Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8897116 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8897116

Odpowiedzi 37317

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Aedin nie wazne kim grasz i tak u gallahada bierze się nauke magii ;d

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Nie dostałem od Ur-Thralla pancerza orkowego najemnika. Ubiłem demona w kopalni orków i Hoshkara i Ur-Thrall wysłał mnie do Doliny Cieni. To bug?
2. Poszukiwacz zabił Malaka, przed sprowadzeniem go i Wilka na farmę. Skomplikuje mi to coś?
3. Nie przyjąłem propozycji Lorda Hagena co do zarządzania wieżą po Dexterze. Nie mam cierpliwości do tego. Dużo tracę? Mogę mimo to ukończyć grę?

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem , kiedy na arenie orków kiedy mogę założyć swoją broń i nią biję oczywiście ,to po pokonaniu przeciwnika kiedy miałbym z powrotem założyć ulu-mulu to nie mija nawet sekunda od kiedy zadam ostatni hit przeciwnikowi i każdy się na mnie rzuca.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@rzal po ubiciu azgalora probably dopiero
3.nieskończoność stalowych prętów żelaza i amgicznej rudy  i pieniędzy

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Aedin zawsze masz dodatkowego nauczyciela w mieście
@avebraz no widzisz, nie każdy się domyśli, są tu tacy, co zamiast poszukać w internecie pytają dziesiąty raz o kamienie księżycowe, biję do tego, że nie każdy się domyśli, żeby poszukać w internecie na własną rękę :)

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Trapelek ale 1przeciwnika musisz pokonać ulu mulu-i nie możesz używać pochodni podczas walki jak co

Post połączony: 2018-07-02, 17:19
@fleksiu ja nie widzę w tym nic złego kto pyta nie błądzi,fakt iż pytanie pojawia się tysięczny raz nie jest winą pytającego,zauważ iż w solucji nie ma opisanych duali i co chwile o to ktoś pyta,teraz ja o to pytam mimo,że dostałem już niejedną odpowiedź to zawsze nie tyczy się ona mojego pytania

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem , pokonałem tego Daggera ulu-mulu a także następnych dwóch ;d ,teraz mam harta i już nie dam rady ulu-mului kazdy sie na mnie rzuca tuz po walce nawet sekunda nie mija ,u kolegi jest normalnie a u mnie sie rzucają

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To może ktoś odpowie mi w końcu na moje pytanie czy istnieje w ogóle ten magazyn orków w kopalni ? Garz kazał mi ukraść klucz do niego ukradłem go ale chcialem mu sie przyjrzeć tylko problem że latam po całej kopalni ale go nii ma to jak on w końcu istnieje czy to tylko takie zadanie  aby mu ukraść ?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@avebraz no niestety tak już jest
Co zrobić? Pójść do szamana orków i powiedzieć, że z grupy orków na bagnie nie zostało wiele, czy zająć się bagnem na własną rękę?

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@fleksiu sam zrób nwm na jakims normalnym poziomie jest chyba z 1200expa za 1 takiego ,,twardego szkieleta'' tego masz tam od zajebania i z 40k expa napewno tam dostaniesz xd

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@avebraz no niestety tak już jest
Co zrobić? Pójść do szamana orków i powiedzieć, że z grupy orków na bagnie nie zostało wiele, czy zająć się bagnem na własną rękę?
Na początku czyścisz całe razemm ze świątynią tylko zostaw demona (bo pewnie i tak nie miałbyś z nim szans) idziesz po posiłki na całym bagnie pojawią się orkowie a to znaczy więcej expa idziesz do świątyni tam powino być kilka orków nawalającyh demona podchodzisz i tylko dobijasz skurczygnata

Post połączony: 2018-07-02, 17:32

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@avebraz no że stwory samemu to wiadomo, aczkolwiek mi bardziej chodziło o to, czy w ogóle powiedzieć szamanowi o tym, że zostali rozjebani
@Duncan czyli jak wyczyszczę wszystko, mam iść do orków co byli na początku bagna, i wtedy zrespią się orkowie, czy gdzie po te posiłki iść?
Edit: Dzięki za wiarę, że i tak nie dam rady z demonem xD

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@avebraz no że stwory samemu to wiadomo, aczkolwiek mi bardziej chodziło o to, czy w ogóle powiedzieć szamanowi o tym, że zostali rozjebani
@Duncan czyli jak wyczyszczę wszystko, mam iść do orków co byli na początku bagna, i wtedy zrespią się orkowie, czy gdzie po te posiłki iść?
Edit: Dzięki za wiarę, że i tak nie dam rady z demonem xD
Idziesz do orka na początku bagien później szamana który dał ci qesta a on odeśle cię do ur thralla

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Duncan ok, tak też zrobię, dzięki

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@fleksiu grasz magiem czy wojem?
grasz wojem to dasz rade napewno podaj mi twoje hp i siłe/zrecznosc ejsli grasz mele

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@avebraz no właśnie nie wiem czy dam radę, mam 200 siły, 79 na 2h i lekki pancerz najemnika, bron 198 dmg

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@avebraz no właśnie nie wiem czy dam radę, mam 200 siły, 79 na 2h i lekki pancerz najemnika, bron 198 dmg
200 siły a który rozdział ?

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@fleksiu no szału faktycznie nie ma ale robisz tak o biegniesz za demona tak zeby cie szkielety goniły,zabijasz wszystkie szkielety w swiatyni orpcoz tych co sa za kratami, stajesz tam gdzie siedzial yberion w g1 i probujesz ,,wejsc ''w ten stół ofiarny czy jak to nazwac demon bedzie cie gonil i bedzie stal w miejscu ty go napierdalaj i łykaj potki co jakis czas bo ma efekt nieczystej krwi.

Szkielety wyjdą z tobą z świątyni a demon nie

Post połączony: 2018-07-02, 17:43
@Trapelek dziwne chyba jakiś bug spróbuj zgłosić w dziale od problemów technicznych

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Duncan 3 :/ aczkolwiek mam ponad 200pn do wydania, lecz zostawiam je na doline cieni, żebym na pewno mógł 2h na mistrza pociągnąć. Wiem, że mogę trochę siły teraz dopakować na pewno, lecz narazie mi nie potrzeba

Post połączony: 2018-07-02, 17:45
@avebraz no po prostu szkielety wybiję, a orkowie mi pomogą na luzie z demonem, zlasthituje go sobie najpewniej

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan 3 :/ aczkolwiek mam ponad 200pn do wydania, lecz zostawiam je na doline cieni, żebym na pewno mógł 2h na mistrza pociągnąć. Wiem, że mogę trochę siły teraz dopakować na pewno, lecz narazie mi nie potrzeba
Wait masz 3 rozdział i nosisz lekki pancerz najemnika !?

0 użytkowników
Do góry