Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7782462 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7782462

Odpowiedzi 37317

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Pawcik2k Na 100% listy gończe trzeba przeczytać przed zabijaniem ich, inaczej nie liczy tego do dziennika i nie da się odebrać nagrody.
@rzal Animacje duali biorą pod uwagę % od dwuręcznej, a szanse na trafienie krytyczne z jednoręcznej.

VViress

VViress

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z gildią zabójców. Po skończeniu questa z Gallahad'em (Tym w którym trzeba listy polecające mu zanieść) postanowiłem po ok. 5-6 h rozgrywki dołączyć do gildii zabójców. Pogadałem z Gerbrantem powiedział mi to co zawsze czyli abym nie zasypiał w nocy i pochodził po górnym mieście. Tak też zrobiłem. W nocy o godzinie od 22:00 do 23:00 poszedłem za domek paladynów a tam znajdował się Gillian oraz Wambo. Po tym jak ich zobaczyłem Gillian i Wambo po prostu odeszli z miejsca w którym miało odbyć się zabójstwo Wambo lecz tak się nie stało. Próbowałem przychodzić tam o różnych godzinach o północy o 21:30 o 22:30 o 23:30 ale nic się nie działo. Jak gdyby nigdy nic wrócili do swoich obowiązków. Czy ktoś jeszcze miał ten problem i czy wie jak go naprawić?

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@Bezixx Da się odebrać nagrodę w postaci samego Golda co oo nam oferuje Andre. Ja odbierałem złoto po oddawaniu głów bez żadnego wpisu do dziennika . Tylko nie wiem jak jest z tą ostatnią nagrodą jak zabijamy wszystkich :D

Post połączony: 2018-07-06, 21:57
@VViress Niestety, jest to bug , sam tak miałem ale olałem ten wątek zabójców , szkoda mi było h przegranych dla paru k expa i nic nieznaczącego golda :P . Musiałbyś do nich podejść takim sposobem , jakoś koło fontanny czy czegoś tam , wtedy oni zaczynają bić się ze sobą . Pewnie w następnym patchu poprawią . Możesz jeszcze pokombinować w GVE ale w tym Ci już nie pomogę bo sam się nie znam ;d

Post połączony: 2018-07-06, 21:57

Kocham Cię Wrzód !

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Jak zapoczątkować ucieczkę niewolników z kopalni orków? Brak dialogów u każdego z nich :/

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

93Orion93

93Orion93

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Wiress To nie Bug, lecz trzeba po prostu podkraść się do nich, od strony budynku, tak żeby oni cię nie widzieli a ty ich tak, dopiero po tym Wambo ginie. Więc, podkradnij się pod sam róg budynku i skieruj kamerę na tą 2 (nie wchodząc postacią w ich pole widzenia) wtedy wszystko się uda.

A ja mam z kolei inne pytanie, jestem w 4 rozdziale i chętnie bym powybijał orków włóczących się po okolicy. Tylko za każdego zabitego orka, dostaje -1 reputacji u orków. Tutaj moje pytanie, jestem przed pójściem do lokacji - dolina cieni, i czy będę miał jakieś problemy u orków?? jak nabędę -100 reputacji? już się z wodzem widziałem i mam dostęp do niego.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Czy Nofeld z Doliny Cieni jest do czegoś potrzebny? Zręczności nie potrzebuję. Robiąc mikstury jego ciało nagle pojawiło się za mną, niestety leży martwy. Nie zabiłem go, tylko z nim rozmawiałem
Odświeżam

VViress

VViress

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawcik2k No dobra, dzięki za odpowiedź  :D .

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@93Orion93 Potwierdzam, też miałem z tym problem na początku, a okazało się że nie można się wysuwać Bezim za róg.

VViress

VViress

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@93Orion93 O rzeczywiście zadziałało dzięki wielkie :D

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
 @VViress to nie jest bug tylko trzeba odpowiednio podejść. Poszukaj filmu na YT

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@93Orion93
Radziłbym wczytać save zanim zacząłeś ubijać :D Reputacja liczona jest dopóki nie oddasz questa na zaufanie w mieście orków. Potem jak już zasłużysz sobie na ich uznanie możesz ich ubijać jak leci

93Orion93

93Orion93

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tylko ja już skończyłem tego questa z zaufaniem orków, a reputacje ''nabija'' mi dalej...
Tak jak mówiłem, skończyłem już wątek z kopalnią orków, ze świątynią śniącego, a teraz chcę zacząć dolinę cieni. Jednak boje się, że jak wrócę z tej doliny, to może mi się coś spieprzyć... więc, ktoś wie czy ta reputacja teraz mi coś daje? nie wiem, czy pod koniec gry będzie jakaś konsekwencja?? czy jak jest z reputacją??

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Po którym queście od Hosh-Nar'a mogę już iść do Ur-Thrall'a ? , Mroczne rytuały ? ;D

Kocham Cię Wrzód !

93Orion93

93Orion93

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawcik2k nie pamiętam nazwy zadania, ale trzeba wykonać 3 misje dla tego szamana, dopiero po wykonaniu 3 questa, z tym demonem na bagnach, można iść 'bezpiecznie' do ich wodza. Oczywiście, zadania dla reszty orków, też lepiej powypełniać.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@93Orion93 A wiesz może kiedy Ignaz ginie ? , oddałem fiolke z trucizną dla Constantina i nic , a niby po tym quescie ginie Ignaz i Constantino uczy odp. na trucizny , inaczej nie wbiję na bagna :D

Kocham Cię Wrzód !

93Orion93

93Orion93

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawcik2k nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że jak wykonamy misje dla maga ognia, tą z tymi 3 zwojami zapomnienia, co musimy przynieść od ignaza

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@93Orion93 Dobra dzięki ^^ , jutro sprawdzę :D

Kocham Cię Wrzód !

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@93Orion93 Orków możesz w większości wybijać poza miastem ( i niektórymi innymi lokacjami gdzie są questy od nich ), tak długo jak nie masz zadania z bycie najemników u nich, czyli przed rozpoczęciem albo po skończeniu.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Da się kurwa wyłączyć jebany deszcz? Codziennie o jebanej 16 pada deszcz i muszę spać 2h żeby on minął.

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pewien problem, czasami zdazy sie ze mimo iz mam wyuczona akrobatyke Bezi skacze normalnie i robi unikow, zazwyczaj wczytanie save lub restart gry pomaga ale czy jest jakis inny sposob zeby to odbugowac?

0 użytkowników
Do góry