Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8829243 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8829243

Odpowiedzi 37317

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Duncan oj, źle napisałem, lekki pancerz łowcy smoków oczywiście

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan oj, źle napisałem, lekki pancerz łowcy smoków oczywiście
Co do tej siły użyłeś już wszystkich bonusów na siłę który lv ?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Duncan 42 lvl, mam jeszcze tabliczki z siłą i 3 poty +1 siły, tabliczki w sumie mogę użyć ale potów nie używam, bo wiem, że z mutagenami się da je połączyć.
Dlaczego demonicznym szkieletom nie robię prawie nic dmgu, mam srebrny miecz, który w ogóle bije tylko minimalną wartość, a swój 2h topór bije na krycie 30, podczas gdy oni mają mistrza w walce broniami i biją niemiłosiernie...

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan 42 lvl, mam jeszcze tabliczki z siłą i 3 poty +1 siły, tabliczki w sumie mogę użyć ale potów nie używam, bo wiem, że z mutagenami się da je połączyć.
Dlaczego demonicznym szkieletom nie robię prawie nic dmgu, mam srebrny miecz, który w ogóle bije tylko minimalną wartość, a swój 2h topór bije na krycie 30, podczas gdy oni mają mistrza w walce broniami i biją niemiłosiernie...
Bo na szkielety dziła chyba do pułapu 400 siły tylko broń miażdząca

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Duncan problem w tym, że niektóre z nich mają 4k hp i nie mam praktycznie jakichkolwiek szans bijąc im nawet 100 bronią obuchową
Nawet jakbym se wykoksił teraz mocno postać to i tak bym ich pewnie nie ubił, tylko nie wiem co robię źle w walce z nimi, koniec końców musiałbym ich bugować

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Pytanie: Czy po wejściu w tryb testowy Marvin można z niego wyjść jakąś komendą? Ogólnie to było B 42 B, a teraz jest jakaś opcja żeby to osiągnąć? Bo cały czas siedzi Bezi na dupie :P

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakieś rady na Azgalora? Respi ciągle te 3 zjawy i heala sobie hp do 75k ciągle... Dualami nawet nie wyrabiam mu zbijac hp. Ubije mu do 65k i respi to ścierwo

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan problem w tym, że niektóre z nich mają 4k hp i nie mam praktycznie jakichkolwiek szans bijąc im nawet 100 bronią obuchową
Nawet jakbym se wykoksił teraz mocno postać to i tak bym ich pewnie nie ubił, tylko nie wiem co robię źle w walce z nimi, koniec końców musiałbym ich bugować
A myslisz że takim magiem czy łucznikiem zabijało by się ich bez bugowania ?
Nie masz silniejszej broń obuchowej ?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Duncan nie mam :/ a gdzie można takową mocną zdobyć? Kasy mam dużo, także kupno nie stanowi problemu, co do innych lokacji to najpierw poradzono mi uriziel zrobić, także reszta odpada
Edit: Chyba najlepiej podboostować sobie siłę i po prostu wyliczyć ile muszę wydać pn na mistrza 2h. Mam 12% do 90%, także reszta musi iść w siłę. Ostatnio mi pokazywało po 15 pn za 5%, ale możliwe, że zabierało 20, jestem tego prawie pewien, lecz wolę spytać ile muszę zostawić tych punktów. Wolałbym też zostawić z 30 punktów na ew. pierdoły.

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xDeus17174 ja go ubiłem mieczem, uciekałem, leczyłem się i powtórka. nie użyłem ani jednego bełtu z tej kuszy. na jakim grasz poziomie? u mnie żadnych zjaw nie przyzywał, tylko się podleczał co jakiś czas...

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan nie mam :/ a gdzie można takową mocną zdobyć? Kasy mam dużo, także kupno nie stanowi problemu, co do innych lokacji to najpierw poradzono mi uriziel zrobić, także reszta odpada
Możesz też zdobyć wole rhobara jest to nagroda zza rozwiązanie i zabicie mordercy lothara staty tego to:
Obrażenia: 300 (fizyczne), 25 (ogień)
Ochrona przeciw płomieniom: 30
Wymagana siła: 300
Miażdząca to nie jest ale na ten etap gry to chyba najsilniejsza broń

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Panowie, jak w pojedynkę pokonać demona z bagien? Słyszałem, że jak się weźmie pomoc od orków to droga do kopalni orków i Doliny Cienia będzie zablokowana. Proszę o pomoc.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Panowie, jak w pojedynkę pokonać demona z bagien? Słyszałem, że jak się weźmie pomoc od orków to droga do kopalni orków i Doliny Cienia będzie zablokowana. Proszę o pomoc.
Gówno prawda wzywaj ich na pomoc kto ci takie głupoty napisał?

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gówno prawda wzywaj ich na pomoc kto ci takie głupoty napisał
W solucji była informacja, że jak się wykona wcześniej zadanie "Najemnik orków" niż "Mroczne rytuały" to tak niestety będzie. Tylko żeby sprowadzić pomoc, muszę ukończyć "Najemnika orków", więc już sam nie wiem.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Duncan niestety, nawet jeśli bym ją miał, to siły będę miał ze wszystkiego 275, a i tak muszę odstawić sobię na mistrza 2h, także to odpada

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xDeus17174 ja go ubiłem mieczem, uciekałem, leczyłem się i powtórka. nie użyłem ani jednego bełtu z tej kuszy. na jakim grasz poziomie? u mnie żadnych zjaw nie przyzywał, tylko się podleczał co jakiś czas...
Na normalu chyba tylko sie leczy, na hardzie przyzywa 3 zjawy

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Kravis ja bez tego zadania nie będę miał dostępu do Ur-Thralla, także to by było bezsensu, bo misje Ur-Karrasa czekają razem z nim w grobie, więc mam 70 repki + arena mi została (nie cała)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ech, nieważne ile razy się to dokładnie wytłumaczy, i tak wszystko przekręcą.
Żeby dostać się do kopalni trzeba wykonać zadanie "Mroczne rytuały", haczyk polega na tym, że nie da się go otrzymać po wykonaniu "Najemnika orków".

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@fleksiu zrob cos innego w tym wypadku i exp dalej ja np gram 1h palkiem z tarcza na legendarnym i musialem zeby cos zabijac expic po 2/3lvl i dopiero szlo

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mystoo na jakim etapie gry jestes? chodzi mi o porady co do ekwipunku. Zacząłem niedawno IV rozdzial, jestem oi Dolinie Cieni, Pustyni, Lesie Asasynów i Kopalni orków. Mam kupiony pancerz od Hagena przekuty i poświęcony, miecz z dolini cieni 1H,  tarcze od cedrika i hełm z Azgalora. Z tą tarczą już się nujam długo, mieczyk też by się jakiś lepszy przydał

0 użytkowników
Do góry