Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8248919 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8248919

Odpowiedzi 37317

windu84

windu84

Użytkownicy
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w pliku gothic.ini mam takie 2 linijki ktore mnie ciekawią

highlightMeleeFocus=0
; ... here you can turn on an optional focus highlight effect during fighting

highlightInteractFocus=0
; ... here you can turn on an optional focus highlight during interactions
jesli w interactfocus dam 1 to czy jak bede strzelal z luku postac bedzie namierzać cel cały czas nawet jak zajdzie mi za plecy?

jesli nie, to prosiłbym o wytlumaczenie co ta opcja dokladnie robi

i jeszcze pytanie dlaczego gra namierza potworka podczas strzelania z luku gdzies z tyłu zamiast tego ktory np biegnie prosto na mnie lub juz jest przy mnie

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@avebraz  sniezne gory orkow ,w solucji masz wszystko opisane

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć nic się nie dzieje jak grega nie było koło dextera ja go poinformowałem przy farmie onara nić mi się nie blokuje

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cive od jakiego szamana? rozmawialem juz z magiem wody (Nicolasem bodajze) i on prosil mnie o pomoc wlasnie z obozem na bagnach, zeby wyeliminowac te trupy lub dac mu miksture, ktora pozwoli mu prowadzic badania. Rozumiem, ze przez "bagna" rozumiesz te, gdzie miescil sie kiedys oboz bractwa ?

w miescie orkow przy arenie masz teleport w teleporcie w jednej z odnog jest szaman imienny u niego masz misje ostatnia z nich nazywa sie mroczne rytualy i polega na zabiciu demona z bagien

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
jakim zwojem mozna zabic tego czarnego golema?

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@K0nopa swiety plomien kradniesz ingmarowi

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

DivaynEays

DivaynEays

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cive od jakiego szamana? rozmawialem juz z magiem wody (Nicolasem bodajze) i on prosil mnie o pomoc wlasnie z obozem na bagnach, zeby wyeliminowac te trupy lub dac mu miksture, ktora pozwoli mu prowadzic badania. Rozumiem, ze przez "bagna" rozumiesz te, gdzie miescil sie kiedys oboz bractwa ?

w miescie orkow przy arenie masz teleport w teleporcie w jednej z odnog jest szaman imienny u niego masz misje ostatnia z nich nazywa sie mroczne rytualy i polega na zabiciu demona z bagien

Jestem w IV akcie, ta misja bedzie dostepna? PS: dzieki :)

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy do mroźnej krainy idzie sie jakoś robiąc jakiś wątek ? trafiłem przypadkiem na teleport pewnie jak każdy kto czyścił wolna kopalnie, a nie ukrywam, że chciałbym ją zobaczyć (mam 3 rozdział)

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@ZdzislawPetarda musisz miec zbroje orków czyli byc bodajże po swiatyni sniacego i dolinie cieni

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Jak się kończy zadanie MOC STRAŻNIKÓW UMARŁYCH ? To jest zadanie z Quahodronem.
Niby koniec ale dalej mi wisi w aktywnych.Pytam bo nie wiem czy returning 2.0 coś zmieniał w zadaniu.

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to juz mam (70lv, po pustyni, swiatynii, dolinie cienia, lesie assasynow), aktualnie wykonuje juz tylko jakies poboczne ktore mi zostały.
jeszcze jedno pytanie czy dvartazag mozna sprzedac Raffowi po zabiciu azgalora czy znajda sie pozniej jeszcze jakies belty do tej kuszy

kacper194

kacper194

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś może mi podać listę osób oraz lokacji w jakich się znajdują ludzie do obozu? Chodzi mi o zadanie w którym dostajemy wieżę Dextera na własność. z góry dzięki! :)

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@ZdzislawPetarda nie znajdziesz możesz oddać,to idź już wykonaj ale nie zabijaj orków żadnych załóż tę zbroję i ulu mulu

