Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844401 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844401

Odpowiedzi 37317

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Co muszę zrobić, ekhm, w jakich warunkach Hoshkhar resetuje hp i spawni szkielety tudzież demony? Nie jest najtrudniejszym bossem ale trochę wkurwia

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy bonusy do walki bronią (np ten od Wulfgara, załatwienie iluś szkieletów/orków, książki) wliczają się po prostu do puli? Czy nie działają na takiej samej zasadzie jak bonusy z siły/zręczności tylko nie mają dwóch "liczników"?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@fleksiu chyba 4 razy kiedy mu hp spada do polowy potem zabic dopiero mozesz

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Mystoo właśnie męczę się z nim, dobrze, że save nie przywraca mu hp do fulla, bo tak można po każdym spawnie zapisać. Zostanie mi teraz ostatnia fala, pewnie demonów.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zostanie mi teraz ostatnia fala, pewnie demonów.
Co za talent profetyczny :F

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

arc89

arc89

Użytkownicy
posty37
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jak się akywuje konsole w returnie? Musze zabić jednego ze strażników Świątyni Prawdy [Amul-Rough] żeby oworzyć pierwsze wrota. Pierwszy już padł a jego ciało znikneło :(

2. Czy wioskę złotych goblinów na Pustyni Adanosa można "spacyfikować" po tym jak zrobiło się ich quest na totem?

3.Dodatkowo ma ktoś kod na któryś z tych pancerzy? :
1. Light armor of the Dragonbearer.
2. Light forged armor of the dragon-bearer.
3. Armor of the Dragonbearer.
4. Forged armor of the dragon-bearer.
5. Heavy armor of the Dragonbearer.
6. Heavy forged armor of the Dragonbearer.
7. Armor of the militia.
8. Forged armor of the militia.
9. Heavy armor of the militia.
10. Heavy forged armor of the militia.
11. The Paladin's Armor.
12. Paladin's Ore Armor.
13. Heavy armor of a paladin.
14. Armor from shells of sliders.
15. Leather armor.
Podtrzebne do zadania a nie mam możliwości zdobycia już ich.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Jao wiadomo, research nie ma tu miejsca, wszystko przewiduję  :F
Hoshkara ubiłem bronią jaszczuroludzi, tą taką srebrną. Co ciekawe, jest to broń orkowa, gdyż po wyuczeniu się używania jej natychmiast ją założyłem. Ktoś pisał, że nic taką bronią się nie bije. Ja biłem nekromancie po ~300/500. Nie wiem. U mnie wszystko gra. Uriziel w moich rękach, teraz zacznie się rozróba.
Edit: Mogę tepać bezpośrednio ze świątyni, czy w drodze powrotnej spotka mnie jakaś niespodzianka?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@fleksiu Możesz się teleportować, ale ogarnij jeszcze skrzynię pod pomnikiem Śniącego w sali, gdzie w G1 był Xardas (Hoshkar miał klucz).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Jao o właśnie, jak ją chciałem otworzyć to se pomyślałem, że Hoshkar ma klucz. Dobrze, żeś mi powiedział. Sank you.
Edit: Kuźwa, se tak myślę, że kompletnie bym o niej zapomniał i pewnie jakbym se kiedyś tam przypomniał, to by mi się nie chciało wracać. Kurdebele, warto by było.

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy bonusy do walki bronią (np ten od Wulfgara, załatwienie iluś szkieletów/orków, książki) wliczają się po prostu do puli? Czy nie działają na takiej samej zasadzie jak bonusy z siły/zręczności tylko nie mają dwóch "liczników"?
Działają tak samo jak byś dostał bonus w zwykłym gothic 2nk, nie ma takiego podziału jak zręczność czy siła które są rozłożone na 2 składowe (nauka i całokształt)

Pytanko, kiedy polecacie iść na pustynie addanosa ?

