Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8875048 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8875048

Odpowiedzi 37317

wh00py

wh00py

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się jakoś naprawić LOE? Przypadkowo wziąłem od niej jedną z trzech nagród i dupa nie chce się na randke umówić

NarkoW

NarkoW

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć wszystkim. Jestem nekromantą 2 krąg magi. Wersja 66.2. Mam problem z zadaniem Necronomicon. Xardas wezwał Nergal, dalej wysłał mnie do wierzy po ową książkę. Problem jest taki że mam zabić owego golema czarem magi światła. Jak używam czaru światło to nic się nie dzieje. Czar oczyszczające światło też nic nie robi. Jak użyłem czaru światło to dostałem notatkę do dziennika :

"Xardas powiedział że jasne magiczne światło natychmiast zabije tego całego golema mroku, ale nic takiego się nie wydarzyło. Co mam teraz zrobić ?" koniec cytatu

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Daradroth

Daradroth

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A mam jeszcze jedno pytanko, przelecialem caly jarkendar w 2 rozdziale oprócz skarbów grega bo z nich szkielety wyskakują, gdzie moge znaleźć amulet wojownika? mam dwa pierścienie i brakuje mi amuletu do bonusu.

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zdobyłem mora ulartu, teraz jak raz go uzyje to runa znika, to teraz jak bede zabijał jakiegos moba to w jego ciele bedzie dusza do zabrania tak?
a jak to z senyakiem, pamietam ze w starym returnie mora ulartu mozna bylo tylko raz uzyc na nim podczas rozmowy z nim

Orzel_7

Orzel_7

Użytkownicy
posty30
Propsy2
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
kiedy zaczyna się próg 3PN za 1% 1h/2h?
Jest potem więcej?

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Govahaan Na pewno zabiłeś prawdziwego Ducha Ognia,czyli golema ? Po tym z tego co pamiętam powinno cię wyteleportować samo.

93Orion93

93Orion93

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę ten przepis dla Norolasa (magia guru)?? wyczytałem, że ma być w fortecy, gdzie jest ten 1 smok, jednak wyzbierałem co się dało, wszystkie komnaty, skrzynki i nic nie znalazłem..... jedynie mi została 1 skrzynka, koło tego skarbu (co strzeże smok) jednak ona jest zamknięta na klucz. To o nią chodzi??
Bo ogólnie mam 2 przepisy:
Przepis - ,,jakaś tajemnicza receptura,,
receptura alchemiczna - ,,receptura podejrzanego eliksiru,,

jednak to raczej nie one, nie mam żadnej opcji dialogowej z Norolasem. Ogólnie mogę skończyć quest, bo mam  książkę y'beriona, a to o nią chodzi, ale nie chcę tak przeskakiwać.......

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam :D do jakiego progu many wbijać na HARDZIE guru? A i jakie są dodatkowe lokacje bo ponoć kiedyś były jakieś :D

Secik

Secik

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Andargon Niestety ale nic się nie zmienia. Rozmawiałem z nim o 9,19,20,21,22 i o 23.00 jedyne co się zmieniło to, że o 23 siedzi już przed kopalnią i jedyne co mam to dialog "Jak idzie praca". Brakuję mi dialogu odnośnie tego czy chce dołączyć do mojego obozu/uciec z górniczej doliny.

Pagbat

Pagbat

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A ja mam pytanko odnośnie poszukiwaczy, mianowicie za każdym razem jak go uderzę to spawnuje 2 demoniczne szkielety, co skutecznie uniemożliwia pokonanie go... Czy jest na to jakiś sposób?

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Secik jeśli chodzi o Grimesa to musisz w zadaniu z Zurisem (gildia kupców stoisko) musisz dać mu płomień elibgora

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam :D do jakiego progu many wbijać na HARDZIE guru? A i jakie są dodatkowe lokacje bo ponoć kiedyś były jakieś :D
OD 200 many możesz się nauczyć regeneracji many
Dodatkowe lokacje to:
Las assasynów
Pustynia Adanosa
Lokacja zaginionego brata
Kopalnia orków
Lodowa kraina
A reszta to jakieś pierdułki typu stara kopalnia jaskinia bólu itp

Post połączony: 2018-07-02, 12:08
A ja mam pytanko odnośnie poszukiwaczy, mianowicie za każdym razem jak go uderzę to spawnuje 2 demoniczne szkielety, co skutecznie uniemożliwia pokonanie go... Czy jest na to jakiś sposób?
Ale rozmawiasz  znim i wtedy się pojawiają czy gdy tylko zatakujesz ?

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aaaa no to wiem przeszedłem już returna ale kiedyś było zr na hardzie j legendarnym jest więcej lokacji

Daradroth

Daradroth

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A mam jeszcze jedno pytanko, przelecialem caly jarkendar w 2 rozdziale oprócz skarbów grega bo z nich szkielety wyskakują, gdzie moge znaleźć amulet wojownika? mam dwa pierścienie i brakuje mi amuletu do bonusu.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aaaa no to wiem przeszedłem już returna ale kiedyś było zr na hardzie j legendarnym jest więcej lokacji
W 2.0 nie ma już takiego czegoś cały content jest odblokowany niezalężnie od poziomu trudność

Secik

Secik

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@N0N4M3 tak też zrobiłem, jedyna zmiana jaka nastąpiła to Grimes nie chciał mi powiedzieć gdzie ukrył ten eliksir więc go pobiłem i zabrałem klucz, dla świętego spokoju rzuciłem czar Niepamięć. Ale eliksir oddałem Zurisowi.

Pagbat

Pagbat

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale rozmawiasz  znim i wtedy się pojawiają czy gdy tylko zatakujesz ?
I tak i tak.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę ten przepis dla Norolasa (magia guru)?? wyczytałem, że ma być w fortecy, gdzie jest ten 1 smok, jednak wyzbierałem co się dało, wszystkie komnaty, skrzynki i nic nie znalazłem..... jedynie mi została 1 skrzynka, koło tego skarbu (co strzeże smok) jednak ona jest zamknięta na klucz. To o nią chodzi??
Bo ogólnie mam 2 przepisy:
Przepis - ,,jakaś tajemnicza receptura,,
receptura alchemiczna - ,,receptura podejrzanego eliksiru,,

jednak to raczej nie one, nie mam żadnej opcji dialogowej z Norolasem. Ogólnie mogę skończyć quest, bo mam  książkę y'beriona, a to o nią chodzi, ale nie chcę tak przeskakiwać.......

Kończ tego questa ten eliksir jest całkowicie opcionalny

Post połączony: 2018-07-02, 12:23
Da się jakoś naprawić LOE? Przypadkowo wziąłem od niej jedną z trzech nagród i dupa nie chce się na randke umówić
Nie no chyba ze sie będziesz bawił z gve

Post połączony: 2018-07-02, 12:23
kiedy zaczyna się próg 3PN za 1% 1h/2h?
Jest potem więcej?
Standardowo od 60
tak został dodany nowy stopień arcymistrz

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Secik To jak go pobiłeś za klucz to co ty chcesz? Już się nie zgodzi.

0 użytkowników
Do góry