O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8829243
Odpowiedzi 37317
fleksiu
Duncan.
@Duncan oj, źle napisałem, lekki pancerz łowcy smoków oczywiście
@Duncan 42 lvl, mam jeszcze tabliczki z siłą i 3 poty +1 siły, tabliczki w sumie mogę użyć ale potów nie używam, bo wiem, że z mutagenami się da je połączyć.Dlaczego demonicznym szkieletom nie robię prawie nic dmgu, mam srebrny miecz, który w ogóle bije tylko minimalną wartość, a swój 2h topór bije na krycie 30, podczas gdy oni mają mistrza w walce broniami i biją niemiłosiernie...
MajkeI
xDeus17174
@Duncan problem w tym, że niektóre z nich mają 4k hp i nie mam praktycznie jakichkolwiek szans bijąc im nawet 100 bronią obuchowąNawet jakbym se wykoksił teraz mocno postać to i tak bym ich pewnie nie ubił, tylko nie wiem co robię źle w walce z nimi, koniec końców musiałbym ich bugować
benekol
@Duncan nie mam a gdzie można takową mocną zdobyć? Kasy mam dużo, także kupno nie stanowi problemu, co do innych lokacji to najpierw poradzono mi uriziel zrobić, także reszta odpada
Kravis
Panowie, jak w pojedynkę pokonać demona z bagien? Słyszałem, że jak się weźmie pomoc od orków to droga do kopalni orków i Doliny Cienia będzie zablokowana. Proszę o pomoc.
Cytat: Kravis w 2018-07-02, 18:35Panowie, jak w pojedynkę pokonać demona z bagien? Słyszałem, że jak się weźmie pomoc od orków to droga do kopalni orków i Doliny Cienia będzie zablokowana. Proszę o pomoc.Gówno prawda wzywaj ich na pomoc kto ci takie głupoty napisał
@xDeus17174 ja go ubiłem mieczem, uciekałem, leczyłem się i powtórka. nie użyłem ani jednego bełtu z tej kuszy. na jakim grasz poziomie? u mnie żadnych zjaw nie przyzywał, tylko się podleczał co jakiś czas...
Jao
Mystoo