arc89

arc89

Użytkownicy
posty37
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Godlo a byłeś w zatopionej wieży w GD? na końcu znajduje się silny mini-sniacy. Jak jesteś w stanie go pokonać [nie mówie tu o glitchowaniu i biciu po 50 dmg] to możesz iść. Ja właśnie tam jestem nekromantą[hard] w III rodziale, problemy są tylko z tymi mini-sniącymi bo zabiją summony.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Elo.Stoje w miejscu mam 350zreki pancerz najlepszy na ten moment pierscionki wszystko i zeby cokolwiek ruszyc musze zabic tego demona w kopalni orkwoie zbijaja mu 4k hp potem gina z efektu tego ja mu zbije max 2 i tez gine jaka jest taktyka na niego? o ile jakakolwiek jest

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Orkowie tam to mięso armatnie i tak nieźle że nie zginęli wcześniej. Git gud albo wybiegnij z areny i wróć, licząc na gigantycznego buga jakiego miałem na 2 postaciach (na jednej musiałem przypakować i wrócić później niestety). Demon może za tobą latać ale przestać cię atakować a jego summony rzucą się na ciebie dopiero jak go zabijesz.

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Panowie, utknąłem w kopalni orków. Otóż moim zadaniem jest pokonać demona wraz z grupą orków przysłanych przez Ur-Thralla. Czekają gotowi przed platformą, lecz gdy chcę ruszyć kołowrót, Bezi twierdzi, że nie może tego zrobić. Jakiś bug?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@avebraz na poprzednich stronach o tym pisaliśmy, poszukaj. Ja włączyłem sterowanie z g2 i wciskałem lpm i albo q, albo e, jak wolisz. Dostawał baty jak ział ogniem. Wystarczy pota na speeda i krążysz wokół, aż będzie animacja ziania. Ważne, że ja poszedłem pod siłę i mam mistrza 2h, także wiesz. Nie zbliżaj się do krawędzi albo nie wychodź za arenę, bo Ci naspawni szkieletorów. W chuj ciężka walka, ale jak nabierzesz wprawy to w końcu siądzie. Ja poświęciłem ~godzinę na niego i w końcu leży w grobie

Post połączony: 2018-07-06, 00:27
Na bugi nie ma co liczyć, w końcu się odbuguje i będzie przypał. Przynajmniej tak mi się wydaje.
@Kravis może potrzeba łoju kretoszczura albo smoły? Bo do kołowrotu na gorzelnie wina też trzeba było łoju, a smoła i łój możliwe, że mają podobną hmm jakby "budowę". W sumie nie wiem, nie jestem chemikiem.

Guchix

Guchix

Użytkownicy
posty34
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Witam, czy jest jakis inny sposob zeby zabrac garondowi klucz poniewaz mam malo zrecznosci i nie moge go ukrasc

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cholera, smoły mam multum, gorzej z tym łojem. Wątpię by ktoś w okolicy to sprzedawał...

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Kravis w sensie nie wiem, czy na pewno łój jest potrzebny, także się tym zbytnio nie sugeruj.
Wie ktoś jak uruchomić portal na niższym poziomie kopalni orków? Ten quest co się dostaje po oddaniu i tabliczki, i dziennika Crowe'owi.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao o właśnie, jak ją chciałem otworzyć to se pomyślałem, że Hoshkar ma klucz. Dobrze, żeś mi powiedział. Sank you.
Edit: Kuźwa, se tak myślę, że kompletnie bym o niej zapomniał i pewnie jakbym se kiedyś tam przypomniał, to by mi się nie chciało wracać. Kurdebele, warto by było.

co jest w tej skrzyni? Bo nie zebralem jej i nie wiem czy wracac xD

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Cive pot siły, zręczności, jakaś mgła powodująca, że stajesz się niewidzialny i coś tam jeszcze, ale ogólnie lepiej wróć bo worth

Post połączony: 2018-07-06, 00:44
Więc jak z tym tp w kopalni orków??

0 użytkowników
Do góry