Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7977476 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7977476

Odpowiedzi 37317

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
Teraz to nie wiem czy isc w 2h30% czy prog many bo do lvl potrzebna jest ogromna liczba expa teraz

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Pyrkasz

Pyrkasz

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Frozenshard Polecam ci nauczyć się przebijającego strzału od Raffa. By się tego nauczyć musisz mu oddać łuk kompozytowy, mieć 120 zręki, 10k i 25PN - potem staraj się szkielety gdzieś zagonić by je zblkować i nawalaj. Jak wejdzie przebicie to około 100 hp na początku będziesz im brał. Mając około 170 zręki i łuk Nozny Strażnik ( czy jakoś tak, znajdziesz przy jednym z 2 cieniostworów leżących w jaskini pod mostem po drodze do piramid) już jak wejdzie przebicie biorę spokojnie ponad 200 na strzałą.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś kto uczy umiejetnosci tworzenia run? Bo jak tworze kule ognia z kręgu 2 pokazuje mi "Wymagana jest umiejetnosc tworzenie run15" ?
Jestem magiem ognia
Musisz po prostu potworzyć inne runy wtedy zwiększy się twoja znajomość run najlepiej na start stwórz sobie światło leczenie i otwieranie zamków wszyskie te runy możesz się nauczyć u gallahada jeśli wykonałeś dla niego qeusta

Post połączony: 2018-07-01, 23:12
Teraz to nie wiem czy isc w 2h30% czy prog many bo do lvl potrzebna jest ogromna liczba expa teraz
Kostur , mana może poczekać jeszcze. Nawalaj ze skili a później wykańczej z kostura

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
O co chodzi ze zmianą zena/zenów? Nie mam zielonego pojęcia co to jest, a wcześniej przekazano mi, że jest to niezbędne do śmierci Ignaza

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@fleksiu pewnie pisał Ci to tizgar,on wszystko pisze w ten sposób aby nikt tego nie zrozumiał a tylko sie domyślał taki on już jest

Gram pod zręczność,300zręki na koncie ale jest mały problem.Biżuteria- moje pierścienie aktualnie dają mi po 4 i 6 zręczności,amulet tylko 3 mam końcówke 3rozdziału a chciałbym jeszcze coś w tym rozdziale zrobić wie ktoś może gdzie mogę znaleśc jakieś fajne albo jak to jest z tym jubilerstwem? moge tworzyć już teraz pierścienie czy dopiero później żeby nie zmarnować jakichś tam kamieni które potem będa op nwm nie znam sie pomocy

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O co chodzi ze zmianą zena/zenów? Nie mam zielonego pojęcia co to jest, a wcześniej przekazano mi, że jest to niezbędne do śmierci Ignaza

To przejście np z Khorinis do Jarkendaru albo GD lub w innej kolejności, po prostu przeładowanie Świata Gry.

Mam pytanko, czy wymianę punktów np u Innosa można dokonać raz na rozdział ? bo nie mogę tego zrobić, mam napisane że "Nie jestem na to gotowy"

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

To przejście np z Khorinis do Jarkendaru albo GD lub w innej kolejności, po prostu przeładowanie Świata Gry.

Mam pytanko, czy wymianę punktów np u Innosa można dokonać raz na rozdział ? bo nie mogę tego zrobić, mam napisane że "Nie jestem na to gotowy"
Co 10 lv możesz wybrac dar ale martw się efekt się stakuje czyli jak np na 10 nie wybrałeś to na 20 będziesz mógł wybrać 2 dary

Post połączony: 2018-07-01, 23:39
@fleksiu pewnie pisał Ci to tizgar,on wszystko pisze w ten sposób aby nikt tego nie zrozumiał a tylko sie domyślał taki on już jest

Gram pod zręczność,300zręki na koncie ale jest mały problem.Biżuteria- moje pierścienie aktualnie dają mi po 4 i 6 zręczności,amulet tylko 3 mam końcówke 3rozdziału a chciałbym jeszcze coś w tym rozdziale zrobić wie ktoś może gdzie mogę znaleśc jakieś fajne albo jak to jest z tym jubilerstwem? moge tworzyć już teraz pierścienie czy dopiero później żeby nie zmarnować jakichś tam kamieni które potem będa op nwm nie znam sie pomocy
W 4 rozdzile będziesz miał możliwość naczuzenia się jubilerstwa ze złota tu możesz pobróbowac i powiem ci szczerze że bieda straszliwa ja grając  magiem ze cały ekwipunkiem zlodzieja wyciągam 216 zreki...

Post połączony: 2018-07-01, 23:39

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@avebraz lepiej żeby napisał coś, jakąkolwiek wskazówkę, o którą można się dopytać, niż żeby nikt nic nie napisał
@Keldorn dzięki!
Żaden zen mi nie pomógł, Ignaz nadal żyje

Govahaan

Govahaan

Użytkownicy
Tester Jaboli
posty15
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Tester Jaboli
Ponawiam pytanie po raz 10.
Dobra ludzie, Robie "Rytuał Onia" dla pierwszego Opiekuna ów żywiołu, po wpisie w dzienniku że wszystko cacy i mam z nim pogadac, nie moge wrocić z tej śmiesznej krainy, portal którym tam wszedłem nie działa. Jakieś Pomysły?
Udzieli mi ktoś odpowiedzi na tym śmiesznym forum czy nie bardzo?

