Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8864361 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8864361

Odpowiedzi 37317

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak natluscic sciegno pantery do super kuszy? Mam sciegno ale w opcjach przy stole alchemicznym nic nie ma..

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@ksiazeeek W łuku i kuszy nie ma czwartego progu na 90%.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Samanta

Samanta

Użytkownicy
posty55
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
tizgar ty sie znasz na skryptach jak mozna zobaczec gdzie sa te wszystkie kody ziomeks?

eldo

eldo

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie, mam super ważne pytanie. Co zrobić w tej sytuacji:
http://prntscr.com/k5rumn

to jest pierwszy rozdział. Nie mam gildii.
Zręczność: 100 (90 bazowe)
Siła: Bazowa wartość
broń 1h - 60%
łuk - 30%

Powinienem już olać zręczność, i iść w siłe i kusze, czy po prostu zacząć iść w broń dwuręczną? Nie spodziewałem się, że jest tak mało broni 1h na zręczność. Gra wymusiła na mnie te statystyki (gildia złodziei, gildia zabójców).

I od ilu punktów złodziei jest Akrobacja u Cassie?

przemkololo5

przemkololo5

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam dwa pytania, czy kończąc wątek doliny cieni można wytłuc orków w dolinie cieni i mieście orków?
i drugie jakiego partnera potrzebuje niclas w moim obozie?

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kratos188 To to samo. Nie ma wyrabiania wzmocnionych strzał, wzmocnione strzały to przebijający strzał pod inną nazwą.
@eldo To tak między 25 a 30 powinieneś móc wbić. A akrobatyka u Cassi jest od 120 łącznej zręczności.
@ksiazeeek Levelowałeś łuki?
@MonCalamari Natłuścić? Myślałem że orkowi od razu dajesz.

eldo

eldo

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kratos188 To to samo. Nie ma wyrabiania wzmocnionych strzał, wzmocnione strzały to przebijający strzał pod inną nazwą.
@eldo To tak między 25 a 30 powinieneś móc wbić. A akrobatyka u Cassi jest od 120 łącznej zręczności.
@ksiazeeek Levelowałeś łuki?
@MonCalamari Natłuścić? Myślałem że orkowi od razu dajesz.

Kurcze, serio da sie wbic jeszcze 7 poziomów? Lasy są raczej puste, nie licząc szkieletów, trolli itp. :D

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Bezixx Nie. Tylko 2h
Dobra rozwiązałem

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Naprawde nikt nie wie co trzeba do tej demonologii? Niby rune demonologa robi sie przy stole tej profesji, ale u mnie to nie działa. Trzeba może mieć R3?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Witam, przed chwilą zabawiłem się w rzeźnika i wybiłem cały obóz paladynów na wyspie Etlu. Było łatwo, gdyż czasami po  moich uderzeniach oni się przewracali, co powodowało, że dostawali 3 ciosy i już prawie nie żyli. Dlaczego tylko ci paladyni się przewracają, a inni ludzie nie? Taki mały smaczek: mam -161 karmy u Innosa, a prawie 400 u Beliara.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@fleksiu Jakbyś grał pod zręke to 4 darmowe dary od beliarka były by przyjemne.
@eldo 25 to raczej luźno można pod koniec r1, przed wejściem do jarka jeszcze coś można wbić. Możesz lecieć pod dwuręke i zręke, włócznie a potem duale. Łuk jest raczej dodatkiem który dodajesz jak nowy ma większe wymagania w "łuku". Osobiście polecam granie na wyłączonym auto aimie. Możesz fajniej celować w trudno widocznych i % mało jeżeli w ogóle wpływa na zasięg.
@przemkololo5 Doline możesz, miasto sobie możesz zostawić na później Thralla i tak nie zabijesz.
Partnerem jest Talbin w r4 pomagasz mu w ucieczce z Górniczej D.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Jeszcze jedna rzecz, z ciekawości przemieniłem się w tego farmera obok obozu i poszedłem do portalu. Trafił mnie piorun i dostałem ponad 20 komunikatów nt. braku zręczności oraz na dole ramkę dialogu "nie mogę tego użyć" (coś w ten deseń)
O co z tym chodziło?

Samanta

Samanta

Użytkownicy
posty55
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
tizgar ty sie znasz na skryptach jak mozna zobaczec gdzie sa te wszystkie kody ziomeks?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@WhiskasReturn trudno, pójdzie na co innego :)

Post połączony: 2018-07-12, 23:25
@Samanta daj @ przed nickiem, to dostanie powiadomienie. Tak to nowe wiadomości przychodzą, a nikomu nie chce się cofać wstecz, żeby zobaczyć inne wiadomości

Dkm

Dkm

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Chciałbym się zapytać odnośnie zadania "Przewaga taktyczna" zlecanego przez Parcivala w 3 rozdziale. Otóż gdzie znajduje się owa orkowa wieża strażnicza? Ktoś pisał na forum by iść na wzgórze, ale nie wiem dokładnie gdzie to jest :/

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Dkm Musisz się udać w okolice namiotu Hosh-Paka i wybić kuszników ustawionych na półkach skalnych i herszta w jaskini w połowie drogi na górę.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Jeszcze jedna rzecz, z ciekawości przemieniłem się w tego farmera obok obozu i poszedłem do portalu. Trafił mnie piorun i dostałem ponad 20 komunikatów nt. braku zręczności oraz na dole ramkę dialogu "nie mogę tego użyć" (coś w ten deseń)
O co z tym chodziło?
Czy mi to nie przeszkodzi w niczym? Bo dla mnie to 100 darmowego expa jest.

pawel1993q

pawel1993q

Użytkownicy
posty11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie może ktoś powiedzieć lokalizację jakiegoś dobrego łuku albo jakiś link podesłać z lokalizacja różnych broni dystansowych z góry dzięki

eldo

eldo

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie może ktoś powiedzieć lokalizację jakiegoś dobrego łuku albo jakiś link podesłać z lokalizacja różnych broni dystansowych z góry dzięki

Tam gdzie szedłeś z Laresem przez most do magów wody, skocz do rzeki i idź do jaskini z dwoma Cieniostworami. Najlepszy łuk na pierwszy rozdział. Ewentualnie dużo słabszy łuk kompozytowy - wejdz na most kolo chaty Akila (tam gdzie byli rabusie) i trzymaj sie prawej ściany. Zobaczysz spaloną chate, łuk jest w skrzyni w chacie.

Pytanie:
Gdzie kupie czarną perłe? Tą od Ramireza wykorzystałem do miecza, a potrzebuje do mikstury Opiekunów.

0 użytkowników
Do góry