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Co zrobić żeby dostać zbroję najemnika orków? Ur-Thrall mi jej nie dał, a wykonałem jego zadania w kopalni orków, świątyni Śniącego i Dolinie Cieni.
2. Jak ubić te 3 czarne trolle koło słonecznego kręgu, nad bimbrownią? HP im się momentalnie regeneruje i nie daję rady żadnego ubić.
3. Gdzie dokładnie jest miecz Harta? Byłem w magazynie paladynów i nie znalazłem go.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Co zrobić żeby dostać zbroję najemnika orków? Ur-Thrall mi jej nie dał, a wykonałem jego zadania w kopalni orków, świątyni Śniącego i Dolinie Cieni.
2. Jak ubić te 3 czarne trolle koło słonecznego kręgu, nad bimbrownią? HP im się momentalnie regeneruje i nie daję rady żadnego ubić.
3. Gdzie dokładnie jest miecz Harta? Byłem w magazynie paladynów i nie znalazłem go.
1.Nie wiem
2.Musisz je lać równomiernie tak aby poziom ich hp był podobny
3.jak wchodzi do magazyny to skręc w lego i szukaj po tych bokach w tudnodostępnym miejsu

Post połączony: 2018-07-03, 21:52
Czy ktoś może mi podać listę osób oraz lokacji w jakich się znajdują ludzie do obozu? Chodzi mi o zadanie w którym dostajemy wieżę Dextera na własność. z góry dzięki! :)
Zarządca
Erol lub valeran (polecam erola bo ten dugi jest związany z zadaniem gildi kupców)
Strażnicy
Wilk(odradzam jest związany z zadanie farmer w potrzebie
Alrik dopiero w 4 rozdziale
Graiver czy jakoś tak jest to czarnoskóry przesiadujący w portowej karczmie
Górnicy wąż ,snipes,grimes,i jego kumperl (potrzebne jest gdzieś 60 retetoryki)
Dostawcy żarcia
Farim
Niclas (to ten myśliwy co siedzi niedaleko latarni jacka)
Talnin dopiero w 4 rozdziale kiedy opuszcza górniczą choć tu też radze się zastanowić bo ejst związany z questem nowi myśliwi
Po dniu od erola dostaniesz zadanie by znaleźć kowala zielarkę kucharkę są tą
Carl
Sagita
Edda

Post połączony: 2018-07-03, 21:54
Witam.
Jak się kończy zadanie MOC STRAŻNIKÓW UMARŁYCH ? To jest zadanie z Quahodronem.
Niby koniec ale dalej mi wisi w aktywnych.Pytam bo nie wiem czy returning 2.0 coś zmieniał w zadaniu.
A gadałeś ze specem od duchów?W returnie nic w tym zadaniu nie zmieniono/nie dodano do tego zadania

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A no wlasnie Talbina lepiej zaprowadzic do obozu mysliwych czy do naszego?

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A no wlasnie Talbina lepiej zaprowadzic do obozu mysliwych czy do naszego?
Moim zdaniem do myśliwych , dodatkowy myśliwy nic nie wzniesie do obozu poza większą ilością żarcia ogólnie ten obóz to taki trochę chłam pomimo posiadania 4 robotników od kopania rudy kokosów nie zbijam więc kolejny głowa do wykarmienia i do spłacenie jest nie potrzebna

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Problem polega na tym ze bez tablina nie wyrobi się z żarciem trzeba będzie dokładać

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mi sie tak złożyło,  że mam 36 żarcia na dzień i jedzą też 36 i nic nie musze z tym żarciem robić a mam wszystkich oprócz talbina także

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wykonac misje cienie przeszlosci? Szukajka i solucja nie pomogly. Ur thrall mowi, ze mam zabic jakiegos jego dawnego znajomego czy cos takiego a odpowiedzi mam szukac w swiatyni sniacego ale ta swiatynia jest ogromna a znajac returninga to trzeba tam znalesc cos co jest niewidoczne jakis pierscien czy inne gowno...

0 użytkowników
Do góry