Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8815892 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8815892

Odpowiedzi 37317

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@bassarka84 Jest w "najczęściej zadawanych pytaniach" - możesz otworzyć tylko jedną z 3 skrzyń.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

bassarka84

bassarka84

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Witam! mam pytanie próbuje otworzyć skrzynie w dolinie Ashtara ale niestety po otwarciu zabijaja mnie pulapki z tych skrzyń.. mam pytanie ile mnie wiecej trzeba miec obrony i hp aby przeżyc te skrzynie. ja mam 800 hp zbroja z pełzaczy pierscien ochrony przez magia 5+ oraz 10+ ale niestety to nie wystarcza...

Tam są trzy skrzynie, i twoja postać jest w stanie otworzyć tylko jedną, zależnie od tego jaką klasą postaci jesteś, także gdy otworzysz jedną to pozostałych dwóch nie otworzysz, bo nie są dla ciebie.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Mam pytanie, w mieście umarłych jest pomieszczenie, w którym jest księga, tylko nie mam jeszcze wyuczonego języka demonów, a zakładam, że w tym języku owa księga jest napisana. Czy będę się tu musiał wracać, żeby ją przeczytać?
Na jedno pytanie 3 odpowiedzi, na moje żadna  :F
Edit: Zdobyłem tę taką kuszę z miasta, ale pewnie jest +1 do retoryki z tej księgi. Co może jeszcze być tam? Jakiś ciekawy wpis do dziennika?

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możecie mi wyjaśnić jak działa program GVE?
Może tym naprawie bug z kliffem w zadaniu ucieczka kliffa oraz zadanie moc strażników umarłych.

Guchix

Guchix

Użytkownicy
posty34
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
WITAM MAM KOLEJNY PROBLEM, zabilem tego demona z kopalni orkow i nic zadnych opcji dialogowych z nikim jak go zabilem nie dostalem zadnego wpisu do dziennika probowalem zzabic go pare razy zadnego wpisu nadal probowalem ozywic tych orkow co ze mna byli tez nic ja juz nie wiem poddaje sie nie chce od nowa przechodzic juz władowalem 100h
jest na to jakis sposob Pozdrawiam Dzieki

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Guchix czyli ma się rozumieć, że porozmawiałeś z wodzem kopalni oraz Ur-Thrallem?

Guchix

Guchix

Użytkownicy
posty34
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Guchix czyli ma się rozumieć, że porozmawiałeś z wodzem kopalni oraz Ur-Thrallem?

@fleksiu Przed walka tak, Po walce u szefa kopalni ani wenzela nie mam opcji dialogowych u UrThralla mam tylko pytanie o swiatynie sniacego, Błagam o pomoc tak bardzo sie wciagnalem a nie chce od nowa grindowac postaci

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
Czemu niektóre stwory mają ponad 1 tyś HP a nie które normalną ilość?

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam 30 inty a nie chce wydawac PN jak głupi na nauke alchemii wiec mam pytanie
1. Jak dostać się do biblioteki magów ognia, mam Kradziez kieszonkowa ale ani nie mam dialogu z parlanem o kluczu ani nie moge go okrasc w ten nowy sposob (jak jest jakis nielegal dostania sie tam tez przyjme) ??

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Kotlet246 Można nauczyć się od razu po skończeniu zadania o ile oddałaś rudę Wężowi i Snipesowi, i jeszcze do nich o tym zagadałaś ( także do jednego o tym że oddałaś drugiemu ). Jak dalej nie działa, to bodajże jeszcze wymogiem jest mieć umiejętność kowalstwa i zagadać do Harada/Benneta o broniach z magicznej rudy.
@Subuki Zmienia postęp w niektórych zadaniach albo je kończy, ale trzeba wiedzieć jak tego używać, no i polecam robić kopie zapasowe zapisu w razie czego.
@Darant nie da się, klucz jest dopiero w 3 rozdziale, no chyba że chce Ci się wchodzić bugami.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Guchix nie mam pojęcia w takim razie, jedynym rozwiązaniem jakie mi przychodzi do głowy jest wczytanie save, który cofa do jakiejś rozmowy z Ur-Thrallem albo wodzem, albo możesz spróbować GVE (nie wiem jak to działa)
@Artos123 w miarę rozwoju postaci mobom zwiększa się hp, np. szkieletom.

Pagbat

Pagbat

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ratunku zgubiłem śpiwór :/ nim się zorientowałem, wszystkie savy są nadpisane już. Czy istnieje możliwość ponownego jego dostania czy tylko odnalezienie go mnie uratuje?

Orzel_7

Orzel_7

Użytkownicy
posty30
Propsy2
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Warto od Ignaza uczyć się magicznych bełtów? Bo wiem że później ginie i nie chcę stracić możliwości nauki potem.
Pytanie czy ułatwią mi one w jakiś walkach życie? Czy nie ma to sensu?

Guchix

Guchix

Użytkownicy
posty34
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Guchix nie mam pojęcia w takim razie, jedynym rozwiązaniem jakie mi przychodzi do głowy jest wczytanie save, który cofa do jakiejś rozmowy z Ur-Thrallem albo wodzem, albo możesz spróbować GVE (nie wiem jak to działa)
@Artos123 w miarę rozwoju postaci mobom zwiększa się hp, np. szkieletom.

@fleksiu Sprobuje wrocic zanim zabije demona zagadac zabije zobacze czy cos sie zmienilo sprobuje pojsc spac jakos i zobacze
Dzieki za pomoc mam nadzieje ze sie uda :C

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Subuki Zmienia postęp w niektórych zadaniach albo je kończy, ale trzeba wiedzieć jak tego używać, no i polecam robić kopie zapasowe zapisu

Jak to wygląda w obsłudze? Znajduję linijkę w skrypcie i co zmnieniam?

Guchix

Guchix

Użytkownicy
posty34
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@fleksiu Nic nie dziala a wiesz moze jaka ksiazke trzeba przyniesc w tym zadaniu dziennik Crowea temu orkowi moze musze wykonac te zadania dla tych niewolnikow do konca i jak odwrocic uwage orka przy tym hutniku

kacper194

kacper194

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę piec do tworzenia czystej rudy?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Guchix Książkę o retoryce, ma ją Fernando w swoim domu w którejś ze skrzyń, chyba na parterze, a tamtego orka musisz uśpić zwojem.

Bartekiju

Bartekiju

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kolejne pytania dot. rozgrywki:
1. Nie mogę użyć pochodni, pomimo że mam ich 7, co może być tego powodem?
2. Na początku gdy dostajemy amulet ognika, w jaki sposób go użyć/założyć? Nie jestem w stanie wykonać żadnej akcji klikając na niego w ekwipunku. Pierścień dla porównania zakładam normalnie.
3. Włączyłem w gothic.ini opcje szybkiego zapisu/loadu, a mimo to nie da się w ten sposób zapisać gry. Jakieś pomysły czemu?

0 użytkowników
Do góry