1. Co zrobić żeby dostać zbroję najemnika orków? Ur-Thrall mi jej nie dał, a wykonałem jego zadania w kopalni orków, świątyni Śniącego i Dolinie Cieni.
2. Jak ubić te 3 czarne trolle koło słonecznego kręgu, nad bimbrownią? HP im się momentalnie regeneruje i nie daję rady żadnego ubić.
3. Gdzie dokładnie jest miecz Harta? Byłem w magazynie paladynów i nie znalazłem go.
1.Nie wiem
2.Musisz je lać równomiernie tak aby poziom ich hp był podobny
3.jak wchodzi do magazyny to skręc w lego i szukaj po tych bokach w tudnodostępnym miejsu
Post połączony: 2018-07-03, 21:52
Czy ktoś może mi podać listę osób oraz lokacji w jakich się znajdują ludzie do obozu? Chodzi mi o zadanie w którym dostajemy wieżę Dextera na własność. z góry dzięki! 
Zarządca
Erol lub valeran (polecam erola bo ten dugi jest związany z zadaniem gildi kupców)
Strażnicy
Wilk(odradzam jest związany z zadanie farmer w potrzebie
Alrik dopiero w 4 rozdziale
Graiver czy jakoś tak jest to czarnoskóry przesiadujący w portowej karczmie
Górnicy wąż ,snipes,grimes,i jego kumperl (potrzebne jest gdzieś 60 retetoryki)
Dostawcy żarcia
Farim
Niclas (to ten myśliwy co siedzi niedaleko latarni jacka)
Talnin dopiero w 4 rozdziale kiedy opuszcza górniczą choć tu też radze się zastanowić bo ejst związany z questem nowi myśliwi
Po dniu od erola dostaniesz zadanie by znaleźć kowala zielarkę kucharkę są tą
Carl
Sagita
Edda
Post połączony: 2018-07-03, 21:54
Witam.
Jak się kończy zadanie MOC STRAŻNIKÓW UMARŁYCH ? To jest zadanie z Quahodronem.
Niby koniec ale dalej mi wisi w aktywnych.Pytam bo nie wiem czy returning 2.0 coś zmieniał w zadaniu.
A gadałeś ze specem od duchów?W returnie nic w tym zadaniu nie zmieniono/nie dodano do tego zadania