Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8876979 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8876979

Odpowiedzi 37317

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Pawcik2k żałuj, bo ja mam właśnie ten problem. Od 3 dni staram się wejść do doliny cieni, gdyż brakuje mi repki u orków, a on daje ponad 3 questy, a sam nie potrafię się nauczyć trucizny u constantina (przynajmniej nie umiałem do dzisiaj, gdyż Ignaz nie chciał ginąć, co nie pozwalało mi skończyć questa na bagnie).

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Pawcik2k od constantina sie nauczysz po quescie w ktorym umiera ignaz, badz w lesie asasynow ale obie opcje najwczesneij 3rozdzial

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
No cóż nic nie poradzę juz , zapomnialem o nim kompletnie , a w jakim zadaniu ginie Ignaz ? , bo jakas tam trucizne oddawalem Constantinowi :D

Kocham Cię Wrzód !

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Nosz kurwa mać, dlaczego Ortega nie siedzi na dupie w jaskini obok wschodniej bramy?

Post połączony: 2018-07-02, 15:58
@Pawcik2k ginie raczej po zadaniu dla Karrasa w klasztorze i po oddaniu trucizny
Edit: Trzeba pogadać ze strażnikiem bramy wschodniej, jest to zrozumiałe, lecz w dialogu jest błąd, gdyż Pablo mówi, żeby porozmawiać ze strażnikami bramy północnej. Mój błąd, bo w sumie to logiczne, że jak jest na lewo od bramy wschodniej, to z nimi trzeba porozmawiać
Edit2: Nie tepajcie do klasztoru od razu po przeczytaniu notatki Ortegi, Karrasa tam nie ma, a sam przychodzi do jaskini z Ortegą

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie kurłaaa jakiś kod na nieśmiertelość na HARDZIE? Chce zostać guru i wszystkie pułapki w klasztorze (tam jest skrzynia z przepisem mnie zabijaja) :D

Post połączony: 2018-07-02, 16:14
To uczucie kiedy wątek ogląda z 10 typa ale na twoje pytanie nikt nie odpowie tyle na pytania WHERE IS KAMIEN KSIENZYCOWY zaraz bedzie PIZZA Z PEPTI I SOSEM SZOTKOWYM

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Pawcik2k ta dasz rade

Post połączony: 2018-07-02, 15:39
to co duale skalują się z 1h i 2h czy tylko z 2h? bo nwm czy dac 1h do konca bo za nie place tylko 2pn za 1punkt a za 2h place juz 3 takze
Bo masz jednoręke jako preferowane dlatego dwuręczna będzie kosztować więcej najlepiej by było jakbyś miał jednoręczną i dwureczną na mistrzu

Post połączony: 2018-07-02, 16:29
Pytanie kurłaaa jakiś kod na nieśmiertelość na HARDZIE? Chce zostać guru i wszystkie pułapki w klasztorze (tam jest skrzynia z przepisem mnie zabijaja) :D

Post połączony: 2018-07-02, 16:14
To uczucie kiedy wątek ogląda z 10 typa ale na twoje pytanie nikt nie odpowie tyle na pytania WHERE IS KAMIEN KSIENZYCOWY zaraz bedzie PIZZA Z PEPTI I SOSEM SZOTKOWYM
A na chuj ci nieśmiertelność świadomie wybrałeś harda więc licz się z konsekwencjami musisz osiągnąć dany próg hp lub zreki by otwierać te gowna

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie jest ten ukryty pajak w jarku bo z soulacji dalej nvm gdzei to

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@non4m3 kamien ksiezycowy na pustyni dopiero a kod na niesmiertelnosc  w gierce wpisujesz bmarvinb  alt+f4  i zacznij sobie na łatwym
@Duncan czyli obie się skalują z dualami?bo opinie są podzielone

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak jesteś tam gdzie są magowie wody to przechodzisz przez ten tunel gdzie razem ze jackiem aligatorem szliście do obozu piratów i razem z nim omiałeś taką wielką dziure z pajęczynami to jest tam

Govahaan

Govahaan

Użytkownicy
Tester Jaboli
posty15
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Tester Jaboli
@Mraug tak zbiłem go. Da sie jakoś GVE to ogarnąć?

