Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8391725 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8391725

Odpowiedzi 37317

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@ZdzislawPetarda na "T" wyłączasz i włączasz akrobatykę

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@fleksiu Codziennie o 16 ? xD , u mnie tak nie ma :D

Kocham Cię Wrzód !

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie o alchemie i destylację alko.
Mając 30 wymaganej alchemii i składniki oraz przepis nie mogę destylować Podwójnego młota Lou
Wg. przepisu potrzebuję:
30 alchemii - mam
1x Ząb błotnego węża - mam 2 sztuki
2x Chwast - mam 15 sztuk
1z Bagienne ziele - mam w uj i ciut ciut
1x Rum - mam Biały Rum sztuk 21

Mimo tego pisze że nie mam odpowiednich składników, czy ten Rum to właśnie to Biały Run czy jest jeszcze jakiś rodzaj o którym nie wiedziałem.

I druga sprawa czy mogę oddać po przeczytaniu receptury na Młot Lou i Podwójny Młot Lou czy np. Gorax będzie je chciał odkupić czy coś w ten deseń?

Kayoi281

Kayoi281

Użytkownicy
posty49
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest to może bardzo banalne pytanie ale kto może mi zrobić ulu mulu bo nie mogę wpaść na to od dłuższego czasu :/

You are gonna carry that weight

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@Keldorn Na pewno oba możesz oddać Samuel'owi temu alchemikowi u piratów :D

Mam pytanka :

1. Oddałem Truciznę Constantino oraz zwoje temu magowi w klasztorze , kiedy ginie Ignaz ? :D
2. Co daje ten Cieniostwór , którego przywołaniu kupiłem od handlarza orków ? :D , można go dosiąść czy coś ? , wiem że całkiem nieźle sprawdza się jako mięso armatnie ale pewnie ma więcej zalet ^^

Post połączony: 2018-07-06, 23:49
@Kayoi281 Tarrok , znajdziesz go w drodze do nowego obozu , pomiędzy tym obozem bandytów , a miejscem gdzie jest chata Cavalorna , idziesz drogą masz jaskinie gdzie był Aleph , patrzysz na lewo , wskakujesz i widzisz wieżę obok miejsca legowiska Smoka z bagien , powinny atakować go 3 szkielety ;p

Kocham Cię Wrzód !

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Kayoi281 Idź do świątyni Śniącego i kontynuuj wątek z nią związany.
@Pawcik2k 1. Zaczekaj parę dni/zapisz i wczytaj/przejdź się do innego zena i wróć... W każdym razie Andre cię zagada.
2. No, w zasadzie to bardziej czołg niż mięso armatnie. Kiedyś można było dosiąść, teraz nie za bardzo.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@Jao No właśnie zauważyłem , że można go nawet jakoś levelować :D , na czysto doskonale sobie radził z Poszukiwaczami , a po wylevelowaniu to pewnie nawet smoki zabija ^^ :D

Kocham Cię Wrzód !

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Robię właśnie zadanie 4 opiekuna i zlecił mi wyprawę do teleportu, do jakiejś wylkanicznej jaskini z duchami. Mogę to zrobić bo słyszałem że jakieś zadania są ze sobą zwiazane, znaczy że jak raz pójdę to drugi raz już nie.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Pawcik2k ja miałem z Ignazem tak, że wykonałem dla niego quest o cieniostworze i zrobiłem misję "moja pierwsza mikstura" od constantino, i później zrobiłem zena i nie żył

Post połączony: 2018-07-07, 00:17
Ponawiam pytanie, da się wyłączyć deszcz?

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawcik2k ja miałem z Ignazem tak, że wykonałem dla niego quest o cieniostworze i zrobiłem misję "moja pierwsza mikstura" od constantino, i później zrobiłem zena i nie żył

Post połączony: 2018-07-07, 00:17
O jakiego zena chodzi? Bo TeŻ ignaz u mnie żyje...

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Post połączony: [time]Lipiec 07, 2018, 00:17:41[/time]

Da się z poziomu ustawień w grze. W optymalizacji chyba było - Warunki Pogodowe czy jakoś tak.

@Subuki tu chodzi o zmianę Zen czyli przeładowanie Świata Gry poprzez przejście do innego Świata np. Górniczej Doliny i z powrotem do Khorinis.

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aha rozumiem. A znacie odpowiedź na moje pytanie? Niewiem czy mogę zadanie 4 opiekuna robić.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Byłem u Andre i u Ignaza , spytałem Constantino o morderstwo ale nic o tym nie wie , zgaduje że tutaj potrzebna jest retoryka?  ;x

Kocham Cię Wrzód !

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to jest z loą? Dostałem osiągnięcie pies na baby a słyszałem że jeszcze +10 siły się dostaję.

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, mam pytanko jestem na etapie gdzie Xardas znikał z wieży o V rozdział o ile się nie mylę.
Zacząłem robić zadanka z pustyni i teraz będzie problem? Czytałem że Saturas przekieruje do Xardasa a jak już zniknął to nie zrobimy tego?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Pawcik2k a ja zgaduję, że powinieneś choć trochę sam zrobić researchu, a nie zadawać pytanie na każdym kroku. Jak już nie znajdujesz odpowiedzi sam to pytaj tu, jak tak robię i nie muszę pisać 3/4 pytań, gdyż sam znajduję odpowiedź. Pierw sprawdzaj dział solucja, czy tam przypadkiem nie ma twojego pytania, a także stary, dobry wujek google nie gryzie
Edit: Na twoje pytanie jest odpowiedź, sam szukałem i znalazłem

Post połączony: 2018-07-07, 01:29
@Keldorn dzięki, jutro sprawdzę

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pewnie wiele razy zadawano to pytanie, ale jak pokonać na hardzie demona z kopalni orków, grając pod 1h?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Kravis owszem padało, moja taktyka była taka (chociaż ja mistrz 2h, nwm jak z 1h): zawsze trzymaj go na środku areny, nie przy ścianach ani poza areną (prezent - szkielety), pota na speeda, krążysz wokół niego aż odpali animację ziania ogniem i nakurwiasz go. Ja włączyłem sobie na tę walkę sterowanie z g2, co pozwala łatwo oddawać dużą ilość ciosów. Klikasz myszką cały czas, i nakurwiasz w q/e, wtedy on resetuje atak, co powoduje, że dostaje więcej hitów. Jak przestaje ziać, uciekasz i tak w kółko. Trochę się pomęczysz, ale jak nabierzesz wprawy to go zabijesz.
Edit: Jeżeli masz wszystkich orków, to zabiorą mu oni ~6-7k hp, co jest sporym ułatwieniem

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Problem w tym, że on zadaje spore obrażenia od magii, a na hardzie potiony nie leczą natychmiastowo, a pełni życia już nie posiadam...

kratos188

kratos188

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Potrzebuje informacji mianowicie Najlepszy łuk w grze i broń 1h pod zręczność gdzie znaleźć. Oraz dokładna lokalizacja wszystkich sfer dla smoka.

0 użytkowników
Do góry