Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8824399 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8824399

Odpowiedzi 37317

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar Można ukraść Daronowi tę runę ognistego pocisku.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie :D Czy 961 hp (w Jarku) 23 lvl 260 many i jej regeneracja :D (Guru na Hardzie) (w HP wydałem 20 punktów na początek) I jaki level mogę osiągnąć w 2 rozdziale i około ile many?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Mraug Thx chodziło mi tylko czy jest wykonalne szczegóły nie były istotne :)
@N0N4M3 Zły wynik nie jest chociaż wydawanie pn w hp to jest największa głupota jaka można zrobić nie zależnie od poziomu, many to i do 500 idzie dobić zależnie ile i jak będziesz chciał wyciągnąć z r2

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

eldo

eldo

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile wytrzymałości powinienem sobie kupić za PN, i co ile broni wykutych dostaje bon do siły?

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tizgar nauczyłem się tego HP bo trzeba było zdobyć tę recepturę w klasztorze ;) bo użyłem cheatu (dodałem sb hp żeby sprawdzić) i trzeba było mieć 280 około a ja miałem 100 (to się nauczłem) za te 20 pnkt :) i ja nie żałóje chociaż jest to głupota :) Ale czy sa jakieś lepsze czary? Bo ta włócznia śniącego troche słaba ale idzie nią walczyć a podmuchem wiatru czy co to było to lipa bo się ładuje :D

Post połączony: 2018-07-14, 17:46
@eldo nie wykupuj Wytrzymałośći zaz PN. Bonus do siły masz co 10 broni, max 10 siły na rozdział (100 mieczy)

Post połączony: 2018-07-14, 17:49
A i jakiś dobry kostur (2 rozdział do zdobycia w miare prosty sposób)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@N0N4M3 Pułapki nawet na legendzie nie maja 100% szansy na zadziałanie, wiec mogłeś nie marnować PN a zmarnować trochę czasu i cierpliwości i w końcu by się pułapka nie odpaliła.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
5r gadam z saturasem ( jest on przed tp do ashtara ) i pytam sie go jak zabic khardimona a on ze niewie , niewie tez jak zmusic adanosa zeby mi pomogl . jakies sugestie ? co robic?

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy mozna sie gdzies nauczyc runy przemiany w krwiopijce bedac straznikiem swiatynnym?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
baal netbek uczy.
@lennon pogadaj z rademesem

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
baal netbek uczy.

Jaki jest warunek? Po dialogu o magii, powiedzial mi tylko, ze ktos ma rune teleportacji do obozu(pewnie stary dialog ze starego systemu tp). Zrobilem dla niego questa z imiennym trollem za co dostalem luk. Teraz jedyna opcja dialogowa, to "mozesz mnie uleczyc"

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak nie znasz kregów magi to nie będzie takiej opcji, swoja droga i tak nie warto zwojów jest aż nad to.

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren  rozmawialem juz z nim , niemam zadnej opcji dialogowej

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar
Mam drugi krag magii a krwiopijca naprawde by sie przydal. Zaczalem r2 mam tylko 210 zrecznosci i ciezko sie czysci pewne rzeczy

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak moge dostac/kupic peta cieniostwora? w miescie orkow nie sprzedaje nikt a zrobilem juz tam wiekszosc zadan

eldo

eldo

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@reybeek Mógłbym wiedzieć który miałes lvl na początku 2giego rozdzialu, jak nabiłeś tyle zręczności i jaką masz broń? Nie wiem gdzie runa, ale mnóstwo zwojów u Ignaza znajdziesz.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak grasz na normalu i wchodząc do gd masz 250+ zreki co jest dobry wynikiem to ty nie powinieneś mieć z niczym problemu podkreślam z niczym żaden usless krwipijca nie jest ci potrzebny @reybeek

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@lennon Załóż lodową koronę.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Magus Kamil

Magus Kamil

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, wie ktoś albo zna dokładne położenie wszystkich książek potrzebnych do zostania magiem ognia?

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@eldo
Zakonczylem r1 majac cos w graniach 22-24lvla
Posiadam obecnie silvermoona, ta wlocznie na duchy oraz wlasnorecznie zrobiony luk. Na zalozenie czeka luk od netbeka oraz luk od Falka. Zrecznosc nabilem poprzez PN, potki, tabliczki, kradziez kieszonkowa, ciasta rybne i pare pkt za akcje typu pokaz Rengarowi znak gildii zlodzieii.
Tak sie obecnie prezentuje moja postac: https://gyazo.com/7b00604244d0ff78de7b89ee5a236248
@Tizgar
Wlasnie nie mam 250+ zreki, mam 210. 65 dwureka 83 w luku.
Mam wszystkie poboczne umiejetnosci w stylu myslistwa etc.
Wlasnie chce jakos przebrnac narazie do tych 250 zrecznosci, bo teraz to ja sie za strzaly nie wyplacam :D
Nie moge sie obecnie jeszcze uczyc robienia stalowych pretow i to troche boli, bo strzaly sa po 5 golda za jedna ;/
W dodatku zroiblem pare krzywych akcji jak wydanie 30pn na hp, jak bylo po 5pn i chyba wytrzymalosc za duzo podbilem. Aczkolwiek "normal" chyba wybacza takie akcje. Z luku jestem w stanie wytluc wszystko, jednak naprawde strzal ida tysiace, dlatego nie bardzo wiem, jak to rozegrac.

Jeszcze jedna rzecz. Skad wziac klucz do skrzyni na wyspie gildii zlodzieii? Hanna za dziennik Lehmara dala mi tylko jakis klejnot z tego co kojarze ;/

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Jao  lodowa korona??? a skad to wytrzasnac?

0 użytkowników
Do góry