Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8823974 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8823974

Odpowiedzi 37317

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma go Scatty.Dostaniesz go po ataku orkow na jarkendar.

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś powiedzieć gdzie są te kamienie teleportacyjne druidów (nie tabliczki) bo latam po mieście pół godziny i nie mogę znaleźć, lokalizacja tego obok myśliwych też by się przydała, jeśli ktoś zna wszystkie to by było już ekstra. No i przydał by się do zamku w gd

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poradzi ktos jak zabic Azgalora na hardzie? Wzywa zajawy a potem zaczyna sie regenerowac :/ Mam kusze...

Orzel_7

Orzel_7

Użytkownicy
posty30
Propsy2
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy

arc89

arc89

Użytkownicy
posty37
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bezixx Nie do Końca Jesionowe są najbardziej opłacalne. Bukowe wymagają az 2 sztuk smoły ale to i tak 2 "najlepsze"

@eldo Jak najwcześniej. Nie popelniaj błedu wielu tutaj czyli glitchowania cieniostworów z Krótki Łukiem "bo jestem w stanie go zabić". Nie ma się co męczyć

Velmrok

Velmrok

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam pytanie, jak mam marvina wlaczonego to jak go wylaczyc tak zeby kody wpisane sie zapisaly, mam problem z wytrzymaloscia ;x chyba ze ktos poradzi jak ja zboostowac szybko z 140 na 400 xd

Samoth

Samoth

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w 7 rozdziale w quescie odbicia zamku niezbedna jest pomoc wszystkich frakcji?
quest dla misliwych z kosmosu - 10 armorow z pelzacza
lee mnie od razu atakuje bo zabilem kiedys farmera
tak samo guru w bractwie chce mnie zabic
gdy wracam do klasztoru wszyscy sa tylko nie pyrokar

mam pomoc magow wody

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@chaffe45
Masz w poradach...

A możesz mi to wskazać? Przegladalem to i google i nie mogłem znaleźć. Przypominam że chodzi mi o lokalizację tych kamieni które aktywuje się żeby móc użyć teleportu a nie tabliczek do ich aktywacji
Ps przy myśliwych już znalazłem

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki jest skrot na wypicie mikstury leczniczej?

arc89

arc89

Użytkownicy
posty37
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MonCalamari wejdz w sterowanie i tam wybierz klawisze ast czy jakoś tak.

Samanta

Samanta

Użytkownicy
posty55
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
moze ktos mi powiedziec gdzie sa skrypty returning 2.0 ze wszystkimi kodami np itmw_2h albo itar_ ?

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na prawdę nikt nie wie gdzie jest kamień teleportacyjny do miasta khorinis?

kratos188

kratos188

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kto uczy wzmocnionych strzał?? i do czego w zasadzie są te wszystkie torby na bron mikstury itp da sie tego jakos używać? xdd

Samanta

Samanta

Użytkownicy
posty55
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak mozna nauczyc sie konsekrowanych bełtów ?

Post połączony: 2018-07-12, 21:36
i dodam znalazłam  hełm wiecznosci w skrzyni u egzarta i nie moge tego załozyc moge jakos?

Post połączony: 2018-07-12, 21:40

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@arc89 Szczerze to nie sprawdzałem w recepturach ile smoły to zabiera, hm. No cóż.
@Gajor Pewnie masz za mało hp.
@eldo Poziom trudności?
@MonCalamari Potrzeba na niego dosyć dużych dpsów.
@kratos188 Strzał uczy Raff u myśliwych, musisz mieć łącznie 50% w łuku i 120 ( albo 125 ) zręczności. A torby działają jako dodatkowe posegregowane ekwipunki dla oddzielnych rodzajów itemów.
@Samanta W 3 rozdziale konsekrowane bełty/strzały możesz wybrać jako nagrodę za jedno z zadań od Hagena.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Głupie pytanie xd :P
Czy Nimrath - Pełzacz wojownik rudy i Kuta - pająk (tak to są bossy) z śnieżnej krainy orków, pojawiają się dopiero w r7?
Bo w R3 nie ma ich tam gdzie być powinni :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

kratos188

kratos188

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@arc89 Szczerze to nie sprawdzałem w recepturach ile smoły to zabiera, hm. No cóż.
@eldo Poziom trudności?
@kratos188 Strzał uczy Raff u myśliwych, musisz mieć łącznie 50% w łuku i 120 ( albo 125 ) zręczności. A torby działają jako dodatkowe posegregowane ekwipunki dla oddzielnych rodzajów itemów.
@Samanta W 3 rozdziale konsekrowane bełty/strzały możesz wybrać jako nagrodę za jedno z zadań od Hagena.

Raff uczy techniki "przebijający strzał" a ja chce nauczyc sie wyrobu wzmocnionych strzał do łuku

Samanta

Samanta

Użytkownicy
posty55
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a z tym hełmem ktos pomoze tizgar?

eldo

eldo

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@eldo Poziom trudności?

Normalny. Grałbym na najtrudniejszym, ale odrzuca mnie Głód i Pragnienie. Co za głupi mechanizm.   :antyprops:

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zna ktoś możliwy powód "przesunięcia się" progów nauki w kuszy? Mam 66% i za naukę pobiera mi 4 PN z 1%. Przy 66% pisze mi, że mam mistrza mimo, że mistrz jest od 90. W ogóle jest zauważalna różnica w trafianiu i w zasięgu między 60 a 90?

0 użytkowników
Do góry