecnie prezentuje moja postac:
https://gyazo.com/7b00604244d0ff78de7b89ee5a236248@Tizgar Wlasnie nie mam 250+ zreki, mam 210. 65 dwureka 83 w luku.
Mam wszystkie poboczne umiejetnosci w stylu myslistwa etc.
Wlasnie chce jakos przebrnac narazie do tych 250 zrecznosci, bo teraz to ja sie za strzaly nie wyplacam
Nie moge sie obecnie jeszcze uczyc robienia stalowych pretow i to troche boli, bo strzaly sa po 5 golda za jedna ;/
W dodatku zroiblem pare krzywych akcji jak wydanie 30pn na hp, jak bylo po 5pn i chyba wytrzymalosc za duzo podbilem. Aczkolwiek "normal" chyba wybacza takie akcje. Z luku jestem w stanie wytluc wszystko, jednak naprawde strzal ida tysiace, dlatego nie bardzo wiem, jak to rozegrac.
Jeszcze jedna rzecz. Skad wziac klucz do skrzyni na wyspie gildii zlodzieii? Hanna za dziennik Lehmara dala mi tylko jakis klejnot z tego co kojarze ;/