Niby Czerwona Latarnia, a jednak Burdel 🤔🤔

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie po raz 10.
Dobra ludzie, Robie "Rytuał Onia" dla pierwszego Opiekuna ów żywiołu, po wpisie w dzienniku że wszystko cacy i mam z nim pogadac, nie moge wrocić z tej śmiesznej krainy, portal którym tam wszedłem nie działa. Jakieś Pomysły?
Udzieli mi ktoś odpowiedzi na tym śmiesznym forum czy nie bardzo?
O tej godzinie raczej nikt ci nie odpowie ja bym mógł ale nie robiłem tego questa spróbuj wpisać nazwę questa w tłumaczu na russkie i poszukaj na  ich forach

Govahaan

Govahaan

Użytkownicy
Tester Jaboli
posty15
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Tester Jaboli
Pytam jakoś od 20 :/
Dobra poszukam na tych ruskich.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Pytam jakoś od 20 :/
Dobra poszukam na tych ruskich.
Sam ogrywam 1 raz returninga, więc nie wiem czy Ci to pomoże. Ja na pustyni Adanosa też nie mogłem wrócić portalem, który prowadzi na pustynię, ale można wrócić własną teleportacją do innej lokacji, jeżeli oczywiście aktywowałeś jakikolwiek kamień druidów

Daradroth

Daradroth

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam skad moge wziac lepsza bron 1h, 2 rozdzial 200 sily, skopalem misje u andre, walcze z el bastardo xd pomocy

Kayoi281

Kayoi281

Użytkownicy
posty49
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak demon w zalanej wieży Xardasa (Shemron) każe mi oddać mu sfere ciemności to mam mu ją oddać czy utłuc go? (Od razu mówie, że mam 2 rozdział i póki co nikt mi nie dał questa na zdobycie tejże sfery a nie wiem, czy będę mógł ją potem odzyskać albo jak zabije demona to czy nie będę miał problemów z Opiekunami)

Post połączony: 2018-07-02, 01:51
@Govahaan Jeśli chodzi o wyjście z Pustyni Addanosa to portal jest nad tym portalem w którym się pojawiasz. Trzeba wejść tam na góre jakbyś chciał wyjść z tej jaskini i tam będzie lekki parkour a na końcu będzie portalik którym wrócisz do kanionu w Jarku. (jeśli oczywiście o to ci chodziło :D)

You are gonna carry that weight

Govahaan

Govahaan

Użytkownicy
Tester Jaboli
posty15
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Tester Jaboli
Pustynie Adanosa zrobiłem, Runa w krainie ognia nie działa, teleport ma mnie w dupie, jest jak ściana.
Ehhhhhhh a został wątek Orków, Uriziela i do 4 rozdziału :/

Nelth

Nelth

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak pierwszy raz grałem w returninga 2.0 jakieś 2 tyg temu to zdobyłem w jarku 1500 bryłek złota, nie pamiętam gdzie ale na pewno nie w kopalni. Gram teraz 2 raz i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć gdzie one były, myślałem że w skrzyni Bloodwyna ale tam było tylko 50 sztuk (wiki gothica też mówi o skrzyni Bloodwyna). Były do zdobycia gdzieś oprócz kopalni czy mi się to kuźwa przyśniło? :P

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak pierwszy raz grałem w returninga 2.0 jakieś 2 tyg temu to zdobyłem w jarku 1500 bryłek złota, nie pamiętam gdzie ale na pewno nie w kopalni. Gram teraz 2 raz i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć gdzie one były, myślałem że w skrzyni Bloodwyna ale tam było tylko 50 sztuk (wiki gothica też mówi o skrzyni Bloodwyna). Były do zdobycia gdzieś oprócz kopalni czy mi się to kuźwa przyśniło? :P
Musiałeś je wydobyć

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nelth Znalazłeś złoty pociąg ( ͡◉ ͜ʖ ͡◉)
@Kayoi281 Bij go, nie marudź. Nikt się nie wkurzy.
@Daradroth Srebrny miecz w skrzyni u Kreola.

Secik

Secik

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.

Mam problem z rekrutacją górników do mojego obozu. Węża mam już u siebie w kopalni, teraz chciałem udać się do Górniczej doliny po Grimes'a i jego kolegę ale niestety nie mam żadnego dialogu dostępnego odnośnie ucieczki. Jeżeli chodzi o zadanie z Płomieniem Eligora to wykonałem je oddając miksturę Zurisowi. Wyczytałem, że można użyć GVE ale nie mam pojęcia co jak pozaznaczać w tym programie. Czy byłby ktoś uprzejmy i napisał, które linijki w programie muszę mieć zaznaczone i jak abym mógł ich zrekrutować?. Z góry dziękuje za pomoc.

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@Secik Grimee to podejdz wieczorem i wypytaj o uczieczke

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

0 użytkowników
Do góry