Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8820025 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8820025

Odpowiedzi 37317

lukipukix2002

lukipukix2002

Użytkownicy
posty84
Profesjabrak
  • Użytkownicy
powtórzę pytanie bo widze, że kolega który ,,odpowiedział" nie do końca zrozumiał pytanie
-
nowe towary u kupców pojawiają się co kilka dni czy co rozdział? bo muszę dokupić se eliksiry. Jakiego kupca polecacie co ma ich dużo? :/

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lukipukix2002 czy to tak ciezko przejsc sie po kazdym magu i alchemiku? xD wymieniac ci ich trzeba czy co

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@lukipukix2002 czego ty kur.. Nie rozumiesz? Powiedzialem ci ze mikstury sie robi a jak chcesz wiecej to chodzisz po kupcach i kupujesz? Jaki ty masz gosciu problem isc do zurisa czy salandrila i je kupic? A potem dzien dwa odczekac czy beda nowe? Uzyj mozgu chlopie

Trzeba zrobic top najglubszych pytan returninga xD

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Jakieś porady na Irh'Tara? Skurczybyk jest cholernie twardy. W jakich sytuacjach respi szkielety? Jaką broń dobrać?
Edit: Widok jak orkowie się smażą jest bezcenny
Edit2: Ale zarazem boli

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@fleksiu kto to irh tara jak wyglada czy cos bo nie pamietam xD

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@fleksiu
Respi jak zaatakujesz go za blisko krawedzi areny. Taktyka na niego taka, że pijesz potkę na speeda, biegasz z nim dookoła i po jego animacji magii stoi ok. 3 sec
Pamiętaj, żeby tak nim manewrować, żeby stał blisko środka kiedy się zatrzyma.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Istnieją 3 opcje
1. Legalna walka odpalamy pota na speeda i biegamy z nim na arenie tak aby zmusić go do animacji zania ogniem wtedy możemy go bez karnie bić przez chwile, manewr ponawiamy do aż do śmierci bossa.
2. Nielegalnie istnieją jakaś tam szansa ze się zbuguje pod jednym z pomników orków które są na arenie.
3. Robimy to po zaginionym bracie mając tak op postać ze boss jest śmiesznym zartem,  grając pod zreke zabiałem go dualami w mniej niż 1 minute bez żadnych  ceregieli.

Ofc nie mozesz wyjsc poza arene inaczej dostaneisjz prezent w postaci szkieletów na twarz

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Mystoo demon z kopalni orków
@deverct ok, skorzystam z rady
@Tizgar co do 1. skorzystam, co do 2 to raczej nie, a co do 3 to najpierw polecono mi zrobić uriziel, a potem reszte lokacji
Za rady dziękuję

lukipukix2002

lukipukix2002

Użytkownicy
posty84
Profesjabrak
  • Użytkownicy
panowie, spokojnie, chodzi mi o to, że nie odnawiają mi się towary u kupców dlatego się pytam ile trzeba czekać na nowe...może ktoś wiedział. Już walić te pytanie u kogo kupić xd

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@fleksiu Ogólnie to jeśli masz akrobatykę to taktyka cios-odskok-cios-odskok przeplatana przewrotami gdy zbliżasz się za bardzo do areny sprawia, że walka jest raczej izi. W ogóle to odradzam iść na zaginionego brata przed 4 rozdziałem i zrobieniem WSZYSTKICH innych lokacji, bo inaczej ta lokacja będzie 100% bólem i bugowaniem i 0% przyjemnością.
@lukipukix2002 Co rozdział. No, akurat kto sprzedaje to się łatwo domyślić. Constantino, Sagitta, Ignaz, Zuris, Salandril przede wszystkim.
@Tizgar Mam takie nieodparte wrażenie, że twój styl grania (choć jak najbardziej praktyczny do jej 100% przejścia) sprawia, że gra ze zbyt trudnej na początku przekształca się szybko w zbyt łatwą i gdybym grał w taki sposób, nie odczułbym przyjemności z gry nawet przez chwilę. W razie czego: patrz pierwszy tekst z twojego podpisu.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Ogólnie to sam demon jest skurwysynem i buguje beziego, gdy ma animacje ziania ognia to moje ataki czasem go nie sięgają pomimo stania blisko, a moja broń ma duży zasięg. Czasem też lewo-prawo się zacina i spieprza całą animację. Zostawię go na jutro, dzisiaj już mam dość. Dobrze, że orkowie zbijają mu chociaż te 6-7k hp, bo to dosyć spore ułatwienie. Szkoda, że tak szybko padają.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@benekol  na koniec gry (6 rozdział :D) masz questa najlepsza zbr na świecie i musisz mieć 50 łysek smoka 4 czaszki smoka i inne pierdoły :D

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy uczenie się robienia trucizn i zatruwania broni jest opłacalne ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Jao luzz taki już jestem, wyciągam z gry max wiec nie istnieje gra która miała by adekwatny poziom trudności do moich oczekiwań to chyba nie wykonalne, zawsze znajdę sposób jak dość do czegoś efektywnego w szybszy sposób aby czerpać z tego profity :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Neck

Neck

Użytkownicy
posty82
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest ten ork posłaniec po oddaniu wiadomości Garondowi? Nie mogę go nigdzie znajść, czytałem gdzieś że powinien być koło ciała Dena ale go tam nie ma.

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
HEJA ile trzeba karmy dla beliara żeby szpon nas słuchał? a i jak te karmę zdobyć bo u innosa jest w ch*j sposobów na podwyższanie i utratę karmy [ -134 Innos :(  ]xd a u beliara ni ch*ja nie mam pojęcia ...         

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@Artos123 beliara? Mordowanie paladynow 😏 w sesnie ludzi datki i modly

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
@Artos123 beliara? Mordowanie paladynow 😏 w sesnie ludzi datki i modly
A ile tego musze mieć?
 :fuckyeah:

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Ja pierdziele. Dlaczego kurwa jebana mać, po nużącej, pół godzinnej (zresztą  bezskutecznej) walce z demonem, włączyłem sterowanie z Gothica 2 i najebałem temu cwaniaczkowi za 2 podejściem. Wręcz go zmasakrowałem. Jestem z siebie tak dumny, że aż mam ciary :fuckyeah: Opłaca mi się wskrzesić któregoś orka z załogi? Może tego imiennego, co chciał z nami się udać na niższy poziom?
Edit1: Dlaczego jak klikam na zwój wskrzeszenia (nakierowany na orka ofc) nic się nie dzieje, żadnej animacji ani nic :(
Edit2: Pytanko offtop, co znaczą te znaczki nad paskiem hp? Wiem, że ludek to że postać biegnie, nie wiem jedynie co znaczy czerwone słoneczko i taki haczyk

0 użytkowników
Do góry