Niby Czerwona Latarnia, a jednak Burdel 🤔🤔

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@non4m3 kamien ksiezycowy na pustyni dopiero a kod na niesmiertelnosc  w gierce wpisujesz bmarvinb  alt+f4  i zacznij sobie na łatwym
@Duncan czyli obie się skalują z dualami?bo opinie są podzielone
Nie chce cię wprowadzić w błąd tizgar jest specem od tego dziwnego gówna wyślij mu prywatne lub poczekaj aż wejdzie na forum.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Jak jesteś tam gdzie są magowie wody to przechodzisz przez ten tunel gdzie razem ze skipem szliście do obozu piratów i razem z nim omiałeś taką wielką dziure z pajęczynami to jest tam
Z Jackiem Aligatorem, a nie Skipem.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak jesteś tam gdzie są magowie wody to przechodzisz przez ten tunel gdzie razem ze skipem szliście do obozu piratów i razem z nim omiałeś taką wielką dziure z pajęczynami to jest tam
Z Jackiem Aligatorem, a nie Skipem.
OO KURWA ale błąd XD dzięki już poprawione

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@fleksiu no i huj kazdy gracz gothica sie domySLI NIE?

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@WhiskasReturn no cóż za mało retoryki miałem. Wygląda na to, że zostaje zabawa GVE.

Aby grimes z gd poszedl z toba musisz miec w obozie i weze i snipes'a jak juz sa obydwaj u ciebie w obozie to przespij sie jedna nac i pogadaj z nimi powinien ktorys powiedziec cos w stylu, ze samemu ciezko i przydalby sie ktos jeszcze. Wtedy idziesz do grimesa(trzeba chyba 70 retoryki) i idzie z toba.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1h skalują sie z dualami czy tylko 2h

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@avebraz k****a jakiś ty debil jprld :) PRZESZEDŁEM GIERKE NA ŁATWYM i chce zagrać na trudnym pisze coś pytam się a tu taka ameba umysłowa a i marvina spisuje się pause breake (marvin) esc i wtedy masz MARVINA GENIUSU a i pozdrawiam cię chcesz wpisywac mój nick ale coś ci nie wychodzi :)

Post połączony: 2018-07-02, 16:43
@avebraz @Tizgar  PISAŁ JUŻ TYLE RAZY Z CZYM DUALE SIĘ SKALUJĄ ŻE WYSTARCZY POSZUKAĆ :)

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
nołnejm wygoogluj sobie pojęcie satyra dobrze? nie każdy ma to same poczucie humoru i ja to rozumiem ale nazywasz mnie amebą tylko z powodu twojej niewiedzy, wybierasz sobie poziom ,,trudny'' to oczekiwuj trudnej gry.Tak,nie wiem jak włącza się konsole w grze,ponieważ nigdy z niej nie korzystałem i nie będe korzystać. Wybrałem poziom legendarny liczę się z konsekwencjami mojego wyboru, na szczęście sporo osób na forum wie co nie co o gierce dlatego jest mi łatwiej. Przeszedłeś gierke na łatwym?ok gratulacje najwidoczniej na tym poziomie powinieneś się za3mać skoro kiedy nie masz pomysłu a NAPEWNO takowy istnieje ale nie chce Ci się szukać używasz marvina

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie opłaca sie brać naukę magii u galahada gdy chce zostac śś? Xd bo gdzies wyczytałem z e teraz ta jego magia possysa

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Uh od czego przeliczaja sie orkowe bronie? Nauczylem sie walki ale najlepsza ktora moge zalozyc (mam 380 sily) bije tyle co nic. Jedyna lepsza jaka mam to ta dla ur-thrala ale ona wymaga az 500 sily. Bedzie to cos bic? Czy po prostu strata PN?

0 użytkowników
Do góry