Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8829035 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8829035

Odpowiedzi 37317

kratos188

kratos188

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś jakich kopaczy można dołączyć do swojego obozu? Snipes i Grimes nie maja opcji dialogowej. rozdział 5

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@kratos188  erol/valeran musi ci powiedziec ze trzeba kopaczy albo moze za pozno moze bug tak to widze

Existence

Existence

Użytkownicy
skorumpowany gliniasz komisasz
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • skorumpowany gliniasz komisasz
grajac wojem na hardzie pod 2h wbilem 30% 1h, wbijac 1h do 60% czy teraz full 2h?

wielka jest moja ambicja nie wyprzedzi mnie policja

kratos188

kratos188

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@kratos188  erol/valeran musi ci powiedziec ze trzeba kopaczy albo moze za pozno moze bug tak to widze

Chyba bug bo mam już nawet kowala, kucharza, węża itp. ehh

Mastst

Mastst

Użytkownicy
posty17
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zdaje mi się, że widziałem w liście zmian którejś wersji AB albo Goecji "Sagitta może teraz zrobić więcej niż jedną mikturę trolla". Także wyciągaj wnioski.

W AB robi kilka np. mi zrobiła 3.

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeszcze jedno pytanie, jeśli urthrall nie chce ze mna gadać o świątyni śniacego ale wpuścił mnie do kopalni to jest dobrze czy wczytywać?

Mastst

Mastst

Użytkownicy
posty17
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeszcze jedno pytanie, jeśli urthrall nie chce ze mna gadać o świątyni śniacego ale wpuścił mnie do kopalni to jest dobrze czy wczytywać?

Dobrze. Tip: Ar Dagar pozwoli ci zejść na dno kopalni gdy ubijesz demona na bagnie(stary oboz bractwa).

keny111

keny111

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam ,mam problem z questem od Gallahada.
Spoiler
Mam listy od Lutera ,Gerbranta,Salandrila i Valentino(co i tak nie ma znaczenia).Od Fernando nie moge wziac bo go wsadzilem do paki. Wyczytalem ,ze sa potrzebne tylko 3 ,ale Gallahad mowi ze potrzebuje jeszcze 1 ,wlasnie ten od Fernando. Co teraz po prostu nie mam mozliwosci wykonania  tego questa?
Spoiler

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam listy od Lutera ,Gerbranta,Salandrila i Valentino(co i tak nie ma znaczenia).Od Fernando nie moge wziac bo go wsadzilem do paki. Wyczytalem ,ze sa potrzebne tylko 3 ,ale Gallahad mowi ze potrzebuje jeszcze 1 ,wlasnie ten od Fernando. Co teraz po prostu nie mam mozliwosci wykonania  tego questa?
Nie masz, GVE zostalo albo kod na list.

Mastst

Mastst

Użytkownicy
posty17
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Musiałbyś znać kod na ten list lub bawić się w GVE. W pierwszym przypadku proponowałbym wczytać sejw gdzie miałeś taką możliwość, zdobyć list a następnie sprawdzić kod. Wracasz potem do swojego sejwa i sobie go przywołujesz Marvinem.

keny111

keny111

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jeszcze pytanie ,jak odpalic marvina ?

Samanta

Samanta

Użytkownicy
posty55
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@keny111 Pauza Marvin pauza to ktoś mi pomoże z tą runa? Tizgar ty się znasz pomusz mi xD

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Edit:Okej,nieważne mam go.

keny111

keny111

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niestety nawet po uzyciu kodu Gallahad nie przyjmuje listu Fernando (mowi ze Fernando juz nic nie znaczy bo siedzi :) ). W kazdym razie dzieki za pomoc.

kostrowitz

kostrowitz

Użytkownicy
posty37
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pomoże mi ktoś? Muszę zrobić miksturę dla tego nowicjusza z zadania "Zaginieni nowicjusze", wziąłem już kwiat kaktusa od maga ognia, mam też wszystkie inne składniki ale nie mam żadnej opcji dialogowej z Baalem Tyonem żeby mi zrobił tę miksturę. Sam na stole alchemicznym też nie mogę zrobić
EDIT: jakby co zespawnowanie tej mikstury nie działa, bo nie mogę jej potem dać temu nowicjuszowi
EDIT2: podbijam, jeżeli ktoś wie jak odbugować to zapraszam

gomeza jebać maczetami

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Logiczne ze nie masz wszystkich składników w kolko to samo źle jest napisane nie chodzi o skrety a ziele

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Napisałem na wątku AB, ale nie wiem czy ktoś tam wgl zagląda, więc mam nadzieję, że nie obrazicie się jak napiszę to tutaj, mianowicie, opłaca się w AB iść magiem pod 1h, są niby 2 miecze 1h na manę u Galahada, ale czy dalej w postępie gry dane mi będzie zdobyć lepszy?

kratos188

kratos188

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kto uczy przetapiania orkowej broni oprócz Dobara bo ten wywinał fikołka xd

Samanta

Samanta

Użytkownicy
posty55
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
tizgar mozesz zobaczec tą rune ? na górze pisałem zeby przesłał ktos kod na nia i filmik

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da sie jakos farmic menzurki? Brakuje mi ich na potki..

0 użytkowników
Do góry